בקשה ביטול החופש הגדול - צריכים לדבר על זה כבר עכשיו

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אחרי שפספסו הרבה ימי לימודים, ההתקדמות של התלמידים בפרט בכיתות הנמוכות, לוקה בחסר. אני חושב שהפתרון הבלתי נמנע הוא לבטל את החופש הגדול ויפה שעה אחת קודם. ככל שזה יהיה מסודר יותר מוקדם נוכל להערך בהתאם, גם צוות ההוראה וגם ההורים. האם דברו על זה משהו או שיש תכניות או לכל הפחות ברשויות המקומיות שינהלו בית ספר של החופש הגדול בווליום גבוה (פחות כיף יותר לימודים והשלמת חומר).

ועוד נקודה. בכיתות הנמוכות, נרכשות מיומניות, כמו קריאה, כתיבה הקשבה. זה לא משהו כמו היסטוריה של בת סמינר שאפשר להשלים את זה אחר כך. בגילאים הנמוכים תזמון הלימדה הוא קריטי.

• הוסף לסימניות
אחרי שפספסו הרבה ימי לימודים, ההתקדמות של התלמידים בפרט בכיתות הנמוכות, לוקה בחסר. אני חושב שהפתרון הבלתי נמנע הוא לבטל את החופש הגדול ויפה שעה אחת קודם. ככל שזה יהיה מסודר יותר מוקדם נוכל להערך בהתאם, גם צוות ההוראה וגם ההורים. האם דברו על זה משהו או שיש תכניות או לכל הפחות ברשויות המקומיות שינהלו בית ספר של החופש הגדול בווליום גבוה (פחות כיף יותר לימודים והשלמת חומר).

ועוד נקודה. בכיתות הנמוכות, נרכשות מיומניות, כמו קריאה, כתיבה הקשבה. זה לא משהו כמו היסטוריה של בת סמינר שאפשר להשלים את זה אחר כך. בגילאים הנמוכים תזמון הלימדה הוא קריטי.
גם אם הדברים נכונים והם אכן נכונים צריך לזכור שלא נראה עדיין שהקורונה תעלם מאיתנו עד אז, וכיוון שאנו נוכחים לראות שנושא החינוך לא מעניין את המדינה כלל, אין סיכוי שהמדינה תקצה לשם כך משאבים.

• הוסף לסימניות
זה מזכיר איך שנה שעברה היינו בטוחים שעד שבועות כבר לא יהיה זכר לקורונה.

אחרי כל החיסונים... אין שום בטחון שבקיץ כבר נהיה אחרי הקורונה - כך אומרים המומחים.

ואם בימים רגילים אין לימודים. אז יש בכלל מה לדבר על החופש?

• הוסף לסימניות

את צריכה לתייג את יפה בן דוד..
אני בטוחה שהיא תסכים.

• הוסף לסימניות
סליחה, זה שהמורים עייפים לא אמור למנוע מתכנית כזו לצאת אל הפועל.
אם זה חשוב למדינה ולח''כים החרדים בפרט, המדינה או מי שזה לא יהיה תשלם יותר (כן אפילו משכורת כפולה) למורים/ות גם על החופש הגדול רוב רובם של המורים ממש ישמחו ללמד פרונטלית בקיץ ולהרויח טוב.

אין סיכוי....שום מורה שאני מכירה לא תוותר על החופש הגדול שלה...
לוותר על החופש הגדול?
למה צריך חודשיים?
יתנו להם חופשה לשבועיים טובים ובשאר משכורת מאד שווה בטוח רובם ירצו.

• הוסף לסימניות
לפי סדר ההקדמה של הממשלה צריך לקרות מספר דברים
א. החזרה מלאה של המשק לפעילות
ב. ירידה מתחת ל1000 חולים חדשים ביום
ג. חיסון של 95 אחוז מעל גיל 16
ד. החזרה מלאה של התרבות, חתונות, ספורט, חדרי כושר, טיסות לחו''ל, מרתונים, מלונות, מסחר, מסעדות, תחבורה ציבורית, טרמפים,
ואז אפשר להתחיל לדבר על בתי כנסת, ישיבות, כוללים,
ולאחר מכן החזרה של מערכת החינוך לטיפול נפשי בכל הקשיים שנוצרו במהלך המגיפה

איך אמר אתמול גלנט? [שר החינוך]
עד אמצע שנה הבאה אין לנו ציפיה לחזרה מלאה לשגרה.

ואחרי כל זה, בטח יפה בן דוד תאמר שציבור המורים זקוק לחופש אחרי הפעלה דרך המרחב הקולי/זום וכו'.

אמרתי אתמול לילדים - תראו איזה מוכשרים אתם,
מכתה א - קופצים לד.
מכתה ו ישר לסמינר
מב סמינר ישר לו

ברוך השם מוכשרים :(

• הוסף לסימניות
אם זה חשוב למדינה ולח''כים החרדים בפרט, המדינה או מי שזה לא יהיה תשלם יותר (כן אפילו משכורת כפולה) למורים/ות גם על החופש הגדול רוב רובם של המורים ממש ישמחו ללמד פרונטלית בקיץ ולהרויח טוב.
לוותר על החופש הגדול?
למה צריך חודשיים?

למה נראה לך שחשוב להם שנלמד עוד חודשיים??? ועוד הדתה??.....

• הוסף לסימניות
אחד הדברים שנוכחנו לראות במגפה זה שכל התוכניות הנחמדות של כולם שוות כקליפת השום,
אנחנו לא מובילים אלא מובלים,
הרי כל תוכנית שתוכננה התנפצה לרסיסים,
לא סגרים לא חיסונים, תמיד תגיע איזה מוטציה שתהרוס הכל,
לכן באמת אין מה לתכנן ורק שזה יגיע למעשה לפי הנתונים של אותם ימים ממש, יהיה שייך לבקש, לדרוש או אפילו רק לחלום על זה.

• הוסף לסימניות
אחד הדברים שנוכחנו לראות במגפה זה שכל התוכניות הנחמדות של כולם שוות כקליפת השום,
אנחנו לא מובילים אלא מובלים,
הרי כל תוכנית שתוכננה התנפצה לרסיסים,
לא סגרים לא חיסונים, תמיד תגיע איזה מוטציה שתהרוס הכל,
לכן באמת אין מה לתכנן ורק שזה יגיע למעשה לפי הנתונים של אותם ימים ממש, יהיה שייך לבקש, לדרוש או אפילו רק לחלום על זה.
יותר בכיוון של לחלום..
יש גופים מספיק חזקים שימנעו את זה

• הוסף לסימניות
לכל המורים והמורות, עם כל הכבוד, זה המקצוע. חינוך.
חינוך זה מסביב לשעון בגמישות מרבית. ואם במקרה מסוים צריכים להוסיך שעות אז מוסיפים.
כמו שכל שכיר מוסיף שעות ומקבל על זה.

בהחלט טעון באור מאפה ״הקדושה״ הזו שאופפת את מקצוע ההוראה, שלהכין שיעורים ולעבוד חצי יום כל כך מתיש שצריכים בשביל זה חדשיים שלמים של מנוחה בתשלום. ובימים כתקנן החרשתי, אבל אני בהחלט מצפה ממבוגרים אחראים על חינוך ילדנו לתמוך בשכמם בדור העתיד.

ההתדרדרות של הנוער היום זה לא משהו שצריך הסבר, אבל החלט דבר שאפשר למנוע או לפחות לצמצם, צוות ההוראה, בפרט של הציבור שלנו שאכפת לו חינוך, אנא הרימו את הכפפה!

• הוסף לסימניות
חינוך זה מסביב לשעון בגמישות מרבית. ואם במקרה מסוים צריכים להוסיך שעות אז מוסיפים.

בהחלט טעון באור מאפה ״הקדושה״ הזו שאופפת את מקצוע ההוראה, שלהכין שיעורים ולעבוד חצי יום כל כך מתיש שצריכים בשביל זה חדשיים שלמים של מנוחה בתשלום. ובימים כתקנן החרשתי, אבל אני בהחלט מצפה ממבוגרים אחראים על חינוך ילדנו לתמוך בשכמם בדור העתיד.

ההתדרדרות של הנוער היום זה לא משהו שצריך הסבר, אבל החלט דבר שאפשר למנוע או לפחות לצמצם, צוות ההוראה, בפרט של הציבור שלנו שאכפת לו חינוך, אנא הרימו את הכפפה!
רק אם תהיה הוראה של גדו"י הדיון הזה יעבוד. אם לא תהיה הוראה - אין שום סיכוי בעולם שזה יקרה.

• הוסף לסימניות

לוותר על החופש הגדול?
למה צריך חודשיים?
הכל טוב ויפה,
אבל אין לך חזקה כהסתדרות המורים - ויעיד החופש הגדול שעבר.
ונניח שהממשלה חושבת שאת צודקת והם מחליטים שכך ראוי ויאה.
אבל ההסתדרות - שובתת.
תעשי משהו.
הלוואי ולנו העצמאיים היתה איזו הסתדרות שנלחמת בשבילנו אפילו מעט ממה שהסתדרות המורים מסדרת לעובדיה.

• הוסף לסימניות
אבל אין לך חזקה כהסתדרות המורים - ויעיד החופש הגדול שעבר.
אני חושב שאם הציבור יתאגד ויעשה הרבה רעש ויפנה לחכים וכו׳, וגם המורים עצמם יבינו שזה טוב גם בשבילם ובשביל הילדים שלהם ודור העתיד משהו יקרה.

• הוסף לסימניות
לשלם תוספת?? למה?? הם עכשיו ברבע עבודה!! ומקבלים שכר מלא. אז בבקשה החופש הגדול מתקצר לחופש זוטא.
את זה תגידי למורות הנכבדות,, לא לי...... אני כבר קיבלתי הסברים מרשימים באורכם על העבודה המפרכת של ללמד מרחוק....

• הוסף לסימניות
העבודה המפרכת של ללמד מרחוק
זה נכון שזה קשה להקליט שיעור בפלאפון שמתנתק וזה נכון שצריכים לספק חומר וכו׳. אבל זה העבודה. זה מה שזה אומר להיות מורה ומחנך. אני מפקיד את היקר לי ואת ההנחלה של הערכים שיקרים לי שעליהם אני מוסר נפשי לאנשים האלה, סגל ההוראה. בבקשה, שיראו אחריות למקצוע ולמה שיש להם בידיים. זה לא יתכן, וזה לא מקובל על הדעת, להתחפר בעמדה כזו של אני צריך|כה חופש גדול אחרי כל כך הרבה זמן שמערכת החינוך לא היתה פעילה כרגיל והדבר ניכר בצעירי הצאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה