- הוסף לסימניות
גם אני מכיר ומבירור שעשיתי עיכוב יציאה יש אבל מעצר לא אמור להיות עד 18אני מכיר בחורים מישיבות קטנות עם צו עיכוב יציאה מהארץ אחרי צו שלישי ודרך אגב מדברים כאן על בחור צעיר אז כנראה מתחת גיל 18
גם אני מכיר ומבירור שעשיתי עיכוב יציאה יש אבל מעצר לא אמור להיות עד 18אני מכיר בחורים מישיבות קטנות עם צו עיכוב יציאה מהארץ אחרי צו שלישי ודרך אגב מדברים כאן על בחור צעיר אז כנראה מתחת גיל 18
אם הוא מתחתגיל 18 אז כנראה הוא גם לא קיבל צו רביעי שלאחריו מוצא צו מעצר כי בדר"כ זה בהפרשים גדולים
אני מכיר בחורים מישיבות קטנות עם צו עיכוב יציאה מהארץ אחרי צו שלישי ודרך אגב מדברים כאן על בחור צעיר אז כנראה מתחת גיל 18
גם אני מכיר ומבירור שעשיתי עיכוב יציאה יש אבל מעצר לא אמור להיות עד 18
לפקודת מעצר שמקבלים לאחר צו רביעי אין כל משמעות מעשית.אני גם חשבתי שאין צו מעצר פחות מגיל שמונה עשרה אבל לאחרונה חבר פחות מגיל שמונה עשרה קיבל צו מעצר.........
האם אי פעם חשבתה שיהיה מצב של בחורי ישיבות עם צווי מעצר??!! וזה קרה !!!!קשוחח אמיתי??
כאילו באמת יש מצב שיכניסו לכלא על זה?![]()
לא סביר.קשוחח אמיתי??
כאילו באמת יש מצב שיכניסו לכלא על זה?![]()
להרגיע נטומה יש להם לעזור?
נראלך שמישהו יעיז להתגייס?ואוווו זה הזיהה של סיטואציה לבחורי ישיבות
זה לא גורם לבחורים ללכת להתגייס??
כי אם מתגייסים עכשיו- הציבור החרדי מתפרק...
מי שעזר לנו להנצל מכל הגזירות על אבותינו יציל גם אותנו וכומושלםם שלא נבהלים..
אבל זה לא מזיז שבסוף אם באמת ישימו לבחורי ישיבות מלא מגבלות,
אין רישיונות, אין טיסות, אין תקציבים
בסוף זה מבאס.
אפילו שברור שאם שמים את זה מול האמונה שלנו, זה קודם.
באמת מקווה שכולם יהיו חזקים מול זה!!
אמןןמי שעזר לנו להנצל מכל הגזירות על אבותינו יציל גם אותנו וכו
אפשר באישי?יש אפשרות להוציא פטור
תבררו איך
לא כותבים בכזה פורם גדול
אפשרי לשים מייל?אין לי פרימיום
ואוווו זה הזיהה של סיטואציה לבחורי ישיבות
זה לא גורם לבחורים ללכת להתגייס??
כי אם מתגייסים עכשיו- הציבור החרדי מתפרק...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים