נכתב ע"י שעת סיפור;848802:בפרסומת של הדסה-יולדות יש ריבוע מובלט על רקע וורוד.
הדסה מתחייבת:
*אין אשפוז במסדרון.
*חניה חינם למשך כל זמן האישפוז.
אתם יודעים רק אני חשבתי שזה מובן מאליו?![]()
נכתב ע"י קופית;848804:שכחו לציין ,חלוקת שי חינם לכל יולדת- תינוק/ת.
נכתב ע"י תור הזהב;848832:הרעיון שהעלו את זה כאן הוא לא פתיחת דיון על בתי חולים, אלא איזה הטבות מפרסמים היום!
וכמובן מבחינה מקצועית פרסומית.
נכתב ע"י נני5;848868:ילדתי בעין כרם בעבר, ותמיד הייתי במסדרון ביממה הראשונה.
אין צורך לתאר כמה זה לא נעים, חוץ מהחוסר פרטיות, גם להיכנס לחדרים של נשים אחרות - לשירותים, ולהרגיש נזקקת.
ולמרות זאת, חזרתי לשם, בגלל היחס המדהים והמקצועיות.
אני שמחה לראות שהם מבטיחים לא לשים יותר במסדרון, זה אומר שהם פתחו כבר את המחלקה החדשה שכל הזמן הבטיחו...
וזה עוד יחסית בסדר, באחד הפעמים שהייתי בעין כרם הוציאו אותי מהר יותר מהחדר לידה, היות וכבר היו לידות במסדרונות של חדר הלידה, וסגרו את חדרי הלידה...נכתב ע"י דובדבני;848882:אימת כל יולדת, בבית חולים בירושלים (לגבי ערים אחרות אין לי התמצאות), הוא לשהות במסדרון. גם בשערי צדק ובביקור חולים המצב הוא כך. אי לכך הרכיבה על התובנה הזאת היא מאד רלוונטית ובהחלט מסוגלת להשפיע כהבטחה.
נכתב ע"י pinati;848889:... ואני הייתי בתוכן... ומשם הגעתי לקפלן (מק"ס 30 דק') פשוט תענוג!!! גם לי וגם לאימי היתה מיטה.
נכתב ע"י obyektiv;848945:אפשרות למנות חמות - זה יותר טוב????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים