נכתב ע"י bason1661;466179:נראה לי שתוך 14 יום הם חייבים להוציא אותך אם אתה רוצה, אז תמהר.
איזה חבילה?נכתב ע"י g2035;466135:בשבוע האחרון התפרסם מבצע אצל חברת פלאפון בה הציעו 750 דקות במחיר מאוד נמוך. ואכן קניתי כזה מכשיר. וכעת אני שומע מסוכן סלקום שהם מציעים בקרוב חבילה יותר טובה.
האם שייך לבטל את העיסקה עם פלאפון לאחר שחתמתי על הכל וכו' וכו'?
לא בדיוק, המחיר הוא 19.9 ולא 15.9נכתב ע"י סימה שלי;466581:אז כעת, עם תוכנית של 15.9 , זה שווה לי בכל מקרה יותר מכל דבר אחר שהיה לי.
אכפת לכם להעלות לפה עותק של מה שחתמתם?נכתב ע"י סימה שלי;466823:קניתי בחברה ולא ראיתי בשום מקום את ההגבלת הדקות...
ואמרו לי שלאחר 18 חודשים הם יכולים לשנות את התנאים לא לפני כן....(החוק מחייב..)
לפני שחתמתי קראתי את כל הדפים.. (המוכר היה בדיוק עם עוד משהו כך הוא לא זירז אותנו..)
הם זכו כעת במכרז מאוד גדול של הצבא, ולכן הם רוצים לשבור את השוק!!! הסוכן דיבר עם חבר שלו ואמר שהם מקום שני ברשת הסלולרית, וכעת הם רוצים להגיע למקום הראשון בכל מחיר...
וכן ההחזר יוצא בסופו של דבר אם החזרת חשבונית של חברה מתחרה, ודיברת מעל 200 דקות 15.9 ש"ח!!!
נכתב ע"י yaakov;466844:ללא כל קשר לעיסקה ,רציתי רק להמליץ לכם על אורנג' ,השירות אחלה וגם אם המחירים לא הכי זולים בעולם ,מילה זו מילה והם עומדים בה במלא המובן, (אינני סוכן אורנג' אלא לקוח מרוצה).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים