- הוסף לסימניות
כדאי לדעת שכל קידוח של מזגן בממ"ד
מבטל את המפוח האוטומטי שבנוי על וואקום מסויים
כך הסבירו לי מפיקוד העורף
לא. יש אפשרויות להתקין מזגן בצורה שלא פוגעת בתקינותו.כל ממד שיש בו מזגן הוא לא תקני?
יש ערך, אבל הוא לא תקין.יש ערך לממד שהוחלפה בו גם הדלת?
מעניין, כשאני שאלתי בפיקוד העורף אמרו שאין בעיה להתקין מזגן בממדכדאי לדעת שכל קידוח של מזגן בממ"ד
בכל אופן אם אתם מורידים ממומלץ לא לזרוק אלה לשמור את זה במחסן
למה?אגב, גם התקנת מזגן בממ"ד היא בעיתית....
התשובה לשאלה רשומה בתגובה עצמה...למה?
הרי את הממ"ד עצמו בונים עם הכנה למזגן כולל מתקן מיוחד להעברת הצנרת
ברורררר!!!!!!!!!רק אם זה מחסן פרטי שלכם, הדלתות האלו מסוכנות מאוד ויכולות להרוג אנשים כשהם ח'ו נופלות
גם אני מצטרף להנ"ל, גם לנו היה (ועדיין) את ההתלבטות הזאת, אבל חשבנו שלא כדאי...לא מומלץ להוריד
כל פעם שיש אזעקה (גם אם זה פעם בשנה)
אני מודה לה שלא הורדנו - כעצת המעצבת
ברורררר!!!!!!!!!
אם לצורך הדוגמא עושים חור בממ"ד בשביל מזגןלא. יש אפשרויות להתקין מזגן בצורה שלא פוגעת בתקינותו.
אין לי מספיק ידע בעניין. כדאי לשאול את פיקוד העורףאם לצורך הדוגמא עושים חור בממ"ד בשביל מזגן
אם יבטלו את המזגן ויסתמו את החור (בבטון) זה חוזר לתקינותו ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים