- הוסף לסימניות
הודיעו שגם השנה בית הספר של החופש הגדול יורחב.האם דברו על זה משהו או שיש תכניות או לכל הפחות ברשויות המקומיות שינהלו בית ספר של החופש הגדול בווליום גבוה (פחות כיף יותר לימודים והשלמת חומר).
הודיעו שגם השנה בית הספר של החופש הגדול יורחב.האם דברו על זה משהו או שיש תכניות או לכל הפחות ברשויות המקומיות שינהלו בית ספר של החופש הגדול בווליום גבוה (פחות כיף יותר לימודים והשלמת חומר).
מי הודיע? מתי ? אפה? אפשר בבקשה לינק?הודיעו שגם השנה בית הספר של החופש הגדול יורחב.
מזה יורחב? בשבועיים?הודיעו שגם השנה בית הספר של החופש הגדול יורחב.
הן כבר שכחו את העבודה המפרכת הרגילה שהיתה להן... התרגלו לעבודה מפרכת קלה יותר.את זה תגידי למורות הנכבדות,, לא לי...... אני כבר קיבלתי הסברים מרשימים באורכם על העבודה המפרכת של ללמד מרחוק....
בדיוק חשבתי על הרעיון הזהיש לי רעיון ממש פשוט:
השנה (ושנה שעברה) סמינריסטיות לא יכלו למסור שיעורים בכיתות (הן מוסרות לחברות שלהן בסמינר, "עכשיו כולן חוזרות לג' יסודי, לשכוח הכל....") יתנו לכל סמינריסטית יום אחד, סוג של שיעורי מבחן אמיתיים. גם בחינם. וגם הן תרווחנה מנסיון אמיתי.
זה הדבר היחיד שיכול לעזור.להוציא את צוותי ההוראה בגנים ובכיתות א'־ד' לחופשה מלאה או חלקית בלי לפגוע בשכרם, תמורת השלמת הלימודים בחופש הגדול
לא מזלזלים, מאוד מעריכים, מבינים את הקושי, מבקשים לקחת אחריות על המקצוע כמה שהוא קשה. זה הכל.יש לי שאלה:
כל מי שכתבה בנימה של זלזול (יותר או פחות) על העבודה הקשה של המורות בתקופת הלימודים במרחב הקולי,
אתן מכירות מורות מקרוב???
דווקא אותי זה מרגיע. כי אני רואה שאני צודקת בכעס שלי על מערכת החינוך הסגורה ולא סתם מקטרת...למי שרוצה להתעצבן קצת
זה מצבינו לעומת כל העולם....
35 יום מתחילת שנה!!!!!!!!!
לעומת מעל 100 ימים בכל העולםצפה בקובץ המצורף 830625
בטח שאני מכירה. אבל שימי לב שלא רק מורות עבדו מאוד קשה בתקופה האחרונה ובתנאים בלתי אפשריים בעליל.יש לי שאלה:
כל מי שכתבה בנימה של זלזול (יותר או פחות) על העבודה הקשה של המורות בתקופת הלימודים במרחב הקולי,
אתן מכירות מורות מקרוב???
המורות (לפחות הטובות שביניהן...) עבדו מאד מאד קשה, בתקופה האחרונה,
ואם אנחנו רוצות אותן רעננות בתחילת השנה, זה יהיה פשע לתת להן לעבוד גם בחופש הגדול.
גילוי נאות: אני לא מורה!
ואם היו דורשים ממך להוסיף עוד שעות עבודה כעת (בתשלום... אבל דורשים) כי התקופה קשה וכו', מה היית אומרת?בטח שאני מכירה. אבל שימי לב שלא רק מורות עבדו מאוד קשה בתקופה האחרונה ובתנאים בלתי אפשריים בעליל.
כולנו סובלים. ולמה אף אחד לא אומר שאם הוא רוצה אותי למשל רעננה כל השנה (כי בעבודה שלי אין תחילת שנה וסוף שנה, יש רק חופשת לידה) זה פשע לתת לי לעבוד? וחוץ מזה שחלק נכבד מהסבל הזה שכולנו סובלים הוא בגלל מערכת החינוך הסגורה.
זה מה שקורה ברוב מקומות העבודה כיום. זה דרישה והיא קיימת. אין מי שיושב על זרי הדפנה בימים אלו. חות מהטייקונים ומשקעי ביטקווין.ואם היו דורשים ממך להוסיף עוד שעות עבודה כעת (בתשלום... אבל דורשים) כי התקופה קשה וכו', מה היית אומרת?
מי אמר לך שלא דורשים? דורשים ממני תפוקה מלאה ושעות נוספות לפי הצורך. יש לי הספקים שאני צריכה לעמוד בהם וזה לא מעניין את אף אחד באיזה מצב אני עובדת.ואם היו דורשים ממך להוסיף עוד שעות עבודה כעת (בתשלום... אבל דורשים) כי התקופה קשה וכו', מה היית אומרת?
מקצוע ההוראה מבוסס גם על החופשים. זה שאנחנו עובדות קבוע גם בחופש, לא אמור לגרום לשינוי אצל המורות.
כל מקצוע עם הפלוסים והמינוסים שלו....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים