בקשה בושה ! פרשיית לקיחת תקציבים בבית ספר ב"ב "ופגיעה" באגו.

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כלומר שנתיים הבי"ס מקבל כסף על הגב שלנו
ממש לא.

שעות שילוב מגיעות מסל מוסדי. שזה -ביה"ס זכאי לאחוז מסוים של שעות שילוב הנגזר ממס' תלמידיו.
בית הספר לא קיבל שעות על הגב שלכם (לא יוסיפו שעות אם יותר ילדים יהיו כתובים כתלמידי שילוב)
שעות השילוב ניתנות ע"פ שקול דעת וועדה רב מקצועית
וזאת בניגוד לסל אישי -שזה שעות שביה"ס מקבל אבל שייכות אישית לתלמיד.

• הוסף לסימניות
איזה כיתה???
האם הארוחות עולת כסף,וכמה???
כיתה ב ובית הספר בבית שמש
אגב גם אצל הבנים זה מקביל לשעות יותר חוויות בשעות הצהריים
משלמים סכום מסויים על הזנה- איני זוכרת כמה
בית הספר שייך לרשת נצח, מסגרת ממח, אז יש שכר לימוד חודשי

• הוסף לסימניות
בלתק
נשגב מבינתי מדוע להתנגד למהלך מבורך של הארכת יום לימודים
טוב להורים
טוב לתלמידות
טוב למורות
הייתי מאד שמחה שגם במחוזותינו תגיע בשורה שכזו

• הוסף לסימניות
אני אישית חושבת שזה לגיטימי להתנגד, אבל תלוי באיזה דר. והגזל הזה שנים לקחת כסף על צהרון שמגיע לנו ממילא - זה באמת פשע, וכמובן כל האיומים הנרמזים. אבל אני לא חושבת שנכון לקרוא לזה "אגו"
אבל כן - אם אתה אוכלסיית סיכון, אז תקבל כסף ותעשה מה שצריך בשבילו
אם לא - אז לקחת כסף למטרה מסוימת ולהפוך אותו למשהו אחר עלום ואינו ידוע - זה פשע, לפחות לדעתי.

• הוסף לסימניות
יונה קלפהולץ זה סה"כ פנייה למשרד החינוך כמדומני .
דעת ובינה מסכימה לגמרי ,
רק כאן זה שונה כי יש הורים שרוצים וכמובן כמו שהמנהלת כתבה אפשר לחלק את הכיתות לכאלו שלא ירצו את המהלך שהיא מובילה .

• הוסף לסימניות
ממש לא.

שעות שילוב מגיעות מסל מוסדי. שזה -ביה"ס זכאי לאחוז מסוים של שעות שילוב הנגזר ממס' תלמידיו.
בית הספר לא קיבל שעות על הגב שלכם (לא יוסיפו שעות אם יותר ילדים יהיו כתובים כתלמידי שילוב)
שעות השילוב ניתנות ע"פ שקול דעת וועדה רב מקצועית
וזאת בניגוד לסל אישי -שזה שעות שביה"ס מקבל אבל שייכות אישית לתלמיד.
אז מדוע היה צורך למנהלת להחתים אותם שכאילו קיבלו, כי מה? מה הבעיה להחתים את מי שקיבל בפועל?

• הוסף לסימניות
באופן אישי, אני מסתייגת מהארכת יום לימודים, ורואה אותו בלתי מתאים לנתונים המשפחתיים שלי ובלתי מותאם לצרכים של ילדותי (שלשמחתי לומדות במוסד שהעסק הזה לא הוחל בו).
אבל נוסח המכתב ממש עורר בי ריאקציה והסתייגות.
נקיטת השמות, הכינויים והדימויים המשליכה רפש על משפחות שכן עשויות להיעזר במיזם הזה והוא מתאים לצרכיהן מכוערת ממש ואינה מעוררת הזדהות כלל ועיקר.

• הוסף לסימניות
אשתי עבדה שם עד לפני תקופה
ולהשמיץ את המנהלת זה פשוט עוול
אז אתה מוזמן לכתוב את דעתך או לדווח על תגובה ספציפית ולתת לציבור לבחור במי לצדד.
אך לרוץ לדווח על האשכול, זה מעשה ילדותי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אשתי עבדה שם עד לפני תקופה
ולהשמיץ את המנהלת זה פשוט עוול
הנקודה היא ממש לא המנהלת , אלא ההתנהגות של ההנהלה. ואני מתנצלת אם זה נשמע תקיפה כלפיה🤐
אבל @רפובליקני צודק\ת
אבל נוסח המכתב ממש עורר בי ריאקציה והסתייגות.
נקיטת השמות, הכינויים והדימויים המשליכה רפש על משפחות שכן עשויות להיעזר במיזם הזה והוא מתאים לצרכיהן מכוערת ממש ואינה מעוררת הזדהות כלל ועיקר.
וההסתכלות על מי שהולך "נגד" המערכת..

• הוסף לסימניות
לקרוא ולא להאמין!!
מרגיש כמו משפט שדה להנהלת ביה"ס ו / או החינוך העצמאי בכלל
בלי לתת להם אפשרות להגיב או להביע עמדה רשמית.
מישהו אמר והבין, שמועות עברו מאחד לשני
מאיפה לכם הזכות להוציא לעג והשמצות מבלי לברר את כל הפרטים עד האחרון???
האם זה כן מותר??
מי אמר מה חמור ממה?

ולא, אין לי שום קשר למערכת הנ"ל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מבלי להיכנס לגופו של סיפור
לי כאבה צורת ההתבטאות והתפיסה
"פרשיית" "לקיחת התקציבים בבני ברק"
כל השפה הזו לקוחה מתחקירי הארץ ואנחנו לא חייבים לאמץ אותה
אם מגיע לנו משהו- זכותנו לבקש אותו בצדק
אבל בלי להכפיש ציבור שלם ולהרגיש כל הזמן עשוקים ע"י מערכת החינוך שלנו שגם ככה נאבקת על קיומה

• הוסף לסימניות
יש מייל של מי שכתב את המכתב שהבאתי רק הורדתי אותו מפאת כבודו ...
אפשר לבקש ממנו תגובה ולתת לו קישור לזה מעניין מה תהיה תגובתו ?
מבלי להיכנס לגופו של סיפור
לי כאבה צורת ההתבטאות והתפיסה
"פרשיית" "לקיחת התקציבים בבני ברק"
כל השפה הזו לקוחה מתחקירי הארץ ואנחנו לא חייבים לאמץ אותה
אם מגיע לנו משהו- זכותנו לבקש אותנו בצדק
אבל בלי להכפיש ציבור שלם ולהרגיש כל הזמן עשוקים ע"י מערכת החינוך שלנו שגם ככה נאבקת על קיומה
ומחילה אם זה היה נשמע כזה נוראי רק רציתי תודעה ציבורית רחבה ושמיעת דעות ממבינים בעניין.

• הוסף לסימניות
טוב שהדגשת...כבר חשבתי אחרת....

אתה מוזמן להגיב....[וכל אחד יכול]
אין לי קשר למערכת ולכן אין לי שמץ של מידע,
אך לא מבין כל התגובות לא ראיתי אחד שכתב כי פנה להנהלה וביקש הבהרה /הסבר
רק הוצאת קיטור והטלת רפש.
לא רואה שום היתר בעולם בצורת התבטאות כ"כ לא ראויה והטלת דופי בבנ"א מבלי לתת לו אפילו להסביר את עצמו.
ומה שרואים מכאן לא רואים משם.

מה תגידו על בי"ס ששולח מתכב שצריך לחתום שאנחנו מסכימים שהילדה תפסיק לקבל שעות שילוב שהיא קיבלה במשך שנתיים
בעוד שלא היה כזה דבר מעולם?
כלומר שנתיים הבי"ס מקבל כסף על הגב שלנו
חייבת להגיב על זה.
כמורה שמכירה את המערכת מבפנים.
זה לא כ"כ מסובך.
מגיעים עם מלוא הביטחון למנהלת היקרה עם המכתב המדובר, ואומרים לה את האמת בפנים.
ומבקשים לקבל שנתיים קדימה את כל השעות שמגיעות לה
(עשיתם אבחון? היתה ועדת שילוב? למה לא ידעתם שמגיע לילדה שעות?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה