דרוש מידע ביטול דלת ממ''ד, מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
כדאי לדעת שכל קידוח של מזגן בממ"ד
מבטל את המפוח האוטומטי שבנוי על וואקום מסויים
כך הסבירו לי מפיקוד העורף

• הוסף לסימניות
כל ממד שיש בו מזגן הוא לא תקני?
יש ערך לממד שהוחלפה בו גם הדלת?

• הוסף לסימניות
כל ממד שיש בו מזגן הוא לא תקני?
לא. יש אפשרויות להתקין מזגן בצורה שלא פוגעת בתקינותו.

יש ערך לממד שהוחלפה בו גם הדלת?
יש ערך, אבל הוא לא תקין.
החדר בנוי מבטון יצוק וחזק יותר מחדרים אחרים- כמו שאומרים לרוץ לחדר מדרגות במקרה שאין ממ"ד.

• הוסף לסימניות
אולי תחכו קצת...

פרסום ראשון: חבר ועדת חוץ וביטחון, ניסים ואטורי החל לאחרונה לשכור דירה גדולה עם ממ"ד בירושלים, בשיחה עם חדשות כיפה הוא אומר כי שכר דירה גדולה על מנת שיוכל לעבור אליה עם הילדים במקרה ותפרוץ מלחמה בצפון (ירחי)

• הוסף לסימניות
אגב, גם התקנת מזגן בממ"ד היא בעיתית....

• הוסף לסימניות
בכל אופן אם אתם מורידים ממומלץ לא לזרוק אלה לשמור את זה במחסן

רק אם זה מחסן פרטי שלכם, הדלתות האלו מסוכנות מאוד ויכולות להרוג אנשים כשהם ח'ו נופלות

אנחנו בכל מקרה לא מורידים, בארץ למודת מלחמות זה נראה לי הכרחי

• הוסף לסימניות
למה?
הרי את הממ"ד עצמו בונים עם הכנה למזגן כולל מתקן מיוחד להעברת הצנרת
התשובה לשאלה רשומה בתגובה עצמה...
אם בונים את הממ"ד עם הכנה למזגן, ומעבירים את הצנרת במתקן המיוחד- אז אין בעיה להתקין מזגן בממ"ד.

• הוסף לסימניות
לא מומלץ להוריד
כל פעם שיש אזעקה (גם אם זה פעם בשנה)
אני מודה לה שלא הורדנו - כעצת המעצבת

• הוסף לסימניות
לא מומלץ להוריד
כל פעם שיש אזעקה (גם אם זה פעם בשנה)
אני מודה לה שלא הורדנו - כעצת המעצבת
גם אני מצטרף להנ"ל, גם לנו היה (ועדיין) את ההתלבטות הזאת, אבל חשבנו שלא כדאי...

• הוסף לסימניות
גם בלי קשר לביטחון שלדעתי קצת מסוכן להישאר בלי ממ"ד תקני במצב הבטחוני הרעוע הזה
סתם כיף שיש בבית חדר שיש בו שקטטטטט אמיתייי!!!!! אמיתייי!!! למי שרוצה לנוח, לדבר בטלפון או לנהל שיחה פרטית אחרת או סתם לנשוםםם ולהתנתק רגע מהרעש שבחוץ... ;)
מוסיפים בריח לסגירה מבפנים שלא יוכלו לפתוח מבחוץ וזה מושלם כחדר שקט.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש למישהו מספר של מתקין דלתות מקצועי בבי''ש שיתקין לי דלת לממד?
ממש תודה

• הוסף לסימניות
מזגן לא תיקני הורס רק את ההגנה מאמל"ח לא קובנציונאלי
אבל חסרון הדלת מפחית את ההגנה מכל טיל
פשוט תשאלו רב האם זה חלק מההשתדלות לדעתי כן

• הוסף לסימניות
אם מדביקים ריצוף וצריך לקצר את דלת הממ''ד זה פוגע לגמרי בהגנה על החדר או שעדיין יש עניין להשאיר?

• הוסף לסימניות
אם לצורך הדוגמא עושים חור בממ"ד בשביל מזגן
אם יבטלו את המזגן ויסתמו את החור (בבטון) זה חוזר לתקינותו ?
אין לי מספיק ידע בעניין. כדאי לשאול את פיקוד העורף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה