מילת המפתח
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע וטיפים ממי שהיה שם
תודה
תודה
תרגום:טיפולי שיניים
מחירים = זולים ממש. מלא מותגים מזויפים (יש שוק שלם לזה),כל מידע שיש לך...
היכן אוכלים? מחירים? טיולים? אטרקציות? מוניות..., סים לפלאפון, ועוד...
כל מידע לעזור לי מאוד.
המייל שלי 0856mas ... שטרודל גימל קום...
תודה רבה!!
אנחנו פשוט נכנסנו למלון שראינו בדרך. המחיר היה כל כך זול שאפילו לא חיפשנו יותר זול... (היינו שם רק לילה אחד, בעיקרון תוך יומיים הרגשנו שמיצינו את המקום)לכל אלה שהיו שם- יש לכם להמליץ על מקום לינה נעים ולא יקר?
מוניות מזמינים באפליקציה BOLT.מה אם לשכור רכב משתלם,?
כי אני רואה שכל המוניות שם גנביםםםם
מה אם מזחלות כלבים שם מישהו יודע
אין שם שלגמה אם לשכור רכב משתלם,?
כי אני רואה שכל המוניות שם גנביםםםם
מה אם מזחלות כלבים שם מישהו יודע
זה לא לעכשיו, אני מתכננת קדימה.לכל אלה שהיו שם- יש לכם להמליץ על מקום לינה נעים ולא יקר?
מומולץ ללכת עכשיו לבטומי?
יש מה לעשות שם בעונה הזו?
האם יש לך כבר מידע?מישהו שהיה שם יכול לתת לי מידע על טבילסי
אטרקציות שופינג וכו'.
תודה מראש!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //