וואו איזה יקר, איפה לוקחים ככה?נכתב ע"י אסתי קונץ;612353:בין 25-30
זה מאד תלוי איפה.........
נכתב ע"י אסתי קונץ;612353:בין 25-30
זה מאד תלוי איפה.........
רק שאצל השכנה שלי - אני הייתי השומרת דרך המכשיר. להגיד לך את האמת? סיוט. כל רשרוש, ציוץ, שיעול ואפילו רעש של משאית שעוברת ברחוב, נשמע לך כמו איזה פורץ - קול עמום, מאד לא ברור. רצתי אחת ל-3 דק' לבית שלה בשביל לראות שהכל בסדר...נכתב ע"י אסנת לוי;612730:יש לי גם חברה שחשבה כך..והיא החליטה שאין לה כסף מיותר..קנתה מכשיר ביביסיטר-בסביבות ה300 שקל....ושמה אותו אצל השכנה.(כשהם ישנים כמובן..)והיא כיסתה אותו..ומתחילה כבר להרוויח...-לא יודעת אם הייתי עושה את זה..אבל זה מה שהיא עשתה..
נכתב ע"י tamar;612392:שמעו מה היה,
בחורה נחמדת, שכנה התקשרה מיוזמתה והציעה לקחת את 2 בנותי ליריד שהתקיים היום בבי ברק, כי היא במילא הולכת עם אחותה,
אמרתי לה שבשמחה ואשלם לה כמובן.
הן יצאו בשעה 3 וחזרו הביתה ב9
האמת חשבתי שתיקח לי 50-60 ש"ח על הבייבי סיטר (חוץ מעלות היריד עצמו )
אבל היא ביקשה לפי 15 לשעה.
ז"א רק הבייבי סיטר עלה לי 90 ש"ח חוץ מ90 ש"ח ביריד עצמו,
טוב, לא כ"כ נורא, רק רציתי לדעת אם המחיר ריאלי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים