נכתב ע"י chavi9;1475133:ילדתי לפני ארבע וחצי שנים,
ונשארתי עם מזכרות כאלו עד היום...
דיסק מסוים שאני לא יכולה לשמוע אותו או את השירים שלו-מעלה בי בחילה,
ריח של אבקת כביסה מסוימת ועוד...
נכתב ע"י efrat1;1475146:אגב, אם את מניקה אני מכירה אישית מישהי שההנקה גורמת לה בחילות. ואין לה ברירה היא מפסיקה להניק די מהר.
ההורמונים של ההנקה כנראה גם עושים משהו...
נכתב ע"י שוצי;1475239:התעמלות גבירותי!!!!!!!!!!
אני מקפידה מאוד על פעילות גופנית 3 פעמים בשבוע מ6 שבועות אחרי הלידה ועד החזרה לעבודה
שאז אני מורידה לפעם אחת מחוסר זמן...
אין לכן מושג מה זה עושה לגוף, הכל חוזר לעצמו, הכוחות אחרים
ב"ה אני 7 חודשים אחרי לידה ושכחתי שילדתי כבר חודשים אחרי הלידה
וזה לא תמיד כך!
נכתב ע"י Shellykaz;1475210:ואגב, שאלה לכל אותן נשים מקסימות שהגיבו-
תוך כמה זמן חזרתן לעצמכן לאחר הלידה?
אני כבר 8 חודשים אחרי ומרגישה שממש ממש לא חזרתי לעצמי. (לידה 3)
נכתב ע"י OR_Design;1475222:מאיזה בחינה?
מאד תלוי.
מבחינת משקל מכירה כאלה שחוזרות במהירות בלי לעבוד קשה
ויש כאלה שזה מצריך עבודה קשה מאד מאד .
אצלי אישית לידה ראשונה לקח בערך חצי שנה, לידה שנייה הרבה יותר מהר ולידה שלישית, כמוך , לפני שמונה חודשים עדיין נותרו 4 קילו מיותרים)
מבחינת הגוף הלידה האחרונה "פירקה" לי את העצמות לגמרי (בעלי אומר שזה כתוב בגמרא..) קשה לי מאד ללכת ובעיקר מדרגות, מה לעשות גוף אחרי לידה הוא לא מה שהיה לפני.
נכתב ע"י שושיה;1475354:(2 דק' קריאה (לפע' כדאי להנעל בשרותים כדי ששלות הנפש תהיה מושלמת...) בלי להרגיש נקיפות מצפון, כי גם אנחנו צריכות להנפש מידי פעם...
נכתב ע"י שירונת;1475365:ממש לא שווה.....
לגלות אח"כ את הנזקים שהם עוללו בשתי דקות שהשארתי אותם לבד...
כל פעם שאני חושבת ש"סידרתי" אותם והצלחתי לנוח שתי דקות לבד על הספה עם משהו טעים-
אח"כ אני מגלה שהם "סידרו" אותי פי 2![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים