בקשה ביטול החופש הגדול - צריכים לדבר על זה כבר עכשיו

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
1. חודש אחד חופש במקום חודשיים ח"ו לא יקחו למורות את כל החופש הגדול.
2.יש הבדל בין מורות בי"ע שלימדו בטלפון - יותר קל, מקליטה שיעור אחד לכל הכיתות במקום לעבור 4-5 כיתות ולחזור על אותו שיעור.
מורות שלימדו ב'זום' עבדו יותר קשה. (כולל העלאת חומרים וכו')
3. תמיד אפשר לגייס בשכר מינימום סטודנטיות ובוגרות מגמת הוראה שישמחו לעבוד בחופש.

• הוסף לסימניות
הלוואי, אבל אין סיכוי בעולם
המורים יגידו שעבדו קשה להכין בטלפון
וזה לא יצא לפועל בחיים.
מה שנכון - נכון!!!!
יצטרכו למצוא לזה צוות אחר...
או לשלם הרבה הרבה הרבה יוצר
שיהיה משתלם במיוחד.

• הוסף לסימניות
לא חייבות סמינריסטיות
הרי יש הרבה מורות שבאות על תקן ממלאות מקום, המורות הרגילות שלימדו כל השנה יצאו לחופש, ומורות מ"מ ילמדו בחופש עוד חודש
אני בטוח שהן ישמחו לעוד חודש משכורת

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהמורות המקצועיות עבדו באיזי.
שיעור אחד שהן הקליטו מתאים למחזור שלם.

המחנכות, לכאורה, כן עבדו קשה. סגנון עבודה שונה אבל לא פחות מסיבי.

• הוסף לסימניות
המורות (לפחות הטובות שביניהן...) עבדו מאד מאד קשה, בתקופה האחרונה,
ואם אנחנו רוצות אותן רעננות בתחילת השנה, זה יהיה פשע לתת להן לעבוד גם בחופש הגדול.
כל מי שעובד מאד קשה בתקופה האחרונה חולם על החזרה לשגרה. והוא מרגיש שהיא תרענן אותו.
כי כל כך קשה עכשיו, אז מה זה לעבוד בלי רעשי רקע? ממש קלי קלות.
רק מי שלא עובד קשה. אבל ממש קשה צריך חופש גדול בשביל להתרענן.

היום שאני אחזור לעבוד ברציפות בלי לתזז בין הילדים תוך כדי, לארגן להם ארוחת צהריים ולוודא שהם משאירים את הבית עומד על תילו הוא חלום מתוק ומספיק למרביתינו. למה למורות זה לא טוב??
כולנו חולמים על הכסא במשרד למה המורות לא מתגעגעות אל הקתדרה אם הן עובדות כל כך קשה?
מקסימום מי שצריך ממש רענון נוסע לסופשבוע שלא על חשבון העבודה.
או נוסע לים ביום חופש.
ההנחה הזו שאו חדשיים או מורות מסמורטטות. במחילה תם זמנה.
ומה שמגיע להם כחלק מתנאי העבודה זה נכון. או שיפדו להם או שישנו כבר את תנאי העבודה. אבל פשוט אי אפשר להמשיך בקלישאות האלה שהיו יפות לימי קדם ולא מתאימות לזמנינו בה יש עוד כמה אנשים שעובדים קשה מלבד המורות הכבודות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כולנו חולמים על הכסא במשרד למה המורות לא מתגעגעות אל הקתדרה אם הן עובדות כל כך קשה?
הן חולמות על הקתדרה במקום ללמד מהטלפון, אבל לא במקום חופש שמגיע להם לפי תנאי העבודה שלהן..
גם את חולמת על הכסא במשרד, במקום על העבודה בצורה הנוכחית ולא במקום ימי חופש שמגיעים לך לפי תנאי העבודה שלך!

• הוסף לסימניות
אין סיכוי....שום מורה שאני מכירה לא תוותר על החופש הגדול שלה...
רק מורה?
מה עם הילדים המסכנים שעוברים מסגר לסגר ומבידוד לבידוד??
לא מותר להם להינות באמת? מה עם ההורים כנ"ל?
אני באמת לא מבינה את מטרת האשכול.
אם כל הכבוד.

• הוסף לסימניות
הן חולמות על הקתדרה במקום ללמד מהטלפון, אבל לא במקום חופש שמגיע להם לפי תנאי העבודה שלהן..
גם את חולמת על הכסא במשרד, במקום על העבודה בצורה הנוכחית ולא במקום ימי חופש שמגיעים לך לפי תנאי העבודה שלך!
את יודעת כמה ימי חופשה לקחתי בגלל הקורונה?
כמה מורות לקחו ימי חופשה? ומישהי מהן עבדה יום יום בקורונה? אפילו אחת לא.
מה שקבלו מהקורונה זה השגחה עליונה. מה שצריך לתת לקורונה עומדים בקשיחות לב מבישת.
ואגב לא מדברת על כל מורה בקצה אלא על ארגוני המורים והמורות שתומכות בגישה שלהם. יצא לי גם לראות אנשים במקצוע שמצליחים לראות עוד מישהו בלבד הם ועצמם.

• הוסף לסימניות
רק מורה?
מה עם הילדים המסכנים שעוברים מסגר לסגר ומבידוד לבידוד??
לא מותר להם להינות באמת? מה עם ההורים כנ"ל?
אני באמת לא מבינה את מטרת האשכול.
אם כל הכבוד.
כמה נכון!!
תשאלו את הילדים שלכם מה הם מעדיפים - חופש מוחלט בלי שיעורים במרחב הקולי וכל הצרות הנלוות לכך, או חודשיים נוספים של לימודים רגילים בבית הספר
מניחה שחלק מהילדים יסכימו לוותר על חלק מהחופש בשביל התענוג של לימודים נורמליים (אלא אם כן יחזרו עוד לפני זה, מה שלא סביר שיקרה...), אבל על כולו?
אני לא מסכימה....

• הוסף לסימניות
כמה נכון!!
תשאלו את הילדים שלכם מה הם מעדיפים - חופש מוחלט בלי שיעורים במרחב הקולי וכל הצרות הנלוות לכך, או חודשיים נוספים של לימודים רגילים בבית הספר
מניחה שחלק מהילדים יסכימו לוותר על חלק מהחופש בשביל התענוג של לימודים נורמליים (אלא אם כן יחזרו עוד לפני זה, מה שלא סביר שיקרה...), אבל על כולו?
אני לא מסכימה....
כל פעם חוזרים על זה. מי שלא ירצה לא ילך.
יש המוני ילדים שמתגעגעים לשגרה.
לצאת כמה ימים עם אבא ואמא לחופש יאוורר אותם. לא צריכים חודשיים מרוחים שנראים מדי דומה לימי הסגר והבידוד.
ואל תשכחו את ילדי הגן שלרב לא מתענינים במרחב הקולי.

• הוסף לסימניות
כמה נכון!!
אני לא מסכימה....
לא נעים, אבל לפי המדינה הזו...אם לא יהיו לימודים אז יהיה סגר, במיוחד בחופש...
לאיפה יהיה בדיוק אפשר לצאת עם הילדים? לאיפה שיצאנו איתם בכל השנה האחרונה?

• הוסף לסימניות
ואם היו דורשים ממך להוסיף עוד שעות עבודה כעת (בתשלום... אבל דורשים) כי התקופה קשה וכו', מה היית אומרת?
אבל הן לא מוסיפות. יש להם פחות היום
מורה במרחב קולי משאירה לרוב שיערו של רבע שעה עד גג 20 דקות.
חשבתי בהתחלה שרק לבת שלי שבכיתה א' זה ככה.
אז אמרו לי מורות בסמינר שגם אצלם שיעורים הם כ20 דקות כי א"א מעבר לזה. (והסמינר שלהם דורש ועוקב, לא שנותן להן לחפף ולמרות הכל מוסכם על כולם שזה הזמן) ועכשיו ברצינות.
מורה שמקליטה שיעור אחד למחזור שלם של 20 דקות
במקום לעבור כל כיתה ולמסור במשך 45 דקות. ולהשליט משמעת ושקט, למה זה נקרא שהיא עובדת כל כך קשה?
ולמה נקרא שהיא מוסיפה שעות? היא משלימה את מה שהחסירה
גם אני במקום עבודתי אם החסרתי צריכה להשלים ואם אני לא משלימה זה בא לידי ביטוי במשכורת מקוצצת. מה פה לא הגיוני?
ואני דווקא כן מכירה מורות מקרוב. סביבתי המשפחתית מלאה בכאלו, והן ממש נהנות ממתכונת הלימודים הזו, ויש להם זמן פתאום למיזמים חדשים, עיסוקים מהצד שתמיד חלמו עליהם ולא הגיעו לזה, התפתחות אישית.
אז נכון שהם מקליטות ב2 בלילה שיעור, אז מה?

ובכלל אצל הבת שלי שבכיתה א' במקום חמש שיעורים יומיים, יש שניים. כל אחד 15-20 דקות כאמור.
המחנכת שיכולה ללמד בכיתה יום שלם, יוצאת ידי חובה ב40 דקות
ולא תמיד אפילו 40. כי יש ימים שהיא משאירה שיעור אחד והמורה לחשבון שיעור שני.
אני אמורה לרחם עליה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה