טיול בחו"ל בטומי - גאורגיה

• הוסף לסימניות
טיפולי שיניים
תרגום:
מי שהייתה בטיול או סתם הגיעה במקרה, בטעות, בלי כוונה לעיר בטומי שמדינת גאורגיה
מוזמנת לדווח על מקומות מעניינים שיש שם, טיפים וכל מה שתחת ההגדרה של "וכולי"

• הוסף לסימניות
כל מידע שיש לך...
היכן אוכלים? מחירים? טיולים? אטרקציות? מוניות..., סים לפלאפון, ועוד...
כל מידע לעזור לי מאוד.
המייל שלי 0856mas ... שטרודל גימל קום...
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
כל מידע שיש לך...
היכן אוכלים? מחירים? טיולים? אטרקציות? מוניות..., סים לפלאפון, ועוד...
כל מידע לעזור לי מאוד.
המייל שלי 0856mas ... שטרודל גימל קום...
תודה רבה!!
מחירים = זולים ממש. מלא מותגים מזויפים (יש שוק שלם לזה),
שוק זהב במחירים מצחיקים (תכשיטי זהב וכסף- לא יודעת כמה אמין), קניונים,
בכללי זול שם , בכל חור יש דוכני תפוזים רימונים וכאלו סחוטים ב2 שקל.
המחירים שם בדיחה רצינית.

טיולים =
1. בבטומי יש את הטיילת (שהיא ממש מעניינת אפשר לשרוף עליה יום שלם, להשכיר אופנים/ טוקטוק, סירות מכל מיני סוגים [כולל אופני ים וכל מיני], גלגל ענק (בערב ממש יפה שם, מופעי מזרקות כאלו)),
2. גן בוטני - אחד היפים
3. יש יערות עם מסלולים ממש יפים - נגיד - מאקונוצ'יטי, או מירווטי. באחד מהם יש רפטינג ובאחד יש מסלול טרקטרונים. (לא זוכרת מי זה מי), ויש מטירלה - שמורת טבע.
4. דולפינריום רמה גבוהה - צריך להזמין מראש כי הוא מפוצץ באנשים
5. רכבל מהטיילת לתצפית ממש נחמדה.

סים מקומי = אפשר לעשות במקום. -רק זהירות יש 2 מקומות, 1 עוקץ תיירים.
העתקה מגוגל: האחד בצבע תכלת עם קומבינה מקומית מוכרים סים ב 25 לארי (לא כדאי) מימין אליו ליד הבנק בפינה יש דוכן נוסף צבע סגול שם ניתן לרכוש סים קארד עם 1 גיגה במחיר של 5 לארי שזה כ 7.5 ש”ח כולל גלישה של 1 גיגה עם מהירות גלישה מצויינת. ניתן להישתמש להכל כולל שיחות בווצאפ.

מוניות = זולות ממש - מחירים בדיחה. תזהרו שלא יעקצו, הכי ממליצה על אפליקצית מוניות BOLT - ששם המחירים מראש . נסיעה מהמלון לטיילת יכולה לעלות באזור ה5 ש"ח... (באזור ה0.5 שח לקילומטר), (שימו לב מוניות שם זה לא כמו פה, יכולה להגיע מונית אדומה שכל הבאגז' שלה מעוך וכאלו.)

טיפים נוספים =
1. אל תפרטו יותר מידי לארי, הם ממירים בשמחה מדולר ללארי אבל מלארי בחזרה לדולר, לא ממש. לא שווה.
בעיר עצמה יש מקומות לפריטה נוספת אם נתקעים. (תבדקו את השטרות שאתם פורטים שם) .
2. לא להשתמש בדלק המקומי (רק בתחנות מודרניות) - הוא בעיקר עשוי ממים,
לא להשתמש במים מקומיים רק במינרלים,
הארנק צמוד אליכם- יש שם כייסנים מקצועיים. (היו לנו כמה סיפורים בטיול),
זהירות מצוענים- גם אם הארנק שלכם בכיס הם יודעים לקחת אותו, ולא לקנות מהם כלום.
הדיוטיפרי לא שווה בבטומי. אל תצפו לו.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לכל אלה שהיו שם- יש לכם להמליץ על מקום לינה נעים ולא יקר?

• הוסף לסימניות
אנחנו פשוט נכנסנו למלון שראינו בדרך. המחיר היה כל כך זול שאפילו לא חיפשנו יותר זול... (היינו שם רק לילה אחד, בעיקרון תוך יומיים הרגשנו שמיצינו את המקום)
בגדול אין בעיר הזאת הרבה מאוד אטרקציות, זה בעיקר הטיילת בחוף הים והאטרקציות שלה, הגן הבוטני (מאוד יפה! הלכנו לשם כי לא היה לנו לאן ללכת, ושמחנו מאוד שהיינו שם) והרכבת (בדולפינריום לא היינו).
מה שכן, נהג מונית לקח אותנו לטיול מחוץ לעיר. היינו שם במפל כלשהו, נסענו על גדת נהר מדהים, נכנסנו לאיזה יקב עתיק. כל הדרך נופים מדהימים ממש. אם תשיגי מישהו שיעשה לכם סיבוב מחוץ לעיר - הרווחת.
הם גונבים על ימין ועל שמאל, גם במקומות לכאורה מתורבתים. זהירות.

• הוסף לסימניות
מה אם לשכור רכב משתלם,?
כי אני רואה שכל המוניות שם גנביםםםם
מה אם מזחלות כלבים שם מישהו יודע

• הוסף לסימניות

מומולץ ללכת עכשיו לבטומי?
יש מה לעשות שם בעונה הזו?

• הוסף לסימניות

מומולץ ללכת עכשיו לבטומי?
יש מה לעשות שם בעונה הזו?
זה לא לעכשיו, אני מתכננת קדימה.
מצאתי בבוקינג קצת מקומות זולים גרוזיניים והרבה מקומות יקרים יותר

• הוסף לסימניות
כן, הייתי שם בפסח האחרון,
אם אתה נמצא בטביליסי אז יש שם כמה מקומות לטייל -
[סיור בעיר העתיקה טביליסי - אזור מרחצאות גופרית, מפל, רכבל למצפה. בהמשך נסיעה לאגם הצב עם טיילת יפה ואופציה לאומגה.
פארק תצפית הגבוה ביותר של העיר, גלגל ענק ורכבת פוניקולר, שוק לילו עם המון חיכויים זולים בזול].
מניסיון הפארק הוא מקום יפה מאוד עם נוף מרשים על כל העיר והרכבל הוא גם ממש יפה, (יותר מהפוניקולר),
אבל מניסיון שלי תעלו לצפון שם לאיזור קזבגי וגודאורי וכו' שם זה המקומות היפים באמת,
אני הייתי ממליץ להיות שם כל הזמן ולא לטייל בכלל בטביליסי, אבל הכל עניין של טעם אם אתה אוהב עיר ושופינג אטרקציות וכו', אז תהיה בטביליסי, אבל אם אתה רוצה נופים מטריפים תעלה להרים,
תהנה!!!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת