לפי איך שהבנתי,נכתב ע"י מישהי;1067734:שלום,
מישהי יודעת אולי איך משיגים את הכדורים נגד בחילות של ניו פארם? איך השם שלהם, והאם צריך מרשם של רופא בשביל זה?
יש למישהי אולי למכור כדורים כאלו?
אודה מאד אם תעזרו לי!
נכתב ע"י טלית;1323213:פירידוקסין+ דוקסילאמין.
מבקשים מהרופא והוא כותב הזמנה ליצור התרופה.
לא מסוכן כלל, על פי המכון הטרטולוגי. היו פעם סכנות בכדור אחר אשר שינו את הרכבו.
שימי לב שעולה הרבה כסף... יותר מ-200 ש"ח.
כבר כתבתי למעלה-נכתב ע"י רחליקה;1323295:קופצת על האשכול:
שכנתי הנחמדה, כמובן מסיבות משמחות.... סיפרה לי שהיא מרגישה בחילות נוראות, והרגשה כללית רעה מאד במשך כל היום!!! לא עוזב אותה, בוקר צהרים וערב, עד כדי קושי בתפקוד היומיומי, עבודה, טיפול בילדים וכו'. שאלה אותי אם זה נורמלי, והאם יש פתרון לכך??????? מה יש לכן לומר על כך??????
נכתב ע"י יהושע הרגפן;1322127:אני כשהיתי צריכה, עשיתי דיקור סיני + תאילנדי.
פשוט פלאי פלאים!!!
(בכמה הימים הראשונים יש ריאקצייה ומתחזקות הבחילות, לאחמ"כ הבחילות עוברות כמעט לגמרי)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים