ביטול אפשרות גלישה בסתר

• הוסף לסימניות
איך מבטלים שלא תהיה בכלל אופציה לגלישה בסתר?
יש איזה תוסף אולי?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
סליחה על החפירה,
אבל למה את צריכה את זה?

• הוסף לסימניות
תדעי לך שזה דווקא שימושי גלישה בסתר
לפעמים מישהו רוצה שאני אכנס לו למייל באופן חד פעמי לבדוק משהו
אז אני נכנסת דרך גלישה בסתר
וככה לא נשארים לי הפרטים שלו והוא לא נוסף לי לרשימה של המיילים שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1632742:
כדי שלא יוכלו לגלוש בסתר :)

אה. (איך לא חשבתי על זה?)
אבל בתכל'ס עכשיו אני קולטת אותך.
נו, אז מישהו יודע?

אבל קחי בחשבון שמי שרוצה לגלוש בסתר ואין לו את האפשרות הזו, יכול פשוט ללכת להיסטוריה ולמחוק את הנתוני גלישה, אז את צריכה גם איזה תוסף שימנע את האפשרות של מחיקת היסטורית גלישה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה ורחל;1632750:
תדעי לך שזה דווקא שימושי גלישה בסתר
לפעמים מישהו רוצה שאני אכנס לו למייל באופן חד פעמי לבדוק משהו
אז אני נכנסת דרך גלישה בסתר
וככה לא נשארים לי הפרטים שלו והוא לא נוסף לי לרשימה של המיילים שלי.
בודדים מבקשים לגלוש מהמחשב שלי, וב"ה אני ישרה ומיד יוצאת מהחשבון כדי שלא תישאר לי סיסמא (אם הגולשים לא עשו זאת בעצמם)
נכתב ע"י malky gold;1632753:
אה. (איך לא חשבתי על זה?)
אבל בתכל'ס עכשיו אני קולטת אותך.
נו, אז מישהו יודע?

אבל קחי בחשבון שמי שרוצה לגלוש בסתר ואין לו את האפשרות הזו, יכול פשוט ללכת להיסטוריה ולמחוק את הנתוני גלישה, אז את צריכה גם איזה תוסף שימנע את האפשרות של מחיקת היסטורית גלישה.
אוקי
אז גם תוסף נגד מחיקת היסטוריה :)

אה, ועוד בקשה- שיהיה לזה קוד שרק מי שיודע אותו יוכל כן להפעיל את זה (אחרת מה יקרה אם נרצה להחזיר את המצב לקדמותו??)

• הוסף לסימניות
מה עוד את רוצה נארגן לך,

חחחח

לי לא ידוע לי אבל ישש תוכנת ריגול ששומרות את כל מה שמקלידים על המחשב

• הוסף לסימניות
תודה על הנדיבות :D
וסליחה אם זה היה נשמע כדרישה
רק תהיתי אולי יש לזה תוסף, כי חיפשתי לפני כן ברשת ולא מצאתי

אני מבינה שרק אני התמהונית שמחפשת כזה דבר :(

• הוסף לסימניות
תני לאנשים את הפרטיות שלהם :)

• הוסף לסימניות
לא חושב ששייך שיהיה כזה דבר.
זו פונקצייה שמובנית בדפדפן, ולא משהו שקשור למערכת המחשב, שיהיה אפשר לשנות ע"י איזשהי 'בקרה' וכדו'..

• הוסף לסימניות
כמות שכתב דודכהן יש תוכנות שמקליטות את המסך, שמצלמות את המסך, ששומרות את כל ההקלדות של המשתמש, וכל מיני כאלו.
אפשר להתקין על המחשב K9 ואז אי אפשר להכנס לשום אתר שאת לא מאשרת, גם בגלישה בסתר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1635458:
אני מבינה שרק אני התמהונית שמחפשת כזה דבר :(

גם אני חיפשתי פעם.
לא מצאתי והתייאשתי מלמצוא.

• הוסף לסימניות
כרום לחיצה על הקווים למעלה משמאל ישנה אפשרות כזו הנותנת
עברת למצב גלישה בסתר

‏דפים שאתה מציג בכרטיסיות גלישה בסתר לא יישארו בהיסטוריית הדפדפן, באחסון קובצי ה-Cookie או בהיסטוריית החיפושים לאחר שתסגור את כל כרטיסיות הגלישה בסתר. קבצים שהורדת או סימניות שיצרת יישמרו. קרא מידע נוסף על גלישה בסתר

מעבר למצב גלישה בסתר לא מסתיר את הגלישה שלך מהמעסיק, מספק האינטרנט או מהאתרים שבהם אתה מבקר.

• הוסף לסימניות
יש תוכנה ששומרת צילומי מסך במשך כל הזמן שהמחשב עובד

אהה אני רואה שכבר כתבו את זה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1636602:
למי שלא הבין הרעיון הוא לא לבלוש אחרי אנשים אחרים אלא לא לאפשר את המצב מלכתחילה.
בכל אופן בלינק הבא יש את האפשרויות לפי דפדפנים שונים
http://www.thewindowsclub.com/disable-private-browsing-internet-explorer-chrome-firefox
תודה על ההגדרה הקולעת

מקווה שאצליח להסתדר עם האנגלית שמה... :cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1636602:
למי שלא הבין הרעיון הוא לא לבלוש אחרי אנשים אחרים אלא לא לאפשר את המצב מלכתחילה.
בכל אופן בלינק הבא יש את האפשרויות לפי דפדפנים שונים
http://www.thewindowsclub.com/disable-private-browsing-internet-explorer-chrome-firefox

סה"כ מהלינק יש רק איך להשבית את גלישה בסתר באינטרנט אקספלורר
הAddOn לפיירפוקס מושבת וגם הIncognito Gone אין עוד קישור להורדה

מה שאני מצאתי הוא כדלהלן
לכרום תוריד את זה תפעילו זה צריך להשבית גלישה בסתר בכרום
(הקובץ הזה זה קובץ שמוסיף ערכה ברגיסטרי בקרוב אעלה בל"נ קובץ שמפעיל את זה בחזרה)
לפיירפוקס תחפש בתוך התיקייה c:\program files\Mozilla Firefox\components t את הקובץ "nsPrivateBrowsingService.js" ותמחוק!!

!!עדכון!!
השינוי ברגיסטרי לא עובד עוד בהגירסאות החדשים של כרום

בל"נ מחר אעלה דרך אחר

• הוסף לסימניות
תודה
הורדתי והפעלתי
אבל עדיין ניתן לגלוש בסתר

??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה