למה הכוונה??כדאי להשקיע? מה היתרונות, ומה החסרונות?
אני יודעת שיש מקומות שמבטיחים עבודה לאלו שעוברים את הבוטקמפ בהצלחה. מי שמקבל את זה- זה שווה מאד. אבל מי שלא מקבל עבודה מהם ,יש לו פחות סיכוי למצוא עבודה. כי בתי תוכנה פחות אוהבים לקבל אנשים שעשו את זה מקוצר. בסופו של דבר, תכנות זה לא רק ללמוד. זה המון לתרגל ולהשתפשף. השפשוף הזה לא יכול להיות כמו אחרי שפשוף של שנתיים לימודי הנדסאי, או 4 שנים למהנדס.כדאי להשקיע? מה היתרונות, ומה החסרונות?
למדתי כבר הנדסאים. אני מדברת על מעבר.אני יודעת שיש מקומות שמבטיחים עבודה לאלו שעוברים את הבוטקמפ בהצלחה. מי שמקבל את זה- זה שווה מאד. אבל מי שלא מקבל עבודה מהם ,יש לו פחות סיכוי למצוא עבודה. כי בתי תוכנה פחות אוהבים לקבל אנשים שעשו את זה מקוצר. בסופו של דבר, תכנות זה לא רק ללמוד. זה המון לתרגל ולהשתפשף. השפשוף הזה לא יכול להיות כמו אחרי שפשוף של שנתיים לימודי הנדסאי, או 4 שנים למהנדס.
מה זו אליגוריתמיקה?
לכתוב את הקוד שלך בצורה שהוא יהיה יעיל יותר ומהיר יותר.
(בקיצור, לגרום לו לנצח בכל מרתון...).
זה לא אלגוריתמיקהמה זו אליגוריתמיקה?
לכתוב את הקוד שלך בצורה שהוא יהיה יעיל יותר ומהיר יותר.
(בקיצור, לגרום לו לנצח בכל מרתון...).
אני תמיד אוהבת לדעת, ללמוד ולהתקדם עוד.לא נשמע טוב.....
השאלה אם את מרוצה מהמצב שלך כרגע, מבחינת עבודה והתקדמות טכנולוגית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים