אז למה בוער לך לעשות בוידעם?משהי סיפרה לי שפעם ראתה בויידעם עם מלבני מראה לאורך כל המסדרון.
איך זה נשמע? מרחיב? מקטין? מזעזע?
אני מהזה לא טובה בזה... והבית שלי כרגע מעוצב מהמם.
חבל לי להרוס אותו עם משהו שיכער אותו.
מגבס? המשמעות היא שהחדירה אליו הביתה לכל גנב פוטנציאלי פשוטה כמו לתת 2 מכות פטיש לתקרת גבס....ראיתי אצל מישהו שהיה לו כמין מסדרון צר בחדר מדרגות עד הכניסה לבית כשבאמצע אין אף אחד ועשה זאת שם באישור השכנים כשהדלתות נפתחות כמובן מתוך ביתו
זה בתוך הבית....מגבס? המשמעות היא שהחדירה אליו הביתה לכל גנב פוטנציאלי פשוטה כמו לתת 2 מכות פטיש לתקרת גבס....
התגובה אותה ציטטתי ועליה הגבתי דיברה על בוידעם בתקרת חדר המדרגות. אני טועה?זה בתוך הבית....
אבל מה שציטטת לא כתוב שזה מגבס. התגובה עם הגבס הוא שני תגובות אחריהתגובה אותה ציטטתי ועליה הגבתי דיברה על בוידעם בתקרת חדר המדרגות. אני טועה?
יש לי 2 בוידעמים, מעל האמבטיה והמקלחות. הפתח עם דלתות חלקות בצבע הקיר מעל הכניסה לאמבטיה וכמעט לא רואים. ריצפנו את הבוידעם כדי שיהיה קל להוציא ולהכניס דברים ולא לגרור ארגזים על בטון חשוף אבל אפשר גם מגבס עם פלטות עץ מעל
צודקת. מן הסתם זה מגבס. אבל ממול ממש יש שכנים כך שלא נראה לי שיש אפשרות להתחיל לדפוק פטישים בלי שמישהו ישמע...אבל זה באמת נקודה שלא חשבתי עליה.התגובה אותה ציטטתי ועליה הגבתי דיברה על בוידעם בתקרת חדר המדרגות. אני טועה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים