להימנע מזה בנתיים?מה עושים שיש רגישות מכל מיני מאכלים לדוגמא מטוגן?
או עוגיות עם מרגרינה
יש לי בקטנה בחילות וצביתות בקיבה
מישהי מכירה?
רק זה עזר בהריונות שלי .....עירוי נוזלים וזופרן=הצלת חיים!!
שווה לנסות למי שהכדורים לא עוזרים לה.
משהי מכירה?מה עושים שיש רגישות מכל מיני מאכלים לדוגמא מטוגן?
או עוגיות עם מרגרינה
יש לי בקטנה בחילות וצביתות בקיבה
מישהי מכירה?
מאיפה את אם יורשה לשאול?יש לי דקלקטין למסירה- מי שמעוניינת
מטוגן ומרגרינה יכול לעשות בחילות גם בלי קשר להריון.מי
משהי מכירה?
אני מכירה את זה בלי קשר למצב הורמונלי, זה דברים מועדים לבחילות וצרבתמי
משהי מכירה?
זה עוזר גם לאכול ולשתות?בהדסה עין כרם יש איזה טיפול לנשים שסובלות נורא מהקאות ובחילות(היפראמזיס)
לא משהו מדי מוכר אבל משהו שיש להם עם זה כבר די נסיון
משהו עם אשפוז של כשבוע
שאת מקבלת עירוי של זופרן/בונזסטה וכד'ו בוריד מכה חזקה לגוף של תרופות
ואז המשך טיפול כרגיל בבית עם כדורים עוזר פלאים
כי את המכה הראשונה הגוף קיבל
לאחרונה רופא אחד שעובד שם אמר לי שהיום כבר לא צריך להתאשפז בשביל זה ואפשר להחליף אותו לאשפוז ביתי
לי בזמנו זה הציל את החייםםםם
אשפוז של שבוע שגורם לך לחיות 3-4 חודשים
בלי להקיא ולהתייבש כל יום מחדש
בלי ללכת ברחוב ולהתעלף....
למי שוסבלת מומלץ לברר!!
ברורזה עוזר גם לאכול ולשתות?
למה לא הציעו לי את זה שם?
אני הקאתי ממנואת יכולה להתחיל עם נוזיקס - זה כדור (יש גם טבליות מציצה) נגד בחילות , ללא מרשם , שאפשר לקחת בהריון,עוזר במיידי.
הוא לא חזק כמו הבונגסטה.
אם לא יעזור תנסי בונגסטה.
בוודאות?בבית מרקחת של סופר פארם באיילון ופ"ת עולה זול יחסית לקופת חולים
עולה 62 ש"ח ל10 כדורים
קיבלתי עירוי זופרן, לא עזר ליותר מיום.ברור
הבעיה בהיפראמזיס שהכדורים לא עוזרים ולכן א''א לשתות ולאכול
בעירוי הגוף מקבל מכה מהתרופה ככה שזה משפיע
אני הגעתי לזה דרך רופא שעובד במאוחדת יום אחד בשבוע שאר הימים הוא בעין כרם רופא
והוא המליץ לי להגיע לשם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים