בומים בבני ברק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;1388921:
חבר'ה, בא נהיה על הקרקע
היה בומים, מי שלא יודע מה הפירוש, שיטרוק את הדלת בבית הכי חזק שהוא יכול...
חבל לקשר כל דבר נורמלי, ללא...

לגמרי.
באמת לא ברור הקשר בין הנושאים...

• הוסף לסימניות
לגבי קולות השופרות שנשמעו ברחבי העולם, בעלי הראה לי גמרא מפורשת (סנהדרין עם אני לא טועה) על מה שנאמר בשישית קולות בשביעית מלחמות במוצאי שביעית בן דוד בא, כותב רש"י על המקום, בשישית קולות-אלה קולות שופר שישמעו משמים.
מה זה אומר לגבינו?, אמר הרב זמיר כהן, צריך לצאת מהאדישות ולהתחיל להכין את עצמנו. כי בבוא משיח כל אחד יקבל השפעה רוחנית כפי הכלים שהכין. וכידוע "פתאום יבוא האדון אשר אתם מבקשים"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1389234:
לגבי קולות השופרות שנשמעו ברחבי העולם, בעלי הראה לי גמרא מפורשת (סנהדרין עם אני לא טועה) על מה שנאמר בשישית קולות בשביעית מלחמות במוצאי שביעית בן דוד בא, כותב רש"י על המקום, בשישית קולות-אלה קולות שופר שישמעו משמים.
מה זה אומר לגבינו?, אמר הרב זמיר כהן, צריך לצאת מהאדישות ולהתחיל להכין את עצמנו. כי בבוא משיח כל אחד יקבל השפעה רוחנית כפי הכלים שהכין. וכידוע "פתאום יבוא האדון אשר אתם מבקשים"

נכון.
תוכלי גם לראות כאן וכאן.

• הוסף לסימניות
מה שרציתי להוסיף מעבר לים המלל וספקולציות שפרחו באשכולות ההם זה דברי הרב זמיר כהן...
ואם אלו באמת קולות טרום גאולה, נניח שמשיח יבוא היום, האם אני מוכן לקראתו?

כששומעים את הצפירה הראשונה לפני שבת לא מתחילים להתדיין על הצפירה אלא מזדרזים לסיים את ההכנות לקראת בוא המלכה :) הלוואי שנזכה כבר!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צצפ;1388890:
אכן,
ולמרות הכל האמונה שלנו לא צריכה להיות מגובה או מבוססת על תאוריות או חצאי דמיונות על סימני ביאת משיח רעועים. אלו לא מוסיפים מאומה, וגם בלעדיהם יבוא משיח.
אמונתינו היא אמונת אומן, ירושת אבות, ובליבנו: "אחכה לו בכל יום שיבוא"

אף אחד לא מתחיל להאמין או מפסיק להאמין בעבקות הסרטים על רעשים בשמיים ולמען האמת, לא אתפלא אם גם כשיגיע המשיח לבסוף, יהיו כאלה שמרוב ציניות על כל דבר רוחני, לא יאמינו לו וישארו מאחור.

ואפרופו בומים, מי שמפחד מוזמן אלי לירושלים. נעשה מפגש פורום

• הוסף לסימניות
בן דוד בא בהיסח הדעת
ואין לך היסח הדעת גדול מכך שאנשים מעסיקים את עצמם בהאזנה לקולות חסרי משמעות (כנראה צליל שריקה של מטוס סילון כלשהו) במקום להתעסק ב"היום אם בקולו תשמעו"

• הוסף לסימניות
מעסיקים את עצמם בהאזנה.......... נו
אז מי שלא רוצה להסיח את דעתו מ"היום אם בקולו תשמעו" שלא יקרא דברים שמסיחים את דעתו פה, בפייסבוק, או בכל מקום אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1389363:
מעסיקים את עצמם בהאזנה.......... נו
אז מי שלא רוצה להסיח את דעתו מ"היום אם בקולו תשמעו" שלא יקרא דברים שמסיחים את דעתו פה, בפייסבוק, או בכל מקום אחר.
נכון
עכשיו רק נשאר ליישם את זה.

• הוסף לסימניות
נו, אתה עומד מאחורי דבריך?

• הוסף לסימניות
כפול...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1389412:
נו, אתה עומד מאחורי דבריך?
לגבי החלק הראשון - ברוך השם אני לא שומע קולות, וכשאשמע אלך לפסיכיאטר, ולא אשתף את כל העולם בחריקת דלתות משונה שאין לה שום משמעות לחיים שלי.
יש אנשים שכל צליל שהם לא מכירים, גורם להם להתרגשות, גם אם זה הרעש ממדיח הכלים החדש.
לגבי החלק השני, אני עובד על זה.

• הוסף לסימניות
היה לי השבוע מקרה חמוד
רציתי ללכת לנוח בצהריים,
החנות סוף סוף השתתקה,
הילדים חזרו לחיידר
ורק הבת עוד לא חזרה מבית הספר
פתחתי חלון כדי שיתאוורר פה החנות
לפתע אני שומעת קול נגינה
צליל מתוק כשל ציפור מנגנת
תווים בלי סדר וכיוון אבל בהחלט עדין ומעניין.
הייתי בטוחה שזו ציפור שיר -ויש כאן באזורי כמה כאלו-
אבל זו בטח הציפור המעניינת שראיתי יום לפני מאוחרי הבית בדרכי למכולת
ציפור חומה שחורה עם קווים של זברה מיוחדים כאילו ובעיקר כתר מרשים על הראש כמו טווס מהודר שנפתח ונסגר.
התענגתי על השירה והתקשרתי לאחותי שתשמע גם היא את הנגינה המיוחדת
וגם היא כמוני נהנתה והתרגשה מפלאי הבריאה
ביתי בינתיים הגיעה הביתה ושומעת את השיחה נרגשת
ואז היא מגלה לי שזו בכלל לא ציפור!
זה ילד קטן שיושב למטה עם חליל פשוט ומנגן להנאתו....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;1389451:
ציפור חומה שחורה עם קווים של זברה מיוחדים כאילו ובעיקר כתר מרשים על הראש כמו טווס מהודר שנפתח ונסגר.
דוכיפת?

• הוסף לסימניות
עכשיו רק צריך לחכות לקולות הללו שיהיו שוב גם השנה כדי להוכיח שזה לא קשור ל"בשישי קולות"...

צחוק הגורל של המדומיינים...

• הוסף לסימניות
וואי, איך שבומים מתגלגלים...

• הוסף לסימניות
למען האמת, יש כל כך הרבה אנומליות בעולם, שרעשים מוזרים שאין להם הסבר מדעי זה לא יוצא דופן. כל הבריאה מעידה על בוראה והרבה מזה לא ניתן להסבר, אז קולות גם.
לא מזמן ראיתי ראיון מדהים עם פרופסור שגילה את שם השם על ה DNA.

אז אפשר להתרגש מקולות וזה לא מעיד על רדידות. בעצם מספיק שלומדים על האנומליה של המים, גם מזה אפשר להתרגש ולחזור בתשובה.

• הוסף לסימניות
ציניות היא הומור בשפלותו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת