אני באופן אישי לא משתמשת בד"כ בהכשר זה, אך במקרה של סימילאק שאלתי את הרב שלנו [פרטים באישי...] ואמר לנו שניתן לצרוך סימילאק בלא שום פקפוק.נכתב ע"י levy;1308254:אם לסימילאק היה הכשר מהודר באמת,
אני מאמינה שהיו להם יותר לקוחות.
הרבה מאוד מעדיפים לתת מזון אולי פחות מדעי, אבל יותר מהודר הלכתית.
.
נכתב ע"י pr;1308249:הרבה תינוקות סבלו מכאבי בטן או סובלים כמבוגרים מדברים שונים שיכולים להיות תוצאה של התזונה בינקות,
כל תינוקות העבר היו רגועים ושלווים ובריאים?
נכתב ע"י ח-מ;1308200:מאד מענין הפוסט וקולח
אפשר לאמר שבתקופה שלא בקרת בו גם השפה טיפה'לה התלכלכה, אפשר לוותר על זה
זה בסדר זה מספיק מקצועי גם ככה.
נכתב ע"י pr;1308396:לא, אין ערובה לבריאות נצחית אצל צורכי סימילאק.. צודקת,
אבל יש יותר תינוקות כאובי בטן ממטרנה שנרגעו עם סימילאק מאשר ההפך.
גם הילד שלי, והוא לא נרגע בגלל השפעת הפרסומת.
על שמן דקל יש לי ולרבים נוספים דעה ברורה מדי שנה בפסח,
מה נשתנה במזון תינוקות?
??????????????????נכתב ע"י חויד;1308493:אמרתי שלתינוקות רגישים הסיפור שונה.
אני בטוחה ששמן הדקלים בפסח ושמן דקל במטרנה הוא לא בדיוק אותו דבר
ז"א המרכיבים ודאי שונים.
אבל ניתן לבדוק את זה.
נכתב ע"י גלבוע;1308633:??????????????????
וואו, אז פרסומאים באמת מצליחים לעבוד על אנשים.
מהיום אדע![]()
נכתב ע"י חויד;1308640:שכולם פתאום יפסיקו לתת מטרנה, כאילו לא יודעת מה קרה (גילו את אמריקה..)
אז באמת הפרסומאים מצליחים לעבוד עליכם!
איפה היה עד היום השמן דקל ? למה הוא לא הפריע ?
אני מניחה שהבסיס הוא אותו חומר
אבל התרכובת שונה, כדי להתאים לתינוקות
אולי בכלל המינון שלו מזערי, בדקתם ?
נכתב ע"י קקטוס;1308659:הקמפיין הזה הוא דוגמא לקלות הבלתי נסבלת שבה גופים לא רפואיים מחדירים לציבור מושגי "בריאות" בלי כל אחריות.
בעוד שנה אף אחד לא יזכור מי היה אחראי לקמפיין הזה, אבל אנשים יתחילו להפוך כל מיני מוצרים, ולהשאיר בחנות מוצרים שיש בהם שמן דקל.
למה?
כי סימילאק דחפו את זה לראש שלכם.
נכתב ע"י GRN;1308667:שמן דקל הפריע למי שמבין מה קורה במזון התעשייתי.
ונניח שאנשים המשיכו לאכול חטיפים (שמכילים בדרכ שמן דקל/ים) אבל לא כל התזונה שלהם הושתתה על שמן דקל/ים וכן הייתה להם הבחירה לאכול או לא לאכול, בשונה מתינוקות (רק תחשבי על זה שיש תינוקות שמהיום הראשון מכניסים לגופם שמן דקל/ים ברררר)
האמון הבלתי מסוייג בחברות המזון ש"התרכות שונה כדי להתאים לתינוקות" הוא פתטי בדיוק באותה מידה שיש כאלו שמאמינים שברנפלקס הוא מוצר בריאות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים