התייעצות בייביסיטר כמה אתם לוקחות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לפני שבוע ביתי הביאה לי את הילדים-הנכדים לבייבי סיטר מרחק של שעה נסיעה מביתה שבעיר אחרת רק כי היא לא מצאה בייבי סיטר באזור מגוריה. במקום שהיא תשכיב את הקטנים במיטותיהם לשנת לילה ותצא ברוגע (יחסי)לשמחה שהיא מחויבת להשתתף בה.
בחורות ואימהות של בחורות - תחשבו שוב לפני שאתן אומרות לא יכולות או לא מרשות.
אני כן מבינה אמהות שלא תמיד מרשות לפעמים הן בעצמן צריכות את הבנות ולפי המצב של היום-כל השכונה צריכה ביביסיטר
אך מצד שני אני כן חושבת שאם לאמא אין בעיה אז למה הן לא רוצות?מה הסיבה?(זה לא חד"פ זה בעיה רווחת כמעט בכל שכונה שיש מחסור מטורף)וזה לא נראה לי העיניין של השכר

• הוסף לסימניות
כשאני הייתי צעירה ,לקראת שמחה בשכונה כל שכנה "תפסה" מראש את אחת הבנות לבייביסיטר לאותו ערב.
ולא. לא קיבלתי תשלום. זה היה ברור שאנחנו עושות חסד.
לא שאני מצפה שכך ינהגו גם היום.

• הוסף לסימניות
זה בהחלט תלוי באזור
נראה שהממוצע הוא 20 ש"ח

• הוסף לסימניות
בעבר שקלתי לפתוח איזה קו לביביסיטריות סוג של דרושה ביבסיטר לפי אזורים ושעות
כי לפעמים אנחנו מחפשים בנרות
ובסוף שומעים שבכלל יש איזה בחורה שנהנית לעשות את זה וכדו

אך בשל בעיות רוחניות נמנעתי מזה

אם יש רעיונות איך ניתן לעשות את זה ולהתגבר על הבעיות נשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
מאד תלוי בגיל, מאד תלוי באיזה שעות, ומאד תלוי האם הילדים ישנים. ובעיקר איזה יחס נותנים.

הבנות שלי מאד אוהבות לעשות בייבי סיטר, ואנחנו כהורים שיש להם אפשרות לסייע נהנים לסייע,
אז כמובן רק למשפחות שמכירים, ושאין מחשב שאפשרי לפתוח,

עד גיל 15 כרגיל 15-20 ש''ח,
באם זה יציאה לגינה בשעות אחר הצהרים 15 ש''ח, [ובתנאי שלוקחים גם את הקטנים שלנו :) ]
ובשעות הערב עד השעה 10 וחצי בלילה, ואם המרחק הוא מעל 3 דקות הליכה, ליווי בחזרה עד לבנין שלנו.
מעל גיל 15 עד גיל 18 20-25 ש''ח
לא יוצאות לגינה, אבל יכולות להשאר עד 11 וחצי בלילה.
כל מרחק שלא יהיה ליווי עד לכניסה לבנין מהשעה 11, ובשעות מאוחרות מגיעות 2 ביחד [ומתחלקות בסכום]
מגיל 18
רק למקרים מאד מיוחדים, ולשעות ארוכות, המחיר הוא 25 לשעה,
ואחרי השעה 12 וחצי בלילה אבא או אמא באים להיות איתם, כדי שלא ישארו בשעות כאלה בבתים אחרים,

אבל המחיר הוא לא הקובע האם הבנות רוצות ללכת או לא, אלא היחס אותו הן מקבלות.
אם הן מגיעות לבית ויש משהו קטן לאכול, ומסבירים להם שהם יכולות לשתות חופשי, אז נחמד להן ונעים,
אבל בבתים שאין אפילו משהו קטן לאכול, והאמא לא אומרת אתן יכולות לשתות, ולפעמים אפילו אין מזגן בקיץ ולא נעים להדליק, אז הן פשוט לא תרצנה ללכת שוב.
וכך גם לגבי התשלום, באם דוחים אותן כל פעם למחר או מחרתיים, לא נחמד להם להתחנן על השקלים הבודדים הללו.

ויש משפחה שהיו זקוקים לבייבי סיטר זמן ממושך עקב שמירה, והאמא ידעה להניח עוגה בסלון [היא ישנה בחדרה] ובקבוק מיץ או קולה, ותמיד הרגשה נעימה וטובה, הילדות שלי פשוט חיו שם, לפעמים אפילו הציעו ללא תשלום, בכל מקרה אני לומדת עם חברה - אז לא אכפת לי לעשות את זה אצלך.

• הוסף לסימניות
גם בעבודה שלך את חושבת על חסד? זה עבודה לכל דבר וענין.
בעבודה הבוס עושה כסף,
בביביסיטר - האמא לפעמים לא מרגישה טוב, לפעמים בשמירה, זה ממש חסד בפרט שאין שיש המון ביקוש ואין היצע
מאד תלוי בגיל, מאד תלוי באיזה שעות, ומאד תלוי האם הילדים ישנים. ובעיקר איזה יחס נותנים.

הבנות שלי מאד אוהבות לעשות בייבי סיטר, ואנחנו כהורים שיש להם אפשרות לסייע נהנים לסייע,
אז כמובן רק למשפחות שמכירים, ושאין מחשב שאפשרי לפתוח,

עד גיל 15 כרגיל 15-20 ש''ח,
באם זה יציאה לגינה בשעות אחר הצהרים 15 ש''ח, [ובתנאי שלוקחים גם את הקטנים שלנו :) ]
ובשעות הערב עד השעה 10 וחצי בלילה, ואם המרחק הוא מעל 3 דקות הליכה, ליווי בחזרה עד לבנין שלנו.
מעל גיל 15 עד גיל 18 20-25 ש''ח
לא יוצאות לגינה, אבל יכולות להשאר עד 11 וחצי בלילה.
כל מרחק שלא יהיה ליווי עד לכניסה לבנין מהשעה 11, ובשעות מאוחרות מגיעות 2 ביחד [ומתחלקות בסכום]
מגיל 18
רק למקרים מאד מיוחדים, ולשעות ארוכות, המחיר הוא 25 לשעה,
ואחרי השעה 12 וחצי בלילה אבא או אמא באים להיות איתם, כדי שלא ישארו בשעות כאלה בבתים אחרים,

אבל המחיר הוא לא הקובע האם הבנות רוצות ללכת או לא, אלא היחס אותו הן מקבלות.
אם הן מגיעות לבית ויש משהו קטן לאכול, ומסבירים להם שהם יכולות לשתות חופשי, אז נחמד להן ונעים,
אבל בבתים שאין אפילו משהו קטן לאכול, והאמא לא אומרת אתן יכולות לשתות, ולפעמים אפילו אין מזגן בקיץ ולא נעים להדליק, אז הן פשוט לא תרצנה ללכת שוב.
וכך גם לגבי התשלום, באם דוחים אותן כל פעם למחר או מחרתיים, לא נחמד להם להתחנן על השקלים הבודדים הללו.

ויש משפחה שהיו זקוקים לבייבי סיטר זמן ממושך עקב שמירה, והאמא ידעה להניח עוגה בסלון [היא ישנה בחדרה] ובקבוק מיץ או קולה, ותמיד הרגשה נעימה וטובה, הילדות שלי פשוט חיו שם, לפעמים אפילו הציעו ללא תשלום, בכל מקרה אני לומדת עם חברה - אז לא אכפת לי לעשות את זה אצלך.
כל מילה פנינה,
חבל שאני לא שכנה שלך.
אשריכם

• הוסף לסימניות
לדעתי מי שעושה בייביסטר לא יכולה לצאת עם הילדים לגינה.
זה אחריות גדולה מידי.
לשמור שלאף אחד לא יקרה כלום קל יותר בבית מאשר בחוץ לא?
ואגב כל פעם שביקשו ממני לעשות בייביסטר הסכמתי בשמחה

• הוסף לסימניות
מעניין מאוד
בסופר,בבית מרקחת,בחנויות בגדים
חסד ללא הפסקה ! אשריכם ישראל
לא המצאה שלי. החפת חיים כותב את זה, כמדומתני.
ואם את בלאו הכי עובדת, למה שלא תעשי גם חסד ללא הפסקה?
לא רק בהתנדבות אפשר לעשות חסד. גם בתשלום.

• הוסף לסימניות
מקובל בסביבות ה20
ואל תשכחי את החסד הגדול שאת מקיימת כל רגע!
לקחת מחיר מופקע (מעל 30-25) לדעתי ממש עוול וניצול ציני
לא עוול ולא ניצול
שעת עבודה בשוק היא הרבה יותר
וזו עבודה לכל דבר
ועוד מהעבודות הקשות במידה ויש ילדים ערים.
בעיני עוול זה לראות נערות כנצלניות.
לנערות היום כמעט אין זמן לנשום עם העומס הלימודי, אז מותר להן להרוויח קצת כסף.
וגם אני בעבודה עושה חסד בכל רגע נתון, בגלל זה שינצלו?

על החתום.
אימא שמשתמשת בשמרטפיות (לעיתים נדירות כי אין בנמצא.)

• הוסף לסימניות
לפני שבוע ביתי הביאה לי את הילדים-הנכדים לבייבי סיטר מרחק של שעה נסיעה מביתה שבעיר אחרת רק כי היא לא מצאה בייבי סיטר באזור מגוריה. במקום שהיא תשכיב את הקטנים במיטותיהם לשנת לילה ותצא ברוגע (יחסי)לשמחה שהיא מחויבת להשתתף בה.
בחורות ואימהות של בחורות - תחשבו שוב לפני שאתן אומרות לא יכולות או לא מרשות.
אין אלא להשלים עם המצב הזה עם כל הקושי שבדבר.
גם אני עוד בשלב שלא יכולה להשאיר ילדים לבד
ולכן כמעט ולא יוצאים או שיוצאים לבד וההורה השני בבית.
ואם זו שמחה מאד קרובה, הילדים באים.
זה היה מאד קשה לי כשעברנו רחוק מההורים ואין אחיות זמינות
אבל מתרגלים ומבינים שכעת זמניינו הוא לשמור על העוללים בבית.
ומבינה מאד אימהות שלא שולחות לבתים שלא מכירות, הגם שאין לי בבית תכנים לא ראויים
ומבינה גם נערות גמורות אחרי יום לימודים קשה ומפרך.

• הוסף לסימניות
גם בעבודה שלך את חושבת על חסד? זה עבודה לכל דבר וענין.
מי שרואה את זה רק כעבודה לכל דבר ועניין אני ממש לא מוכנה שתשמור על האוצרות שלי
ב"ה זכיתי בבייביסטריות מהממות שמודעות לחסד הגדול שהן עושות איתי וזו העמדה שלהן!
והם מרוויחות עוד דברים על הדרך.. אני ממש מפנקת עם ממתקים ופינוקים ומשאירה בית נקי ומסודר (זוכרת שאני הייתי עושה בייביסיטר בבתים מלוכלכים זה עשה לי ממש רע! ועדיין הייתי מגיעה בחסד עם הסכום הזעום שקיבלתי..)

ואגב, ברור שגם בעבודה שלי יש המון חסד, זה החיים שלנו - לא? :) וכאן לא ביקשתי התנדבות, אני משלמת! 20 ש"ח לשעה ויותר..

• הוסף לסימניות
מקובל בסביבות ה20
ואל תשכחי את החסד הגדול שאת מקיימת כל רגע!
לקחת מחיר מופקע (מעל 30-25) לדעתי ממש עוול וניצול ציני
האם את רק מציעה לאחרים לעשות חסדים או שגם את מתנדבת לעשות חסד,
בגלל תגובות של אנשים צרי עין הנערות לא רוצות לעשות ביבי סיטר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה