שפרה פרנקל
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
האם זה סביר שיומיים לפני הגעת ההזמנה כבר אי אפשר לבטל מוצרים - ומה שנכנס בטעות (אם מדובר במאות שקלים) משולם ללא כל אפשרות ביטול או תיקון?
סביר כן אם זה מופיע במפורש וצריך לסמן שקראו או שמעו את זה.האם זה סביר שיומיים לפני הגעת ההזמנה כבר אי אפשר לבטל מוצרים - ומה שנכנס בטעות (אם מדובר במאות שקלים) משולם ללא כל אפשרות ביטול או תיקון?
שואלת...יותר סביר שמנהל התחנה יתקע עם סחורה?
זה אחד במחירים של הקניה במשנת יוסף, והבוחר יבחר...
הסברתי,שואלת...
חושבת שבכל קניה שהיא, ניתן לבטל רכישה ובטח טרם הגעת הסחורה...
לגבי מנהל התחנה - אם תמיד היו מוצרים בהתאם להזמנה, ניחא... אבל כשתמיד יש חסרים, עושה רושם שלא נשלחת סחורה מדויקת לתחנות.
וכמו תמיד, אפשר להגיד אם לא בא לך אל תקנה. זה נכון כמובן, שאלתי האם לכולם ההתנהלות ניראת תקינה.
בעלי אקספרס אפשר גם אפשר.גם באליאקפרס, אחרי אישור ההזמנה ע"י המוכר, אין אפשרות לבטל את ההזמנה.
אפשר להבין שהלוגיסטיקה לא מאפשרת להם.
זה לא מדויק ויש חוק בענייןגם בקניות אחרות אי אפשר לבטל אחרי ביצוע ההזמנה... אפשר רק להחזיר אחרי קבלת המוצר, לפי חוקי החזרת מוצרים.
קניתי נעליים באתר של פפאיה, וטעיתי במידה - ניסיתי לפנות לשירות לקוחות מיד אחרי ביצוע ההזמנה, והם טענו שאין להם אפשרות לשנות, אלא רק אחכה לקבלת המשלוח ואלך להחליף את המידה בחנות....
זאת בדיוק הטענה שלי...בעלי אקספרס אפשר גם אפשר.
שאלה , למה כל שבוע להם מותר לקצץ לי במוצרים ? אולי אחרי כל הקיצוצים לא שווה לי לשלם 3 שקל דמי תחנה ו 1.8 שמיטה ?
אין בעיה שאי אפשר להוריד מוצר אבל שלא יקצצו 5% בהחזרה ....
זה הזיה מבחינתי.שאלה , למה כל שבוע להם מותר לקצץ לי במוצרים ? אולי אחרי כל הקיצוצים לא שווה לי לשלם 3 שקל דמי תחנה ו 1.8 שמיטה ?
אין בעיה שאי אפשר להוריד מוצר אבל שלא יקצצו 5% בהחזרה ....
גם אני חושב כך ומכיר גם אחרים שמאוד כועסים,זה הזיה מבחינתי.
כאילו לגיטימי שיש לכם הוצאות שמיטה, הוצאות תחנה וכו
תפרסו את זה על כל המוצרים.
זה לא הגיוני שאני אחליט לבצע הזמנה כי יש הרבה סוגי ירקות
בסוף אני יוצאת עם שקית של מלפפונים בלבד מפאת חוסרים
וצריכה לשלם על זה הוצאות שמיטה+הוצאות תחנה
תקחו פשוט יותר כסף על כל מוצר ודי.
לא הרבה!השאלה היא רק מה אנחנו כצרכנים יכולים לעשות לשנות את המצב??
אני אשמח לשמוע את הפירוט של הכו'הוצאות שמיטה וכו'
לפחות החזירו את הכסף לאשראי?פעם ביקשתי מהם להתנהג על פי חוק, ולהחזיר לי את כספי הזיכוי לתוך חשבון האשראי ולא בזיכוי למכירה הבאה
והם פשוט חסמו אותי מלקנות
כלומר, אני יכולה להגיד בעלבון שלא "התקבלתי" למשנת יוסף...
מה שמציק לי בשיטה הזאת, זה המניפולציות על ראש הלקוח(הם מאוד גאים בעובדה שיש להם מעל 40.000 משפחות. כל משפחה משלמת 3 שח דמי תחנה ועוד 1.8 שח על שמיטה, לחודש זה יוצא כ17 שח ממשפחה כלומר 700.000 ש"
דווקא הייתי מרוצה בתחנה, רק מהחגים אין לי מי שיבוא לאסוףלא הרבה!
פעם ביקשתי מהם להתנהג על פי חוק, ולהחזיר לי את כספי הזיכוי לתוך חשבון האשראי ולא בזיכוי למכירה הבאה
והם פשוט חסמו אותי מלקנות
כלומר, אני יכולה להגיד בעלבון שלא "התקבלתי" למשנת יוסף...
כן. החזירו. אבל איזה טעם רע יש לכזו החזרה.לפחות החזירו את הכסף לאשראי?
זו הבעיה. שאנחנו מאוד לחוצים משמיטה אז אנשים עושים מה שבא להם.בלי מבצעים וכדומה.
אז מה זה דמי שמיטה?
אף אחד לא מחשב את זה בעלות המוצרים.
ומשנת יוסף מרוויחה כפול: קונה במבצע כי זה עודפי יצוא, יבוא וסטוקים ענקיים של יבואנים שנתקעים איתם,בלי מבצעים וכדומה.
לתת לכולם להביע את דעתם ואחרי שיהיו הרבה תגובות של לקוחות שחושבים שזו התנהלות לא הוגנתהשאלה היא רק מה אנחנו כצרכנים יכולים לעשות לשנות את המצב??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים