בייבי סיטר

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כמה מקובל לשלם לבייבי סיטר שיוצאת עם ילדים לגינה לשעה?
(לא מדובר על תינוקים אלא 2 בנות בגילאי 5-6)

• הוסף לסימניות
15 שקל לשעה בערך.

• הוסף לסימניות
בין 25-30
זה מאד תלוי איפה.........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי קונץ;612353:
בין 25-30
וואו איזה יקר, איפה לוקחים ככה?

אצלנו בבני ברק לוקחים בין 12 ל-15 שקלים

• הוסף לסימניות
בב"ב לוקחים 15
בכל שאר המקומות לוקחים יותר.....(תלוי במקום)

• הוסף לסימניות
שמעו מה היה,
בחורה נחמדת, שכנה התקשרה מיוזמתה והציעה לקחת את 2 בנותי ליריד שהתקיים היום בבי ברק, כי היא במילא הולכת עם אחותה,
אמרתי לה שבשמחה ואשלם לה כמובן.
הן יצאו בשעה 3 וחזרו הביתה ב9
האמת חשבתי שתיקח לי 50-60 ש"ח על הבייבי סיטר (חוץ מעלות היריד עצמו )
אבל היא ביקשה לפי 15 לשעה.
ז"א רק הבייבי סיטר עלה לי 90 ש"ח חוץ מ90 ש"ח ביריד עצמו,
טוב, לא כ"כ נורא, רק רציתי לדעת אם המחיר ריאלי.

• הוסף לסימניות
זה באמת תלוי איפה וגם לאיזה מגזר עושים... אבל ת'כלס למה לבחורה לקבל 15 לשעת עבודה? הרי היא שורפת שעות שלה וזה לא כזה קל.... (לא מדברת על המקרה הזה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי קונץ;612353:
בין 25-30

במודיעין, במגזר הכללי, שמעתי על 25. אצלנו בחיים לא...
30 בכלל נשמע לי סכום שמתאים לתל אביב.
בבני ברק ידוע לי על 15 לשעה,
ובמודיעין עילית 12 בדרך כלל.

• הוסף לסימניות
תעברו לאופקים.
שם זה 6 שקלים חדשים בלבד....
(וגם יש הסדר עם איזה ארגון שהאמא משלמת 2 ש"ח והארגון מוסיף עוד 4....:p)

• הוסף לסימניות
לפעמים את חושבת אם לצאת בכלל, העלות של הביבי סיטר מיקרת מאד את היציאה.
אני לא מדברת כשחיבים אלא שאת סתם רוצה לצאת להתאורר.

• הוסף לסימניות
יש לי גם חברה שחשבה כך..והיא החליטה שאין לה כסף מיותר..קנתה מכשיר ביביסיטר-בסביבות ה300 שקל....ושמה אותו אצל השכנה.(כשהם ישנים כמובן..)והיא כיסתה אותו..ומתחילה כבר להרוויח...:)-לא יודעת אם הייתי עושה את זה..אבל זה מה שהיא עשתה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;612730:
יש לי גם חברה שחשבה כך..והיא החליטה שאין לה כסף מיותר..קנתה מכשיר ביביסיטר-בסביבות ה300 שקל....ושמה אותו אצל השכנה.(כשהם ישנים כמובן..)והיא כיסתה אותו..ומתחילה כבר להרוויח...:)-לא יודעת אם הייתי עושה את זה..אבל זה מה שהיא עשתה..
רק שאצל השכנה שלי - אני הייתי השומרת דרך המכשיר. להגיד לך את האמת? סיוט. כל רשרוש, ציוץ, שיעול ואפילו רעש של משאית שעוברת ברחוב, נשמע לך כמו איזה פורץ - קול עמום, מאד לא ברור. רצתי אחת ל-3 דק' לבית שלה בשביל לראות שהכל בסדר...
עד שיום אחד אמרתי לה שגמרנו, נמאס לי.
וגמרנו.

נ.ב.
אני בריאה בנפשי ב"ה, טיפוס שאנן ומאד לא היסטרי.

• הוסף לסימניות
צודקת..אני גם לא מבינה את זה..אבל יש כאלה שעושות כדוגמת היא..ואולי לעוד כמה זה ישמע יעיל...

• הוסף לסימניות
אני הייתי שומרת על שכנים במכשיר בייביסיטר וחוץ מפעם אחת שהוא התעורר טיפה לא היו בעיות. מי חושב על פורצים בשעות כאלה בבניין פעיל עם אנשים? מקשיבים לשמוע שהילד לא התעורר ולא בוכה, ואם המכשיר מונח לידו שומעים מצוין גם אם יש התעוררות קלה.
אולי המכשיר שהיה אצלכם לא היה איכותי. אצלנו שמעו אם זה סתם רשרוש או שיעול או שהילד בוכה.

• הוסף לסימניות
זה תלוי בילדים.
אני בחיים לא אשאיר עם מכשיר בייבי סיטר כי הילדים שלי (מלבד העובדה שקשה להם להרדם, כידוע) קשה להם לישון ברצף... מדי כמה זמן הם צריכים לבדוק אם השינה היא דבר משתלם או שבבית הולך יותר אקשן (סתם, שקט אצלי מאוד בערבים, מלבד היללות שלהם שקורעות את הדממה מדי פעם)
אבל למזלי אני גרה בשכנות אחייניות שלי שהן אמנם צעירות אבל אני סומכת עליהן (בנות 12 בערך) ולא לוקחות כמו בחורות סמינר עסוקות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;612392:
שמעו מה היה,
בחורה נחמדת, שכנה התקשרה מיוזמתה והציעה לקחת את 2 בנותי ליריד שהתקיים היום בבי ברק, כי היא במילא הולכת עם אחותה,
אמרתי לה שבשמחה ואשלם לה כמובן.
הן יצאו בשעה 3 וחזרו הביתה ב9
האמת חשבתי שתיקח לי 50-60 ש"ח על הבייבי סיטר (חוץ מעלות היריד עצמו )
אבל היא ביקשה לפי 15 לשעה.
ז"א רק הבייבי סיטר עלה לי 90 ש"ח חוץ מ90 ש"ח ביריד עצמו,
טוב, לא כ"כ נורא, רק רציתי לדעת אם המחיר ריאלי.

ממש כמעשה עפרון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה