- הוסף לסימניות
אני לא הייתי מורידה על זה, אני הייתי חושדת בגלל השאלה מה מסתתר מאחורה.אני לא הייתי מורידה על זה ,אם הוא בחור טוב ולא מגיע בזמן אני לא הייתי מורידה על כזה דבר
ובכן גם אם זה מראה שיהיה כך גם אחרי החתונה
אני לא הייתי מורידה על זה, אני הייתי חושדת בגלל השאלה מה מסתתר מאחורה.אני לא הייתי מורידה על זה ,אם הוא בחור טוב ולא מגיע בזמן אני לא הייתי מורידה על כזה דבר
מאד חשוב לשמוע דעת קהל בנושאים כאלהבעיניי טיפשי ביותר לבחון מצבים הרגשות וחוויות אישיות קבל עם ועולם
אף אחד בפורום זה לא היה בסיטואציה שיכול לדון ולקבוע בהינף יד ולהרוס שידוך
זה לא חריג לאחר כולנו בני אדם אך זה חריג לא להודיע
מישהו יודע מה היה במהלך הפגישה אולי זה השידוך שלה
אולי הבחור המפוזר והשלומפר דווקא כן מתאים לה ויהיו להם חיים יפים יחד
כולנו מסכימים שאם יש לו חוסר במידות וודאי שיש להוריד באותו רגע
ולכך יש לכל אחד את רבותיו ויועציו, שלהם יש את האפשרות לבדוק לפרטי פרטים בשיחת פנים אל פנים ולא מחכמת ההמונים נורה אדומה יש אך יש להתייעץ!!!! ולא כאן לאן הידרדרנו מדובר בנושאים חשובים שמשפיעים על עתידנו ובתינו
מאד חשוב לשמוע דעת קהל בנושאים כאלה
נכוןלפעמים דווקא בתו הסיטואציה לא קולטים עד כמה משו חריג ולא מקובל
לא מדברים פה על עניין רוחני והשקפתי אלא על התנהלות נורמלית של אנשי העולם.נכון
אבל בשביל זה יש יועצים ורבנים
ולא כל מיני אנשים אנונימים שאין לך מושג מה הקשפת חייהם ומה הסגנון שלהם ומה האינטרסים שלהם
אולי נחמד לשמוע אבל לא לקחת מזה בכזה נושא חשוב כמו שידוכים
בואי נהיה מופרעים לרגע:אם זה שידוך טוב ורק בגלל זה הורדתי -אני הפסדתי
מה? איך איחור יעזור לזה?לפעמים האיחור זה מכוון בשביל כאלה שלא מוכנים רגשית ונפשית להתמודדות מול בחורה בפגישה , והם מסתבכים עם זה.
דווקא יכול להיות גם בחור שחטף התקף חרדה לפני פגישה ראשונה ושווה להתחתן איתו.אם זה שידוך מעולה והאיחור זה היה בגלל שהוא חטף התקף חרדה לפני הפגישה, ניצלת.
זה לא יעזור באמתמה? איך איחור יעזור לזה?
אפשר לראות את האשכול?סתם אגב, השבוע בחיפוש גוגל הגעתי לאשכול בפרוג מ 2009.
מה היה כתוב שם?
לא תאמינו.
היה כתוב ש'איך אנשים מתייעצים בפרוג על כאלה דברים'. ברוך ה' 15 שנה חלפו ואנשים ממשיכים להתייעץ ואחרים ממשיכים להגיד להם נו נו נו.
יקירתי, הטעות שלך די מהותית.אני לא הייתי מורידה על זה ,אם הוא בחור טוב ולא מגיע בזמן אני לא הייתי מורידה על כזה דבר
פעם אחת אכן מדליק נורא אבל רוב הסיכוים שזה לא כלום אז שינסו שוב!!!חברה סיפרה לי שיצאה לפגישה ראשונה עם בחור ונקבעה להם שעה מסוימת והבחור איחר לפגישה בשעה ורבע!!!
לשאלתה למה איחר השיב שהיו פקקים ולא התנצל יותר מדי
יש לציין שהבחורה כבר התעייפה מלחכות וכשהבחור הגיע היא כבר לא היתה רעננה וזה הרס את כל מהלך הפגישה
אני אוסיף גם שהבחור הגיע מביתו שהיה לא רחוק ממקום הפגישה
אשמח לשמוע את דעתכם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים