בושות או: ברוכים הבאים לעולם שלישי

• הוסף לסימניות
בפרסומת של הדסה-יולדות יש ריבוע מובלט על רקע וורוד.
הדסה מתחייבת:
*אין אשפוז במסדרון.
*חניה חינם למשך כל זמן האישפוז.

אתם יודעים רק אני חשבתי שזה מובן מאליו?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
כן, גמני ראיתי והייתי בהלם.

• הוסף לסימניות
מובן מאיליו או לא מובן מאיליו - בבתי חולים רבים אשפוז במסדרון מחלקת יולדות הוא כשגרה. אני מאוד מרוצה מהדסה (הר הצופים), וזה אחרי שהייתי בבית חולים אחר. מומלץ לנסות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעת סיפור;848802:
בפרסומת של הדסה-יולדות יש ריבוע מובלט על רקע וורוד.
הדסה מתחייבת:
*אין אשפוז במסדרון.
*חניה חינם למשך כל זמן האישפוז.

אתם יודעים רק אני חשבתי שזה מובן מאליו?:rolleyes:

בכל פעם כשאני רואה את הפרסומת אני נזכרת באלו שראיתי באשפוז מסדרון ליד חדר האוכל - בהדסה עין כרם.
זה היה לפני כמעט שנתיים, ובקבלה תלה שלט שבשעות העומס יתכן אשפוז במסדרון - יכול להיות ששינו משהו?

• הוסף לסימניות
באיכילוב החניה עולה כסף. אני חושבת שליולדות יש הנחה...

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
הרעיון שהעלו את זה כאן הוא לא פתיחת דיון על בתי חולים, אלא איזה הטבות מפרסמים היום!
וכמובן מבחינה מקצועית פרסומית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;848832:
הרעיון שהעלו את זה כאן הוא לא פתיחת דיון על בתי חולים, אלא איזה הטבות מפרסמים היום!
וכמובן מבחינה מקצועית פרסומית.

זה באמת מגוחך שמה שאמור להיות מלכתחילה הופך להיות הבטחה פרסומית...
(זה היה נראה לי שזה נפתח באישה את רעותה...)

• הוסף לסימניות
מגיע להם צל"ש, הא...?
קשה לי להאמין ש'הבטחה' כזו באמת משכנעת לבא דוקא לשם.. אשה לא בוחרת מקום ללידה מסיבה שכזו...
מי שלמד פרסום יודע שיש דרכים טובות יותר ל'געת' בלב קהל היעד...

• הוסף לסימניות
ילדתי בעין כרם בעבר, ותמיד הייתי במסדרון ביממה הראשונה.
אין צורך לתאר כמה זה לא נעים, חוץ מהחוסר פרטיות, גם להיכנס לחדרים של נשים אחרות - לשירותים, ולהרגיש נזקקת.
ולמרות זאת, חזרתי לשם, בגלל היחס המדהים והמקצועיות.
אני שמחה לראות שהם מבטיחים לא לשים יותר במסדרון, זה אומר שהם פתחו כבר את המחלקה החדשה שכל הזמן הבטיחו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נני5;848868:
ילדתי בעין כרם בעבר, ותמיד הייתי במסדרון ביממה הראשונה.
אין צורך לתאר כמה זה לא נעים, חוץ מהחוסר פרטיות, גם להיכנס לחדרים של נשים אחרות - לשירותים, ולהרגיש נזקקת.
ולמרות זאת, חזרתי לשם, בגלל היחס המדהים והמקצועיות.
אני שמחה לראות שהם מבטיחים לא לשים יותר במסדרון, זה אומר שהם פתחו כבר את המחלקה החדשה שכל הזמן הבטיחו...

כנ"ל באיכילוב, יולדות נמצרות במסדרון, וחוזרות לשם שוב ושוב, ולאו דוקא אלו שגרות סמוך לביה"ח.. שאלתי פעם את האחות הראשית למה הם לא שולחים לבתי חולים אחרים וממשיכים לקבל כשהמחלקה בתפוסה מלאה? היא ענתה לי שמגיעות יולדות ממרחק, ומתחננות שיכניסו אותן לא משנה לאן...
יכול להיות שהיתה כאן דוקא חשיבה פרסומית מאד, אם אני בי"ח שיש לי יולדות במסדרון סימן שכדאי לבוא אלי, יש בשביל מה...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אימת כל יולדת, בבית חולים בירושלים (לגבי ערים אחרות אין לי התמצאות), הוא לשהות במסדרון. גם בשערי צדק ובביקור חולים המצב הוא כך. אי לכך הרכיבה על התובנה הזאת היא מאד רלוונטית ובהחלט מסוגלת להשפיע כהבטחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דובדבני;848882:
אימת כל יולדת, בבית חולים בירושלים (לגבי ערים אחרות אין לי התמצאות), הוא לשהות במסדרון. גם בשערי צדק ובביקור חולים המצב הוא כך. אי לכך הרכיבה על התובנה הזאת היא מאד רלוונטית ובהחלט מסוגלת להשפיע כהבטחה.
וזה עוד יחסית בסדר, באחד הפעמים שהייתי בעין כרם הוציאו אותי מהר יותר מהחדר לידה, היות וכבר היו לידות במסדרונות של חדר הלידה, וסגרו את חדרי הלידה...
כשנגמר המקום במסדרונות שלחו את היולדות לבית חולים אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נני5;848884:
כשנגמר המקום במסדרונות שלחו את היולדות לבית חולים אחר.
... ואני הייתי בתוכן... ומשם הגעתי לקפלן (מק"ס 30 דק') פשוט תענוג!!! גם לי וגם לאימי היתה מיטה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;848889:
... ואני הייתי בתוכן... ומשם הגעתי לקפלן (מק"ס 30 דק') פשוט תענוג!!! גם לי וגם לאימי היתה מיטה.

ושם נראה לי גם מקבלים חמישה ימים בלי להרים את הקול ולהקים וועדות.
ואפילו החזר נסיעות עד מרחק מסוים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;848894:
ואפילו החזר נסיעות עד מרחק מסוים.
על זה לא שמעתי...
עוד משהו.. שם אין אפילו לא ערביה אחת!

• הוסף לסימניות
אפשרות למנות חמות - זה יותר טוב????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;848945:
אפשרות למנות חמות - זה יותר טוב????

יש שם אוכל בשפע,
כולל עוף של בד"ץ.

הארוחות החמות זה למי שלא מעונין לאכול מהמטבח של ביה"ח שאינו עומד תחת כשרות מהודרת ביותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה