אונליין אונליין
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
לא נראה לי תחפשו באתר של בוגבו כאן כזה מחיר לא יכול להיות אם אחריות 4 שנים
גם לי זה היה נראה לא נח בהתחלההאם הבטרפליי נוחה לילד?
במבט מהצד הישיבה שלה נראית ממש לא נוחה
והפגוש במיקום לא מספיק טוב
איך היא לילד?
כן בהחלט מוציאים את החלקים של הגגון( קשתות)יש למשהו מידע איך מכבסים את הטיולון ?
אפשר לפרק את החלקים חוץ מהמזרון??
מישהו הצליח להוציא ולהחזיר?יש שתי חוטים כאלה שנכנסים בצדדים קצת קשה להוציא את זה אבל זה יוצא בסוף
כן אנימישהו הצליח להוציא ולהחזיר?
לא מסתדרת.
תודהלגבי פגוש של בוגבו בטרפליי
יש כאן לרכוש בזול:
וזה מגיני ידיות
אני חושבת שזה רק המגןתודה
יש פגוש של קמליון באליאקספרס?
רק כיסויאני חושבת שזה רק המגן
לא מרוצה??תגידו רק אני ממש מבואסת מהברטפליי??
קשה כ"כ לנקות אותה,יותר נכון לגיד שהלכלוך נדבק אליה (המזרן ספוג כזהה..)
וגם להושיב ולהכיב סיוט של ממש עם החוט הזה..![]()
אני נהנית מאדלא מרוצה??
חשבתי לקנות אותה עכשיו.
יש עוד לא מרוצים??
אני מרוצה עד הגג!!! עגלה יציבה! הסל מכיל המון! הגגון מכסה ממש. מתקפלת ב2 שניות. לגבי ניקיון- מתכבסת בקלות! מורידה צ'יק צ'ק את המזרן העליון מכבסת, מתייבש במהירות, כל שבוע מקבלת עגלה חדשה! לא מוצאת את זה סיוטי להשכיב/להושיבתגידו רק אני ממש מבואסת מהברטפליי??
קשה כ"כ לנקות אותה,יותר נכון לגיד שהלכלוך נדבק אליה (המזרן ספוג כזהה..)
וגם להושיב ולהכיב סיוט של ממש עם החוט הזה..![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים