נכתב ע"י ניקול;1632742:כדי שלא יוכלו לגלוש בסתר![]()
בודדים מבקשים לגלוש מהמחשב שלי, וב"ה אני ישרה ומיד יוצאת מהחשבון כדי שלא תישאר לי סיסמא (אם הגולשים לא עשו זאת בעצמם)נכתב ע"י לאה ורחל;1632750:תדעי לך שזה דווקא שימושי גלישה בסתר
לפעמים מישהו רוצה שאני אכנס לו למייל באופן חד פעמי לבדוק משהו
אז אני נכנסת דרך גלישה בסתר
וככה לא נשארים לי הפרטים שלו והוא לא נוסף לי לרשימה של המיילים שלי.
אוקינכתב ע"י malky gold;1632753:אה. (איך לא חשבתי על זה?)
אבל בתכל'ס עכשיו אני קולטת אותך.
נו, אז מישהו יודע?
אבל קחי בחשבון שמי שרוצה לגלוש בסתר ואין לו את האפשרות הזו, יכול פשוט ללכת להיסטוריה ולמחוק את הנתוני גלישה, אז את צריכה גם איזה תוסף שימנע את האפשרות של מחיקת היסטורית גלישה.
נכתב ע"י ניקול;1635458:אני מבינה שרק אני התמהונית שמחפשת כזה דבר![]()
תודה על ההגדרה הקולעתנכתב ע"י trew;1636602:למי שלא הבין הרעיון הוא לא לבלוש אחרי אנשים אחרים אלא לא לאפשר את המצב מלכתחילה.
בכל אופן בלינק הבא יש את האפשרויות לפי דפדפנים שונים
http://www.thewindowsclub.com/disable-private-browsing-internet-explorer-chrome-firefox
נכתב ע"י trew;1636602:למי שלא הבין הרעיון הוא לא לבלוש אחרי אנשים אחרים אלא לא לאפשר את המצב מלכתחילה.
בכל אופן בלינק הבא יש את האפשרויות לפי דפדפנים שונים
http://www.thewindowsclub.com/disable-private-browsing-internet-explorer-chrome-firefox
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים