התייעצות בייביסיטר כמה אתם לוקחות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מי שרואה את זה רק כעבודה לכל דבר ועניין אני ממש לא מוכנה שתשמור על האוצרות שלי
ב"ה זכיתי בבייביסטריות מהממות שמודעות לחסד הגדול שהן עושות איתי וזו העמדה שלהן!
והם מרוויחות עוד דברים על הדרך.. אני ממש מפנקת עם ממתקים ופינוקים ומשאירה בית נקי ומסודר (זוכרת שאני הייתי עושה בייביסיטר בבתים מלוכלכים זה עשה לי ממש רע! ועדיין הייתי מגיעה בחסד עם הסכום הזעום שקיבלתי..)

ואגב, ברור שגם בעבודה שלי יש המון חסד, זה החיים שלנו - לא? :) וכאן לא ביקשתי התנדבות, אני משלמת! 20 ש"ח לשעה ויותר..
יפה זה ממש הוגן מצידך

• הוסף לסימניות
התחלתי את דרכי כביביסיטר- עשיתי לשכנים פעם בשבוע קבוע ל3 שעות ב100 ש"ח לחודש (הייתי בכיתה ג-ד בערך...)
בהמשך המשכתי בערבים פי שעות-השכנים שלי מאוד מתחשבים ולא מזמינים לילדים ערים, 12 לשעה, לאט לאט עלה ל15 ולפני חודשיים העלתי ל20...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
מי שרואה את זה רק כעבודה לכל דבר ועניין אני ממש לא מוכנה שתשמור על האוצרות שלי
ב"ה זכיתי בבייביסטריות מהממות שמודעות לחסד הגדול שהן עושות איתי וזו העמדה שלהן!
והם מרוויחות עוד דברים על הדרך.. אני ממש מפנקת עם ממתקים ופינוקים ומשאירה בית נקי ומסודר (זוכרת שאני הייתי עושה בייביסיטר בבתים מלוכלכים זה עשה לי ממש רע! ועדיין הייתי מגיעה בחסד עם הסכום הזעום שקיבלתי..)

ואגב, ברור שגם בעבודה שלי יש המון חסד, זה החיים שלנו - לא? :) וכאן לא ביקשתי התנדבות, אני משלמת! 20 ש"ח לשעה ויותר..
ודאי שכל מטפלת במעון גננת בגן ומורה בבית ספר יש גם אידאלים אבל לולי הפרנסה לא הייתה עושה את האידאלים האלו.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אני משלמת בין 15-20 ש"ח בבית שמש.
יש לי בייביסיאר קבועה שלוקחת 15, וכן אני תמיד משאירה לה כבוד ושתיה.
היא שומרת לי על ילדים ישנים.
הייתה אחת שבקשה 45 אבל מבחינתי זה היה עושק ונאלצתי לא ללכת לשמחה בגלל שלא מצאתי...

• הוסף לסימניות
אני עושה הרבה בייביסטר ואני מרגישה שאני לוקחת מידי קצת אני לוקחת 15 חלק משלמות לי 20
רציתי לשאול כמה אתם לוקחות?
בלת"ק חלקי
15 ללילה וחלק 20
איך זה שמבקשים 20 שח לשעה בלילה כשהילדים ישנים?
זה לא נקרא מופקע?

• הוסף לסימניות
בלת"ק חלקי
15 ללילה וחלק 20
איך זה שמבקשים 20 שח לשעה בלילה כשהילדים ישנים?
זה לא נקרא מופקע?
אם המחיר הוא מקובל הוא לא מופקע, גם אם לך נראה שהנערה לא עובדת קשה,
את לא יודעת מה היא ויתרה כדי לקבל את הסכום הלא הגדול הזה.

• הוסף לסימניות
אם המחיר הוא מקובל הוא לא מופקע, גם אם לך נראה שהנערה לא עובדת קשה,
את לא יודעת מה היא ויתרה כדי לקבל את הסכום הלא הגדול הזה.
או זה תשובה שאהבתי
נכון זה חסד והכל טוב ויפה אבל נערה שיכולה לצאת עכשיו עם חברה או ללמוד למבחן
והיא מסכימה לשמור על הילדים היא יכולה לבקש כל סכום שתרצה רק שלא יהיה מופקע מידי
אבל שיהיה שווה לה את הויתור

• הוסף לסימניות
את לא יודעת מה היא ויתרה
ולפעמים מזמיני השירות לא עומדים במילתם:
לא חוזרים בזמן אותו קבעו (כי אמא מרשה לה עד 11, למשל, והם רוצים עד 12. הם מצהירים על כך שיגיעו בזמן, כשהם יודעים מראש שהם לא ממש מתכוונים)
לא משלמים עד שהיא לא מתבזה לבקש, כאילו זו מתת חסד.
מספרים שהם משאירים ילדים ישנים והיא יכולה לבוא ללמוד למבחן, אבל אז היא מגלה שהילדים לא מתכוונים לאפשר לה את זה, ולא משום שהם ישנים בקול.

נערות, צעירות ככל שתהיינה, מקבלות סכום נמוך או גבוה, הן בני אדם. צריך להתייחס אליהן כך, כדי שלא נאבד את האפשרות שהן תבאנה, ולא בגלל שהן לא נחמדות...

• הוסף לסימניות
אני תמיד אומרת להם תגידו לי תשעה הכי מאוחרת שאתם יכולים לבוא כולל עיקובים וכו אי אפשר באמת שאומרים שעה ולא עומדים במילה
אני למשל תכננתי משהו אחרי הביביסיטר והיא לא באה בזמן והפסדתי
ותשתדלו לא לנצל את הבייביסטריות רגשית כי זה לא נעים אח"כ להגיד לא מתי שבאמת לא יכולים

• הוסף לסימניות
קרה לי כבר כמה פעמים שהאמא הגיעה מוקדם יותר מהצפוי והיה ממש כיף
והיו גם פעמים שהאמא איחרה לבוא בהרבה יותר ממה שחשבתי וזה היה מתסכל
אז תחשבו למי רציתי אחר כך לענות תשובה חיובית ולמי שלילית ולא משנה מה התשלום!

• הוסף לסימניות
ולפעמים מזמיני השירות לא עומדים במילתם:
לא חוזרים בזמן אותו קבעו (כי אמא מרשה לה עד 11, למשל, והם רוצים עד 12. הם מצהירים על כך שיגיעו בזמן, כשהם יודעים מראש שהם לא ממש מתכוונים)
לא משלמים עד שהיא לא מתבזה לבקש, כאילו זו מתת חסד.
מספרים שהם משאירים ילדים ישנים והיא יכולה לבוא ללמוד למבחן, אבל אז היא מגלה שהילדים לא מתכוונים לאפשר לה את זה, ולא משום שהם ישנים בקול.

נערות, צעירות ככל שתהיינה, מקבלות סכום נמוך או גבוה, הן בני אדם. צריך להתייחס אליהן כך, כדי שלא נאבד את האפשרות שהן תבאנה, ולא בגלל שהן לא נחמדות...
מנסיון עשיר בבייסיטר שאיחרו נורא בעודי נערה-ילדה וטלפונים שלהם שלא זמינים... השאיר בי רושם כבד ואני בחיים לא אעשה את זה ואם אני יודעת שזה יקרה מעט האיחור אני מודיעה כבר לפני מתנצלת אלף פעם ומצ'פרת (ולא הגיע ליותר מ20 דק חצי שעה גג בשעה נורמלית לבייביסיטר מהבניין)

וביומו תתן שכרו תקף מאוד גם לנישה זו ואני מקפידה על כך מאוד (ממליצה לכן להשאיר אצלן סכום גבוהה שאז יהיה לכם זכות שאז יגיעו יותר.. :))

• הוסף לסימניות
נדיר שזה קורה שהיא מתאכזבת שחזרת מוקדם
למה נראה לך יאין כאלה שדוקא נהנות? קצת מנוחה ושקט (אצלי בכ"א) מהבית העמוס ופינוקים..
זה ממש לא נראה לי מופקע ליהנות מבייביסיטר... די להתמסכן :)

• הוסף לסימניות
בכל הבתים שהלכתי לשמור תמיד השאירו פינוקים אבל בחיים לא נגעתי בהם
אמא שלי תמיד לימדה אותנו שאין לפתח ארונות בבתים זרים וגם לא לאכול אצלם
אני פשוט מגיעה מצוידת עם ממתקים משלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה