בושות או: ברוכים הבאים לעולם שלישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Bיוטי;848877:
כשאלתי פעם את האחות הראשית למה הם לא שולחים לבתי חולים אחרים וממשיכים לקבל כשהמחלקה בתפוסה מלאה? היא ענתה לי שמגיעות יולדות ממרחק, ומתחננות שיכניסו אותן לא משנה לאן...

הם מקבלים אותן מסיבה מאוד פשוטה -
על כל יולדת המדינה משלמת לבי"ח כ-10,000 ש"ח. זה עסק רווחי.

ולגבי הבטחה פרסומית -
מקום כמו הדסה, שהמקצועיות ידועה, זו לא ההבטחה הפרסומית העיקרית שלהם, אלא "בונוס", שכנראה מאוד מדבר לקהל היעד.

• הוסף לסימניות
הם לא הראשונים כבר לפני חודשיים יצאו ביקור חולים עם הבטחה מדהימה - בפרסום היה רשימת מעלות וכן: - אין יולדות במסדרון...

• הוסף לסימניות
לכל הפירסומאים שמצדיקים אותם, לא היה עדיף לכתוב הפוך?: כל יולדת תתקבל לחדר מסודר או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
הם לא הראשונים כבר לפני חודשיים יצאו ביקור חולים עם הבטחה מדהימה - בפרסום היה רשימת מעלות וכן: - אין יולדות במסדרון...
זה רק בפרסום..
בפועל היו גם היו.. יולדות במסדרונות.

• הוסף לסימניות
לא יודעת, תגידו מה שתגידו... בעיני זה בושה שבית חולים צריך לפרסם כזו הבטחה,
אין סיבה שיולדת תשהה לאחר לידה במסדרון, גם אם הביה"ח מעולה ומצוין זה לא מצדיק את זה. צר לי...
תראו לאן הגענו..., הקהל כאן מצדיק את השהיה במסדרון "כי זה בית חולים מקצועי..." ומצל"ש את הפרסום ואת ההבטחה שיותר זה לא יקרה...
מה עובר עליכם?!
וד"א, ביה"ח תל השומר ידוע במקצועיותו, באיכותו ובעומס השורר בו אבל אף פעם לא נתקלתי במיטה במסדרון... כך שזה לא בדיוק הבעיה של העומס, אלא של רצון או יחס או כבוד וכו', אז עוד ללכת ולפרסם שקיבלנו על עצמינו לתת לכן את המינימום שאתן אמורות לקבל...- קצת בושה!
אולי צריך לסדר להם תור אצל ליצמן...
שיוסיפו להם עוד קומה...
(ואז תראו הבטחה פרסומית מדהימה: סגן השר אמר ש...);)

• הוסף לסימניות
ילדתי לאחרונה בשערי צדק. היולדות שהיו במסדרונות, היו רק כאלה שמיצו את סך הימים שלהן לשהיה, וביקשו להשאר עוד כי התינוק לא שוחרר עדיין.
אז במקום ללכת הביתה ולהשאיר את התינוק הן העדיפו לישון במסדרון.
לא נתקלתי ביולדות שמלכתחילה הושמו במסדרון.

• הוסף לסימניות
הדסה מתחייבת:
מיטה מוצעת לכל יולדות המסדרון.
ברז עם מים זורמים.
חיבור לחשמל 24 שעות.
חדש!!! טלפון ציבורי לשירות היולדות!
(ישראל 2012)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנגו;850009:
ילדתי לאחרונה בשערי צדק. היולדות שהיו במסדרונות, היו רק כאלה שמיצו את סך הימים שלהן לשהיה, וביקשו להשאר עוד כי התינוק לא שוחרר עדיין.
אז במקום ללכת הביתה ולהשאיר את התינוק הן העדיפו לישון במסדרון.
לא נתקלתי ביולדות שמלכתחילה הושמו במסדרון.

הלוואי בהדסה עין כרם!
התינוק שלי נשאר במשך שבוע, ולא הסכימו לתת לי חדר, רק מקלט מחוץ למחלקה, באיזור שומם בביה"ח, פחד אימים! ובנוסף, במקום מיטה, היה לי כורסה נפתחת, שלא נפתחה עד הסוף. זה היה סיוט!!
אולי מכאן תבוא התועלת ליולדות שצריכות להישאר יותר מהזמן שהקציבו להן, ויתנו להן מיטה נורמלית בחדר נורמלי. [ואפילו במסדרון, זה טוב יותר ממקלט]

[אני כבר מפחדת לכתוב כאן, שלא יחסמו אותי...]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נני5;850565:
הלוואי בהדסה עין כרם!
התינוק שלי נשאר במשך שבוע, ולא הסכימו לתת לי חדר,

כשארע אצל קרובתי והמחלקה היתה עמוסה,
קיבלה עוד כמעט שבוע מיטה בנשים. (עי"כ)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;850194:
הדסה מתחייבת:
מיטה מוצעת לכל יולדות המסדרון.
ברז עם מים זורמים.
חיבור לחשמל 24 שעות.
חדש!!! טלפון ציבורי לשירות היולדות!
(ישראל 2012)

ראיית פני התינוק בשעות בכייו!
סילוק מבקרים בשעות מנוחה.
כיבוי אורות לילי.
שלוש ארוחות ביום.
נקיון חדרים לפחות פעם ביום.
אפשרות ביות מלא.

• הוסף לסימניות
הדסה הידועה במקצועיותה, חדרה לתובנה שמפחידה את כולם וסביר להניח שגם גרמה להם להימנע מלהשתמש בשרותים שלהם.
לגבי אופן הפרסום - לפעמים יש צורך לקרוא לדברים בשמם, שלא יהיו ספקות בעניין.
נ.ב. הם אינם לקוחות שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשת חבר;850649:

האמת, זה לא כזה פשוט.
מכירים את המבקרים שמתחבאים מהשומר? באחד הלידות היתה איתי יולדת שבעלה היה נשאר עד 1 בלילה ואפילו יותר!! והם לא הפסיקו לדבר ביניהם. אמנם בלחש, אבל זה מפריע מאוד! חוץ מהחוסר פרטיות שאין ליולדות אחרות בחדר...[כל פעם שרוצים לרדת לשירותים, צריך להתלבש, כי יש לך גבר בחדר...]
אבל טוב שאלו הם הבעיות שלנו. הרבה נשים היו שמחות לעבור את ה'חוויות' האלו בלידות, ובלבד שכבר יגיעו לזה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשת חבר;850649:
ראיית פני התינוק בשעות בכייו!
כיבוי אורות לילי.
שלוש ארוחות ביום.
נקיון חדרים לפחות פעם ביום.
אפשרות ביות מלא.
באמת כל הדברים הנ"ל לא קיימים בהדסה?...
אני מופתעת! למה אתן לא באות למעייני הישועה באמת?
מקום כל כך מומלץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;850801:
באמת כל הדברים הנ"ל לא קיימים בהדסה?...
אני מופתעת! למה אתן לא באות למעייני הישועה באמת?
מקום כל כך מומלץ.

איזה השמצות זולות,
כאחת שמכירה את המקום מנסיון,

יש נקיון כל יום, ויש נוכחות עובדת ניקיון כל היום - את יכולה לבקש שינקו לך מעבר לשעת הנקיון היומית.

התינוק בביות חלקי או מלא כרצונך עם אחיות שמגיעות כל הזמן לטפל בו - בחדרך!!
וברצונך את שמה אותו בתינוקיה שפעילה כל העת.

בנוסף ל-3 ארוחות ביום יש בהדסה גם ארוחת לילה - בשעה 9 עוברות אחיות בין החדרים ומחלקות לחמניות במגוון מילויים וכן יש כל העת בתחנת האחיות.

הדסה ביה"ח עם יחס ומקצועיות מיוחדים!!
בפעם האחרונה החלטתי לנסות ביה"ח אחר קרוב יותר למרכז העיר ע"מ לחסוך לבעלי את זמן הנסיעות, אך פשוט עשיתי העברה להדסה!! (וכמובן שוב לא אחזור על שטות זו:))
ואגב הרכבת הקלה קיצרה מאד את משך זמן הנסיעה להדסה.

הייתי חייבת לענות למרות שבעיני זה טיפשי לפתח אשכול כזה בפורום הלא מתאים,
כבר מזמן אמרתי שצריך לפתוח כאן פורום "נשים ואמהות" (בינינו זה המקצוע העיקרי שלנו לא?!)(הכניסה אליו תותנה בשליחת צילום של הכתובה :)) :D:):D:) (למי שלא הבין)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;850825:
כבר מזמן אמרתי שצריך לפתוח כאן פורום "נשים ואמהות" (בינינו זה המקצוע העיקרי שלנו לא?!)(הכניסה אליו תותנה בשליחת צילום של הכתובה :)) :D:):D:) (למי שלא הבין)
באמת הגיע הזמן.
אולי לכבוד חודש אלול?

• הוסף לסימניות
לא דברו על הבית חולים.
דברו על הפרסום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;850825:
איזה השמצות זולות,

יש נקיון כל יום, ויש נוכחות עובדת ניקיון כל היום - את יכולה לבקש שינקו לך מעבר לשעת הנקיון היומית.

בנוסף ל-3 ארוחות ביום יש בהדסה גם ארוחת לילה - בשעה 9 עוברות אחיות בין החדרים ומחלקות לחמניות במגוון מילויים וכן יש כל העת בתחנת האחיות.

בפעם האחרונה החלטתי לנסות ביה"ח אחר קרוב יותר למרכז העיר ע"מ לחסוך לבעלי את זמן הנסיעות, אך פשוט עשיתי העברה להדסה!! (וכמובן שוב לא אחזור על שטות זו:))

סורי, לא חשבתי שעלי להוסיף סמלים חכמים לבורים שביננו...
צר לי אם השתמע מכתיבתי השמצה זולה.
כוונתי התמימה היתה להוסיף עניין למה שרוזמרין המוכשרת התחילה...

ואף אני אשמח אם יפתחו את הפורום המדובר, או יעשו עזרת נשים כנגד עזרת גברים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;850825:
איזה השמצות זולות,

לא יודעת מתי היית שם...
אבל רוב הדברים שכתבת היו פשוט בגדר חלום כשהייתי שם...
אחיות מטפלות בחדרים?!!
ארוחות לייליות??!!
חיכיתי שעות!! שיבואו לנקות??
וד"א הייתי במזדרון (לפני כ4 חודשים) ולמי שלא מכיר זה סיוט!!!!
מסיבות שונות אני דווקא כן אחזור לשם... אבל בבקשה לא להגזים:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mellow;850937:
לא יודעת מתי היית שם...
אבל רוב הדברים שכתבת היו פשוט בגדר חלום כשהייתי שם...
אחיות מטפלות בחדרים?!!
ארוחות לייליות??!!
חיכיתי שעות!! שיבואו לנקות??
וד"א הייתי במזדרון (לפני כ4 חודשים) ולמי שלא מכיר זה סיוט!!!!
מסיבות שונות אני דווקא כן אחזור לשם... אבל בבקשה לא להגזים:(

הייתי לפני ....5 חודשים:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה