דרוש מידע ביטול דלת ממ''ד, מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
אנו לפני שיפוץ דירה במודיעין עילית, מתלבטים האם לבטל את דלת הממ''ד מטעמי הרחבת הגישה למסדרון, (יאפשר לנו להוריד את הקיר עליו הדלת נפתחת)
מה דעתכם על כך מטעמי ביטחון??

• הוסף לסימניות
אנו לפני שיפוץ דירה במודיעין עילית, מתלבטים האם לבטל את דלת הממ''ד מטעמי הרחבת הגישה למסדרון, (יאפשר לנו להוריד את הקיר עליו הדלת נפתחת)
מה דעתכם על כך מטעמי ביטחון??
אנחנו הורדנו.
גם חששנו
אבל הפחד שלא נוכל להרחיב את הבית גבר על הפחד להוריד.
נקווה שלא נזדקק
בכל אופן אם אתם מורידים ממומלץ לא לזרוק אלה לשמור את זה במחסן

• הוסף לסימניות
מה הבעיה להשאיר, ולהחליף את הציר לציר 180 מעלות, ולפתוח עד הסוף ולהצמיד לקיר עם חוט.
כך שהדלת של הממד תהיה קבועה לקיר שמאחוריו (אפשר לבנות לה נישה בתוך הקיר למראה אסטטי) ולהוסיף דלת רגילה לחדר ממד. כך שבזמן שגרה הדלת תהיה דלת חדר רגילה ובזמן מלחמה ל"ע תוכלו לסגור גם את הדלת ממד.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות שהדלת תפתח פנימה ולא החוצה? היא בדיוק בקצה המסדרון לכיוון הסלון, יש כרגע קיר מאחוריה לכיוון הסלון, אותו אני רוצה להוריד

• הוסף לסימניות
יש אפשרות שהדלת תפתח פנימה ולא החוצה? היא בדיוק בקצה המסדרון לכיוון הסלון, יש כרגע קיר מאחוריה לכיוון הסלון, אותו אני רוצה להוריד
אין אפשרות כזאת וזה גם לא חוקי.
יתכן שאפשר לסובב כיוון פתיחה.

• הוסף לסימניות
יש איזה אופציה להחליף את המנגנון של הממ"ד לידית נוחה ורגילה יותר
מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
אני די בהלם מהאשכול הזה....
פעם ראשונה אני שומעת על הורדת דלת ממ''ד.

כמובן, תעשו כפי הבנתכם,
אבל סתם נקודה למחשבה -
מדינתנו הקטנטונת למודת מלחמות.... צפון, דרום, מרכז
אין שום נקודה בארץ שאפשר לומר שלא היה בה אף פעם טילים שה' ישמור.
כמובן שרק ה' שומר ומגן עלינו ולכל טיל יש כתובת
ובכ"ז - יש עניין של השתדלות....
לדעתי דלת ממ"ד זה לא משהו שמומלץ לוותר עליו.

• הוסף לסימניות
אנחנו הורדנו.
הפחד שח"ו הדלת תיסגר על האצבע של אחד הילדים גבר על הפחד מטילים
(אנחנו גרים באזור ירושלים ובד"כ אין אצלנו אזעקות)

• הוסף לסימניות
זה לא בטיחותי
זה לא חוקי
וזה עלול לעשות בעיות אם תרצו לבקש היתר בניה בעתיד (תצטרכו להוכיח שיש לכם ממד תקני)
וגם הקיר שליד הממ"ד, כנראה הוא קיר מגן- הדף - לממד, וגם אותו אסור להוריד.

הפתרון הפרקטי שלא פוגע בהנ"ל הוא להוסיף דלת נוספת רגילה שנפתחת פנימה, ואת דלת הממד להשאיר פתוחה באופן קבוע.

• הוסף לסימניות
איך שמים את הצירים לדלת רגילה?
ניסיתי וממש היה קשה לי ולא הצלחתי???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה