- הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1401717:מירי456 , האם התכוונת למלפפון בחומץ או במלח??
(פשוט יש לי בבית רק של חומץ..)
אני מציעה שפשוט תנסי
נכתב ע"י פלאפון;1401717:מירי456 , האם התכוונת למלפפון בחומץ או במלח??
(פשוט יש לי בבית רק של חומץ..)
כמו שמודגם בתמונה לעיל.נכתב ע"י פלאפון;1401695:מה הנקודה אולי אלחץ בשיטת ''עשה זאת על עצמך...'' ??![]()
אכן יש גמחי"ם, חפשי במדריך האזורי.נכתב ע"י 3012;1401704:יש לי את הצמיד שלעיל.
לי אישית לא עזר בכלל.
מוכנה להשאיל אותו למי שרוצה לנסות.
נכתב ע"י 7880;1401622:חשבתי שזה רק בפעם הראשונה....
איך אתן עוברות את זה עם ילדים???? איך??????? נשמע לי לא הגיוני....
אז (...) נחתי כל היום... בעלי היה חוזר בערב מהכולל ומדלק את האורות בבית.. לא היה לי כח להתרומם מהמיטה להדליק איזשהוא אור... אוי.. זכרונות קשים.. לא חשבתי שזה ככה כל פעם...
לא אשת בשורה אנוכי כי לי לא עוזר כלוםנכתב ע"י פלאפון;1401474:מקפיצה..
מה עוזר נגד בחילות?? (לא כדורים אלה ממשהו שיש בבית..)
נכתב ע"י אליש;1401651:זה כדור פלא, שאחרי נסיונות עם כל סוגי הכדורים ותרופות הסבתא שהוזכרו לעיל שלא צלחו,
הרופאה נתנה לי אותו ונהייתי אדם חדש ממש, התחלתי לתפקד, לראות את אור השמש, חזרתי לחיים!!
פעם הבאה בעז"ה, ביום הראשון אני אצל הרופאה לקחת מרשם!
נכתב ע"י פוינט ק גת;1402152:ועוד עיצה קטנה:
מאוד עזר לי על הבוקר כשקמתי להכנע ולהקיא מיידית, (זו הקאה יחסית קלה כי הקיבה ריקה, וסליחה על התאורים, אני יודעת שזה עצמו גורם לבחילות) ורק אחרי כמה דקות של התאוששות להתחיל את היום- שזה אומר כדור זופרן וכוס קפה.
הייתי מכוונת את השעון המעורר 10 דקות לפני הזמן שרציתי בפועל לקום, בשביל ה'טקס' הזה.
נכתב ע"י 7880;1402172:ומה אתן אומרות על האוטבוסים (גם ברכוזים חרדיים) שאףףףףף גבר או ילד או ילדה או בחורה לא קמים בשבילךך????
נכתב ע"י שירונת;1402188:דווקא בריכוזים החרדיים...
נראה לי שבציבור החילוני יש יותר מודעות לזה, פשוט בגלל שאשה בהריון זה דבר שלא רואים כל יום...![]()
נכתב ע"י sari93;1402192:גם אני שמתי לב לזה![]()
נכתב ע"י מקופלת;1402204:ברור שזה כך , אצלינו ב"ה זה דבר שבשגרה ,
ובציבור הכללי זאת תופעה יוצאת דופן
היית רוצה שגברים נשים וטף ידונו ויטחנו את הנושא??
נכתב ע"י מקופלת;1402204:ברור שזה כך , אצלינו ב"ה זה דבר שבשגרה ,
ובציבור הכללי זאת תופעה יוצאת דופן
היית רוצה שגברים נשים וטף ידונו ויטחנו את הנושא??
יש לי פתרון לזה...נכתב ע"י 7880;1402219:ולא, אל תכתבי ל י עכשיו אם אני רוצה שכל גבר יסתכל עלי ועל הבטן שלי, כי את יודעת שש לזה חוש
נכתב ע"י שירונת;1402226:יש לי פתרון לזה...
שיקומו לכל אישה
מה, ואם לא רואים עדיין זה לא קשה??
לפעמים הרבה יותר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים