אנחנו הורדנו.אנו לפני שיפוץ דירה במודיעין עילית, מתלבטים האם לבטל את דלת הממ''ד מטעמי הרחבת הגישה למסדרון, (יאפשר לנו להוריד את הקיר עליו הדלת נפתחת)
מה דעתכם על כך מטעמי ביטחון??
כך שהדלת של הממד תהיה קבועה לקיר שמאחוריו (אפשר לבנות לה נישה בתוך הקיר למראה אסטטי) ולהוסיף דלת רגילה לחדר ממד. כך שבזמן שגרה הדלת תהיה דלת חדר רגילה ובזמן מלחמה ל"ע תוכלו לסגור גם את הדלת ממד.מה הבעיה להשאיר, ולהחליף את הציר לציר 180 מעלות, ולפתוח עד הסוף ולהצמיד לקיר עם חוט.
אין אפשרות כזאת וזה גם לא חוקי.יש אפשרות שהדלת תפתח פנימה ולא החוצה? היא בדיוק בקצה המסדרון לכיוון הסלון, יש כרגע קיר מאחוריה לכיוון הסלון, אותו אני רוצה להוריד
באופן תקני אי אפשר.יש איזה אופציה להחליף את המנגנון של הממ"ד לידית נוחה ורגילה יותר
מישהו מכיר?
ובאופן לא תקני?באופן תקני אי אפשר.
תוריד את הדלת וזהו זה.ובאופן לא תקני?
אני צריך דלת לחדר לא?תוריד את הדלת וזהו זה.
מה הקטע להשאיר אותה אם היא לא מגינה מפני מכות הדף ???
שים דלת רגילה.אני צריך דלת לחדר לא?
מביאים מתקיןאיך שמים את הצירים לדלת רגילה?
ניסיתי וממש היה קשה לי ולא הצלחתי???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים