תח"צ בואו נפנה לח"כ מקלב ונבקש שגם מהעיר מודיעין עילית יהיה בימי החגים תחבורה לירושלים עד 3 בלילה (ולא רק בב"ב)בטענה ש?כפי הזכור לי יש התנגדות של הרב קסלר לתחבורה ציבורית בשעות מאוחרות.
אין לי מושג, אני לא הדובר שלו וגם לא מתכנן להיותבטענה ש?
סלחתי, אבל הרב קסלר אחראי על כמעט כל מה שקורה בתחבורה הציבורית בעיר ולא רק.סליחה, אבל הרב קסלר לא אחראי על כל מה שקורה בתחב"צ במו"ע...
לא חושבת שלמשהו יש בעיה כלכלית ליסוע ברכבת.שמועות במודיעין עילית - לו יהי
ראיתי בבין הזמנים האחרון 6 אוטובוסים יוצאים בו זמניתגם ככה קווי 15 נהפכים לסיר לחץ מסוכן בחגים ובבין הזמנים.
מענייןראיתי בבין הזמנים האחרון 6 אוטובוסים יוצאים בו זמנית
(ושתיים מהם היו כמעט ריקים)
אם רק תביטו בתוכנית אב לתחבורה של עריית ירושלים תבינו שרצון העירייה להנגיש את המקומות התיירותיים ולהבדיל את הכותל והמקומות הקדושים לכלל הציבור והם בונים בין אם מעל פני השטח ג"כ תחת לפני השטח מערכת רכבות קלות ורכבות כבדות עד שער האשפות (סמוך לגיא בן הינום) וכן מעליות ומדרגות נעות להסעת המונים ובעז"ה הגישה לכותל תהיה נגישה מאד.אני רק שאלה
למה אין כזה דבר אוטובוס נגיד מב"ב או מק"ס - ישיר לכותל (בינעירוני כמובן)
בלי הצורך של החלפת אוטובוסים עירוניים, שהם מפוצצים בחוה"מ
אשמח פעם לדעת למה אין כזה דבר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: