נכתב ע"י שקדיה;1440420:בספר הצצה לחיי היא כותבת על השיטה
יש בהורדות של האתר שלה מידע על השיטה שזה חלקים נבחרים מתוך הספר
http://www.thework.com/ivrit/
(לא זכור לי שראיתי בעיה מיוחדת בזה)
גם באתר של אשירה יש הרצאות ושיחות על השיטה תעשי חיפוש לפי המילים ביירון קיטי)
מצרפת לך כאןנכתב ע"י bhj;1440570:האתר שלה חסום לי.
נכתב ע"י אסתי הס;1440583:הספר אכן בעייתי
אם כי יש משהו בשיטה הזאת
היא לא תמיד עובדת
הרעיון המרכזי, (והוא מופיע גם בשיטות אחרות כגון NLP ) הוא שאנחנו מתייחסים לפרשנויות שלנו כאל אמת מוחלטת ולכן אנחנו סובלים. מה שאנחנו צריכים לעשות זה פשוט לקרוא תיגר על המחשבות המחלישות ולוותר עליהן. לדעתי NLP עובד בצורה הרבה יותר יסודית ומשכנעת. או פשוט ללמוד את הקונטרס "פסוקי ביטחון"
נכתב ע"י שקדיה;1440725:אם כבר נגעת בנקודה הזאת
אז אני רק רוצה להמליץ על הסדרות של הרב משה בויאר שליט"א
זה עושה סדר בדברים ומביא אותך להבין שכל השיטות שואבות ממקור אחד
מדהים ומרגש לגלות
נכתב ע"י bhj;1440850:אני אכן לומדת סידרה שלו עכשיו
איפה אפשר להשיג דיסקים של הרצאות שלו ?
נכתב ע"י יוני רז;1440876:נכתב ע"י bhj;1440850:אני אכן לומדת סידרה שלו עכשיו
איפה אפשר להשיג דיסקים של הרצאות שלו ?
בעקרון הוא לא מסכים להעביר את ההקלטות שלו.
הוא מודיע שזה מיועד רק לצורך המשתתפים בסדרה שרוצים לשמוע שוב.
מומלץ בחום!
נכתב ע"י שרה חסידה;1441043:נכתב ע"י יוני רז;1440876:בעקרון הוא לא מסכים להעביר את ההקלטות שלו.
הוא מודיע שזה מיועד רק לצורך המשתתפים בסדרה שרוצים לשמוע שוב.
מומלץ בחום!
ולקנות??
נכתב ע"י bhj;1440850:אני אכן לומדת סידרה שלו עכשיו
שמעתי על ביירון ורציתי קצת להבין מה בדיוק השיטה.
נכתב ע"י יוני רז;1441052:נכתב ע"י שרה חסידה;1441043:ולקנות??
הבעיה שלו היא לא מסחרית.
הדברים שלו מקוריים ומעוררים הרבה שאלות, והוא לא יכול אחרי כל הרצאה לקבל טלפונים במספר המשתתפים * 10.
כשנמצאים במקום מבינים הרבה יותר טוב את הדברים, ואם לא אפשר לשאול תוך כדי הרצאה. אבל כששומעים את הקלטת, אין לזה אותו אפקט.
נכתב ע"י ariels;1441367:מעניין ש... למדתי אצל רחל ראובני
ובאופן מפתיע היא הודתה בפנינו כבר בשיעור הראשון שבעלה לא מתחבר בכלל לשיטה,
ואומר לה כל הזמן שהכל נמצא בתורה.
נכתב ע"י שרה חסידה;1441067:נכתב ע"י יוני רז;1441052:הבעיה שלו היא לא מסחרית.
הדברים שלו מקוריים ומעוררים הרבה שאלות, והוא לא יכול אחרי כל הרצאה לקבל טלפונים במספר המשתתפים * 10.
כשנמצאים במקום מבינים הרבה יותר טוב את הדברים, ואם לא אפשר לשאול תוך כדי הרצאה. אבל כששומעים את הקלטת, אין לזה אותו אפקט.
ישנה נקודה נוספת, שכדי לפשט דברים הוא משרטט תוך כדי הרצאה, כך שדיסק לא יסביר את הנקודה הספציפית שהוא רוצה להביע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים