התייעצות בייביסיטר כמה אתם לוקחות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לדעתי מי שעושה בייביסטר לא יכולה לצאת עם הילדים לגינה.
זה אחריות גדולה מידי.
אם אנחנו נותנים לילדה בת 11 לצאת עם אחים ואחיות שלה לגינה,
אז ילדה בת 14 יכולה לקחת כמה ילדים בתור בייבי סיטר לגינה,

וכאבא שיוצא מידי פעם עם הילדים לגינה,
גיל 11 זה מהבוגרים שלוקחים את האחים/ות שלהם, יש הרבה פחות מכך.

• הוסף לסימניות
מי שרואה את זה רק כעבודה לכל דבר ועניין אני ממש לא מוכנה שתשמור על האוצרות שלי
גם על הגננת, מטפלת במעון, מורה, מנהלת, מלמד, ר''מ וכו' את אומרת ככה?
מדוע אי אפשר שילדה שרוצה להרוויח, ובאה בשביל שיהיו לה כמה שקלים בצד שתהיה בייבי סיטר?
יכול להיות שמהצד זה גם חסד, אבל זו עבודה לכל דבר וענין,
ואצלנו הבנות צברו סכום וקנו לעצמם פינוקים כאלה ואחרים שאנחנו לא יכלנו להרשות.

• הוסף לסימניות
אם אנחנו נותנים לילדה בת 11 לצאת עם אחים ואחיות שלה לגינה,
אז ילדה בת 14 יכולה לקחת כמה ילדים בתור בייבי סיטר לגינה,

וכאבא שיוצא מידי פעם עם הילדים לגינה,
גיל 11 זה מהבוגרים שלוקחים את האחים/ות שלהם, יש הרבה פחות מכך.
כל עוד זה הילדים שלך ואת שולחת את הגדולה שלך איתם אז הכל טוב
ברגע שהילדים לא שלך האחריות יותר גדולה כי את צריכה להיזהר עליהם שלא יקרה להם כלום
כי אם חס וחלילה קורה משהו זה יכול להגיע לתביעה משפטית

• הוסף לסימניות
היפה שיש לכם אופציות לדון 15 25
אנחנו גם תמורת 30 בקושי מצליחים להשיג

עברנו למכשיר בייביסיטר שמונח אצל שכנים
והביבי איתנו

• הוסף לסימניות
גם על הגננת, מטפלת במעון, מורה, מנהלת, מלמד, ר''מ וכו' את אומרת ככה?
מדוע אי אפשר שילדה שרוצה להרוויח, ובאה בשביל שיהיו לה כמה שקלים בצד שתהיה בייבי סיטר?
יכול להיות שמהצד זה גם חסד, אבל זו עבודה לכל דבר וענין,
ואצלנו הבנות צברו סכום וקנו לעצמם פינוקים כאלה ואחרים שאנחנו לא יכלנו להרשות.
מסכימה!
ולהפך זה רק יגרום לה לעבוד ולטפל באוצרות שלך יותר במסירות שהיא יודעת שיש לה תגמול על כך...
זה שביביסיטר זה לא עבודה שמשלמים עליה הרבה זה לא הופך אתזה לנטו חסד...

• הוסף לסימניות
כי אם חס וחלילה קורה משהו זה יכול להגיע לתביעה משפטית
אם כל הכבוד לתביעה משפטית, הרבה יותר מפחיד אותי השמירה על הילדים בפועל,
ואם לא הייתי בטוח במאה אחוזים בילדים שלי, לא הייתי נותן להם לצאת איתם.
אז אם אני בטוח לגבי הילדים שלי, אני יכול להיות בטוח לגבי השכנים שלי.

זה שביביסיטר זה לא עבודה שמשלמים עליה הרבה זה לא הופך אתזה לנטו חסד...
מאה אחוז.

• הוסף לסימניות
בתור אחת שהיתה עושה הרבה מאד ביביסיטר
אם רוצים שהביביסיטר תבוא ותבוא בשמחה... צריך ליישם כמה דברים חשובים!
כי אם כל מה שזה נשמע קל, לפעמים מרגישים צורך לרצות ואומרים כן
והרבה מאד פעמים זה עול! (ולא שווה כל כך את ה15 ש"ח לשעה גם כשזה בלילה).
כי אם היא מדי קטנה - היא לא מעזה להגיד שמגיעה לה יותר... וגם בד"כ לא רוצים קטנות.
ואם היא יותר גדולה - אז היא לוקחת יותר ועושים לה טובה שנותנים לה תכסף (כמובן שלא אצל כולם)
הייתי עושה אצל משפחה עם 7 ילדים שהגדול בן 7!!!
וקבלתי 12 ש"ח לשעה, אין לי מושג איך הסכמתי לדבר כזה לקרות... זה פשוט לא נתפס לי, והיא הייתה משלמת לי בול
בשקלים.
כשניסיתי להעלות ל15 עשתה לי פרצופים, עד שאזרתי אומץ ואמרתי לה שזה לא מתאים לי...
לפני כמה שנים בחורות צעירות היו עם מרצה (גם היום לא חסר כאלה) אבל היום למדו כבר להגיד לא לדברים כאלה.
בשביל שבאמת ירצו לבוא אליכם ולשמור על הילדים חובה - לפרגן ולצ'פר ולהחמיא וכו' וכו'... להשאיר אוכל בשפע (אגב אני מאמינה שאם זה בסדר לעשות אצלם ביביסיטר מסתבר שאפשר גם לאכול מהאוכל שלהם...) להסיע חזרה הביתה בשעות מאוחרות - וגם אם היא אומרת לכם - לא צריך אני יסתדר, היא לא מסתדרת! מ11 בלילה ואילך להחזיר הביתה! לתת טיפים, ולא לנגן על המצפון!
צריך להבין גם שבחורות מגיל 16 ומעלה (שעליהם בד"כ יותר סומכים) עם כל החסד שבדבר, יש להם עבודות יותר משכנעות והשכר כפול כמה וכמה... אז אפשר להבין את החוסר רצון... ורק כשזה באמת באמת משכנע לבוא, אז אולי יהיה שווה גם אם זה ללא רווח גדול...
הייתי עושה אצל עוד אחת שהייתי צריכה לנסוע נסיעה לא קצרה - והיא הייתה משלמת לי 15 ש"ח שזה לא רווח בכלל - הייתי מנקה לה תבית בנוסף, כי פשוט היה לי כיף לבוא אליה, היא כל הזמן אמרה לי כמה שהיא סומכת רק עליי, הייתה משאירה לי ספרים, אוכל, וכו'..., אבל ואבל גדול - היא הייתה מביאה לי בדיוק! ולא מעבר... אז אחרי שעברה שנה קצת גדלתי והבנתי שזה ממש לא הגיוני... והיא התקשרה אלי עוד פעם ועוד פעם... ואמרתי לה שאני לא יכולה - לא העזתי אפילו להגיד לה שאני לוקחת יותר...
ועוד דבר - על זמן ההגעה חזרה של בעלי הבית - תמיד! אומרים שעה, ולא עומדים בה... שואלים את הבחורה בנחמדות - תגידי זה בסדר שנבוא קצת יותר מאוחר יש פקקים... ומה היא תגיד? לאאא ממש לא אני צריכה לחזור הביתה, אז לא - היא תענה חזרה עוד יותר בנחמדות - בטח, בטח הכל טוב... כי אין ברירה.
ושוב - אני משתפת ממה שאני חויתי, זה לא אומר כלום אל אף אחד...
בקיצור-
תעמדו בדיבורכם!
ת-פ-ר-ג-נ-ו ואל תתקמצנו!
יהיה לכם שווה!
ולגבי חסד - אל תדאגו.
גם האמא של הבחורה צריכה ת'חסד שלה...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לפני שבוע ביתי הביאה לי את הילדים-הנכדים לבייבי סיטר מרחק של שעה נסיעה מביתה שבעיר אחרת רק כי היא לא מצאה בייבי סיטר באזור מגוריה. במקום שהיא תשכיב את הקטנים במיטותיהם לשנת לילה ותצא ברוגע (יחסי)לשמחה שהיא מחויבת להשתתף בה.
בחורות ואימהות של בחורות - תחשבו שוב לפני שאתן אומרות לא יכולות או לא מרשות.
ברור העולם נהיה כדאי לי או לא כדאי . וקצת איבדנו את הרגש לחסד וחבל
אבל.. האם באמת לכל הבתים ראוי לשלוח בת , בכמה מאות בתים שנראים משלנו, יש מחשב בבית ?
או חומר קריאה "מגוון" יותר
אצלנו ורבים אחרים זה "טאבו"
אז לפני שמתלוננים כדאי להסתכל בכנות לתוך עצמנו האם הבית שלנו מוגן ?

• הוסף לסימניות
היפה שיש לכם אופציות לדון 15 25
אנחנו גם תמורת 30 בקושי מצליחים להשיג

עברנו למכשיר בייביסיטר שמונח אצל שכנים
והביבי איתנו
גם אצלי ככה
עברנו למכשיר ביביסיטר .. וכך גם השכנה אצלי...
המחירים בירושלים הזויים וגם אם כבר מוכנה לשלם אין כמעט בחורות שמוכנות לעשות ביביסיטר ...
יש להם מלא תנאים.. שישנו..תינוק שעלול להתעורר זה כבר לא באופציה...

• הוסף לסימניות
בתור אמא
ברור העולם נהיה כדאי לי או לא כדאי . וקצת איבדנו את הרגש לחסד וחבל
אבל.. האם באמת לכל הבתים ראוי לשלוח בת , בכמה מאות בתים שנראים משלנו, יש מחשב בבית ?
או חומר קריאה "מגוון" יותר
אצלנו ורבים אחרים זה "טאבו"
אז לפני שמתלוננים כדאי להסתכל בכנות לתוך עצמנו האם הבית שלנו מוגן ?
בתור אמא לבת שכמעט מגיעה לגיל שיכולה לעשות בייביסיטר, איך באמת אפשר לדעת שהבית מוגן?

ולא מדברת רק על מחשב וחומרי קריאה, אלה על מוגנות וכל המשתמע..
מלחיץ אותי העניין

• הוסף לסימניות
בתור אמא

בתור אמא לבת שכמעט מגיעה לגיל שיכולה לעשות בייביסיטר, איך באמת אפשר לדעת שהבית מוגן?

ולא מדברת רק על מחשב וחומרי קריאה, אלה על מוגנות וכל המשתמע..
מלחיץ אותי העניין
באמת קשה לדעת מראש
הרבה משפחות שביתם 'לא מוגן', מסתירות את זה כלפי חוץ
לכן הכי טוב לקבל בייביסיטר רק בבית שלכם
שיביאו את התינוקים לבית שלכם ושם תשמרו
מניסיון (מר)...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה