- הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;1388921:חבר'ה, בא נהיה על הקרקע
היה בומים, מי שלא יודע מה הפירוש, שיטרוק את הדלת בבית הכי חזק שהוא יכול...
חבל לקשר כל דבר נורמלי, ללא...
לגמרי.
באמת לא ברור הקשר בין הנושאים...
נכתב ע"י גולד;1388921:חבר'ה, בא נהיה על הקרקע
היה בומים, מי שלא יודע מה הפירוש, שיטרוק את הדלת בבית הכי חזק שהוא יכול...
חבל לקשר כל דבר נורמלי, ללא...
נכתב ע"י shiran a;1389234:לגבי קולות השופרות שנשמעו ברחבי העולם, בעלי הראה לי גמרא מפורשת (סנהדרין עם אני לא טועה) על מה שנאמר בשישית קולות בשביעית מלחמות במוצאי שביעית בן דוד בא, כותב רש"י על המקום, בשישית קולות-אלה קולות שופר שישמעו משמים.
מה זה אומר לגבינו?, אמר הרב זמיר כהן, צריך לצאת מהאדישות ולהתחיל להכין את עצמנו. כי בבוא משיח כל אחד יקבל השפעה רוחנית כפי הכלים שהכין. וכידוע "פתאום יבוא האדון אשר אתם מבקשים"
נכתב ע"י צצפ;1388890:אכן,
ולמרות הכל האמונה שלנו לא צריכה להיות מגובה או מבוססת על תאוריות או חצאי דמיונות על סימני ביאת משיח רעועים. אלו לא מוסיפים מאומה, וגם בלעדיהם יבוא משיח.
אמונתינו היא אמונת אומן, ירושת אבות, ובליבנו: "אחכה לו בכל יום שיבוא"
נכוןנכתב ע"י תמנתי;1389363:מעסיקים את עצמם בהאזנה.......... נו
אז מי שלא רוצה להסיח את דעתו מ"היום אם בקולו תשמעו" שלא יקרא דברים שמסיחים את דעתו פה, בפייסבוק, או בכל מקום אחר.
לגבי החלק הראשון - ברוך השם אני לא שומע קולות, וכשאשמע אלך לפסיכיאטר, ולא אשתף את כל העולם בחריקת דלתות משונה שאין לה שום משמעות לחיים שלי.נכתב ע"י תמנתי;1389412:נו, אתה עומד מאחורי דבריך?
דוכיפת?נכתב ע"י MV25;1389451:ציפור חומה שחורה עם קווים של זברה מיוחדים כאילו ובעיקר כתר מרשים על הראש כמו טווס מהודר שנפתח ונסגר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים