קורונה ביטוח לאומי - מענק לילדים - יכול להיות שנכנס ???

• הוסף לסימניות
אולי קשור למענק עצמאים?
כי לי לא נכנס מהביטוח לאומי...

• הוסף לסימניות
היום נכנס אבטלה, זה הוקדם.

• הוסף לסימניות
זה מקדמה ואחרי החג הם יבדקו שוב

• הוסף לסימניות
איזה מעניין
אני רק נרשמתי ללשכת התעסוקה
והמעסיק שידר לי טופס 100
לא נרשמתי בביטוח לאומי
וקיבלתי מקדמה

• הוסף לסימניות
לי נכנס היום 2000 ש"ח וזה בדיוק מתאים למספר הילדים שלי,
זה באמת מהביטוח הלאומי?
מה שדיברו על 500 ש"ח לכל ילד?
מישהו יודע מה זה?
לא הגשתי שום בקשה...לא תעסוקה ולא אבטלה...

• הוסף לסימניות
לי נכנס סיוע לעצמאים

• הוסף לסימניות
עקיבא נוביק: ממש ברגעים אלה נשלפים שלושה ליכודניקים ממיטותיהם ונקראים להגיע בהול אל הכנסת כדי להעביר את המענק 500 שקל לילד לפני החג. נדמה לי שניר ברקת הירושלמי ביניהם.
(01:21 07/04/2020)

• הוסף לסימניות
עקיבא נוביק: ממש ברגעים אלה נשלפים שלושה ליכודניקים ממיטותיהם ונקראים להגיע בהול אל הכנסת כדי להעביר את המענק 500 שקל לילד לפני החג. נדמה לי שניר ברקת הירושלמי ביניהם.
(01:21 07/04/2020)
אז זה אומר שלא יתכן שמה שנכנס עכשיו זה קשור למענק הזה ? זה עוד לא עבר בחוק ?

• הוסף לסימניות
רק לפני כמה דקות החוק עבר ....
אין מצב שזה זה מה שנכנס

• הוסף לסימניות
נכנסה המקדמה של האבטלה ומי שעצמאי המענק של העצמאים. המענק של ביבי לא נכנס

• הוסף לסימניות
באוצר אומרים כי אכן הייתה כוונה לשלמו עד ערב החג, אך עקב קוצר הזמן הוא ישולם רק בחול המועד. גם בלשכת רה"מ התחייבו שיגיע עד יום שישי בחול המועד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה