מה עשיתי ......אין תכלס מה לעשותעוד שאלה שמעניינת אותי-
פסח עוד שבועיים, ואני לא מסוגלת לחשוב על החג הזה עם בחילות,
מצות שלא מתעכלות כזה טוב,
ובמיוחד ליל הסדר שזה 4 כוסות, מצות, וזה לא נגמר..
ואני לא מסוגלת לאכול מידי הרבה..
מה עשיתן למי שיצא תחילת הריון בחג הזה??
אוכלים את המינימום שחייבים ומקיאים...עוד שאלה שמעניינת אותי-
לא אוכלים... תאכלי מה שאת מסוגלתעוד שאלה שמעניינת אותי-
כדאי לשאול רב בנוגע למצבך.עוד שאלה שמעניינת אותי-
מנסיון שלי, אותו דבר. (בונג'סטה לא עזרה)לא דומה
לא מאותו המשפחה
ולא בעל אותו השפעה.
מכינים מינימום אוכל וכמה שיותר בתנור- פחות התעסקות ופחות ריחאז מה יהיה בליל הסדר ואיך מכינים אוכל????
עם לקחת בונג'סטה משבוע 5 הגיוני שהבחילות יופיעו מאוחר יותר.בעבר היו לי בחילות קשות ולקחתי בונגסטה והיתה מעט הטבה אבל עדין קשה.
ראיתי שרשמו שאם לוקחים בונגסטה לפני הופעת התסמינים ראו על פי מחקרים שיפור משמעותי,
לכן לקחתי מיד! בונגסטה אבל פתאום מלחיץ אותי שאני לא מרגישה בחילות, למשהי היה דבר כזה? (שבוע 8 בד"כ בחילות התחילו בשבוע 5)
את תמיד יכולה ללכת לעשות אולטרסאונדבעבר היו לי בחילות קשות ולקחתי בונגסטה והיתה מעט הטבה אבל עדין קשה.
ראיתי שרשמו שאם לוקחים בונגסטה לפני הופעת התסמינים ראו על פי מחקרים שיפור משמעותי,
לכן לקחתי מיד! בונגסטה אבל פתאום מלחיץ אותי שאני לא מרגישה בחילות, למשהי היה דבר כזה? (שבוע 8 בד"כ בחילות התחילו בשבוע 5)
אבל תמיד כן היה והרבהאני הריון ראשון הייתי ללא בחילות בכלל... וגם הריונות הבאים לא ממש סבלתי מזה. יכול להיות שאין, זה לא אומר כלום על תקינות ההריון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים