דרוש מידע בחור שמאחר לפגישה ראשונה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
חברה סיפרה לי שיצאה לפגישה ראשונה עם בחור ונקבעה להם שעה מסוימת והבחור איחר לפגישה בשעה ורבע!!!
לשאלתה למה איחר השיב שהיו פקקים ולא התנצל יותר מדי
יש לציין שהבחורה כבר התעייפה מלחכות וכשהבחור הגיע היא כבר לא היתה רעננה וזה הרס את כל מהלך הפגישה
אני אוסיף גם שהבחור הגיע מביתו שהיה לא רחוק ממקום הפגישה
אשמח לשמוע את דעתכם.

• הוסף לסימניות
השאלה העיקרית היא איך הייתה הפגישה עצמה

• הוסף לסימניות
בסוף זה ירד
אבל עצם זה שהוא לא התנצל וגם כשניסו להשיג את המשפחה בטלפון ולשאול איפה הוא הם לא ענו לטלפונים כמובן שצריך לדון לכף זכות אבל עדיין זה לא נראה טוב
בהחלט לא נשמע טוב
אבל לדעתי הייתי מסיקה מסקנות אחרי פגישה שניה
ושה' ישלח לה שידוך בקרוב וגם לך אם את צריכה!

• הוסף לסימניות
ומה הבעיה שיראה את זה
או שהוא יראה גם את הצד השני וזה יחכים אותו
או שהוא יעלה פה את התירוץ האמיתי!
או שהוא ייעלב, כי באמת השעון שלו לא היה מכוון (נגמרה הסוללה או כל סיבה אחרת) והוא בכלל לא ידע שזה היה הסיפור.

• הוסף לסימניות
חברה סיפרה לי שיצאה לפגישה ראשונה עם בחור ונקבעה להם שעה מסוימת והבחור איחר לפגישה בשעה ורבע!!!
לשאלתה למה איחר השיב שהיו פקקים ולא התנצל יותר מדי
יש לציין שהבחורה כבר התעייפה מלחכות וכשהבחור הגיע היא כבר לא היתה רעננה וזה הרס את כל מהלך הפגישה
אני אוסיף גם שהבחור הגיע מביתו שהיה לא רחוק ממקום הפגישה
אשמח לשמוע את דעתכם.
מוזר וחריג.
בלי הסבר רציני לא בטוח שהייתי מתקדמת.
ועם הסבר - ממשיכה להאזין ביתר קשב אם הכל תקין.

• הוסף לסימניות
שעה ורבע בלי לעדכן זה ממש חריג
אני תמיד בעד לדון לכף זכות
אבל צריך להתנצל ולעדכן
בכלל, פגישה ראשונה לא לוקחת כל כך הרבה
כך ששעה ורבע זה פרק זמן יחסית עצום

• הוסף לסימניות
לי נקבעה פגישה עם בחור והוא הודיע שהוא מאחר בחצי שעה
ואחרי חצי שעה השדכנית אומרת לי שהוא במלון והוא לא מוצא אותי
עוד רבע שעה המתנה והוא הגיע ואמר שהלך למלון אחר...
יכול להיות שבגלל זה הוא הגיע עם חולצה בחוץ, כובע שקטן עליו
עניבה שקשורה לא נכון ופאות לא מסודרות נורמלי? :unsure:

• הוסף לסימניות
שעה ורבע בלי לעדכן זה ממש חריג
אני הייתי אומר חריג בלי "ממש"
כאילו לא לעניין אבל עדיין לא בשביל להסיק מסכנות
מעבר לזה הייתי מוריד מיד מאחר שזה אומר משהו על הבחור (נורת אזהרה בהחלט!)...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה