בימבה גוק

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות כמה במבה גוק במחיר מצוין
אודה למי שיוכל לכתוב לי היכן עכשיו במבצע.
5-6 יחידות באזור ירושלים - בני ברק - בית שמש

• הוסף לסימניות
את בטוחה? דווקא יש לי בבית וזה להיט הקטנות שלי ובעצם השכונה. (ויש לנו גם בימבה רגילה ואופניים)
שווה מאוד את ה50 שקלים שהוצאתי על זה.

כרגע אני מחפשת יותר זול.

• הוסף לסימניות
קודם כל שיהיה לך ברור! כמה שאת נהנת מזה שזה אצליך בבית קצת שקט! (בגלל הגלגלי סילקון) קחי בחשבון שהשכנה שלך מלמטה סובלת!! זה מרעיש בצורה לא רגילה! (אין לי את זה! וגם לשכנה שלי מלמעלה אין את זה... אבל שמעתי מכמה שיש לשכנים שלהם מלמלה וזה ממש ממש מרעיש הרבה יותר מבימבה רגילה! וזה לא נותן מנוחה! וכמובן כמה פעמים אפשר לבקש משכנה ולהסביר שזה נורא מפריע?!)
שנית- שמעתי מכמה (וגם ראיתי) שזה לא שווה, וזה נשבר מהר מאוד (זה מחזיק מעמד בערך חצי שנה)
בהצלחה....

• הוסף לסימניות
נראה לי שאת מדברת על בימבת פלא או משהו בסגנון שבאמת מרעיש נוראות ופחד פחדים לראות את הילדים שנוסעים בזה.

בכל אופן, שוב, אשמח לדעת היכן יש כרגע מבצע

• הוסף לסימניות
בימבה מצויינת, קומפקטית וחזקה יחסית (כל עוד לא עולים עליה ילדים גדולים מידי) לפני כמה חודשים היה אותה במבצע ב'צעצועי גאולה' תתקשרי אולי לברר

• הוסף לסימניות
חמודה אני לא טועה! אני יודעת במה מדובר! (תשאלי לשכנים מעלייך אם אני טועה ;););))

קבצים מצורפים

• בימבה גוק.png
    KB 98.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
גם אני לא יודעת על מה את מדברת,
יש לי בבית כזו בימבה, וילדי נהנים מזה מאד מאד!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;1215061:
גם אני לא יודעת על מה את מדברת,
יש לי בבית כזו בימבה, וילדי נהנים מזה מאד מאד!!!

כנל זה גם קומפקטי לנסיעות וזה נכנס בכל מזוודה ועגלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1214867:
קודם כל שיהיה לך ברור! כמה שאת נהנת מזה שזה אצליך בבית קצת שקט! (בגלל הגלגלי סילקון) קחי בחשבון שהשכנה שלך מלמטה סובלת!! זה מרעיש בצורה לא רגילה! (אין לי את זה! וגם לשכנה שלי מלמעלה אין את זה... אבל שמעתי מכמה שיש לשכנים שלהם מלמלה וזה ממש ממש מרעיש הרבה יותר מבימבה רגילה! וזה לא נותן מנוחה! וכמובן כמה פעמים אפשר לבקש משכנה ולהסביר שזה נורא מפריע?!)
שנית- שמעתי מכמה (וגם ראיתי) שזה לא שווה, וזה נשבר מהר מאוד (זה מחזיק מעמד בערך חצי שנה)
בהצלחה....

את מתכוונת לבימבה אוירון. היא מרעישה באופן נוראי ביותר. כמו שאת מתארת.
בוודאות לא ביבמה ג'וק, למרות שגם היא לא שקטה לגמרי.

• הוסף לסימניות
נ פלוס העלתה תמונה המראה שהיא יודעת בדיוק על מה היא מדברת. לה אין ולשכניה אין אך היא שמעה על כך שיש אנשים הסובלים מאוד מהרעש מהביבמה גוק שיש לשכניהם. דבר שלקחתי לתשומת ליבי לבדוק ברצינות עם השכנה מלמטה.

האם יש אי מישהיא שטיילה בבזאר שטראוס, הפיראט האדום, ספרי גאולה או חנויות אחרות וראתה את הג'וק הזה במבצע?

• הוסף לסימניות
היא אמנם העלתה את התמונה הנ"ל אך היא אומרת שלה ולשכנתה אין כזה ולכן על סמך שמיעה מאחרות היא כנראה חיברה בין התמונה לבין "הבימבה שעושה את הרעש".
הבימבה הזאת אמנם מרעישה אבל בטח לא במימדים שאליהם מתכונים כשמדברים על בימבה אוירון.

בבר-כל יש הרבה פעמים מבצעים על הבימבה הזאת.

• הוסף לסימניות
השכנים שלנו סובלים מאוד מהבימבה ג'וק.
יותר נכון, סבלו.
עד שהעזו להתלונן, ומאז החבאתי את הבימבה ג'וק.
צודקים. זוג מבוגר, והרעש הפריע להם מאוד.
אז כשהולכים לקנות דירה - תבדקו קודם את השכנים מלמטה.

• הוסף לסימניות
פרסומדיה,
בבנינים של השכונה שלנו (שלי ושלך) אין בידוד טוב בין הקומות. בדירה הקודמת שלי הייתי שומעת ילד משחק בגולות... ואז באמת הבימבה ג'וק שיחסית שקטה. יכולה גם היא להפריע מאוד.
ספציפית בבניין שלי - השכנה מלמטה לא שומעת אפ' כשמשחקים במכסי סירים.
ולא האמנתי לה, חשבתי שלא נעים לה וירדתי אליה לבדוק בזמן אמת.
מומלץ שתקחי יום אחד בימבה ותבדקי אצל מה השכנה מה קורה. תגידי לה שתהיה בשקט ותקשיב.
כי אם היא בדיוק תישן כשהילדים יסעו.

• הוסף לסימניות
בוטיק הצעצועים ברח' יואל 59 ש"ח - הוא טוען שזה המקורי.
יתכן שאם תקני כמות הוא יוריד לך, אני מוכנה להצטרף...

• הוסף לסימניות
אף פעם לא ראיתי בפחות מ50 ש"ח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1215452:
היא אמנם העלתה את התמונה הנ"ל אך היא אומרת שלה ולשכנתה אין כזה ולכן על סמך שמיעה מאחרות היא כנראה חיברה בין התמונה לבין "הבימבה שעושה את הרעש".
הבימבה הזאת אמנם מרעישה אבל בטח לא במימדים שאליהם מתכונים כשמדברים על בימבה אוירון.

בבר-כל יש הרבה פעמים מבצעים על הבימבה הזאת.

נכתב ע"י מוריה ח;1215456:
השכנים שלנו סובלים מאוד מהבימבה ג'וק.
יותר נכון, סבלו.
עד שהעזו להתלונן, ומאז החבאתי את הבימבה ג'וק.
צודקים. זוג מבוגר, והרעש הפריע להם מאוד.

אני יודעת בדיוק במה מדובר!
לא רציתי לכתוב אבל החלטתי שאני כן כותבת!
יש את זה "להורים" שלי! הם קנו את זה במיוחד לבן שלי, כי הוא מאוד אוהב לנסוע על בימבה! והבימבה הרגילות מעריש מאוד בבית! אז היא קנתה אז הגוק...
כל פעם שהבן שלי נוסע עם זה, והשכנה מלמטה דפקה בדלת ובקשה בעדינות שזה מאוד מפריע לה, אם אפשר לא לנסוע עכשיו! (שכנה צעירה ועדינה....) הייתי בהלם ממנה! - נו באמת! מה היא סבתא זקנה שלא יכולה לסבול קצת רעש?! (אני לא מגיע להורים שלי הרבה, ופעם ב.... היא לא יכולה לסבול????) קיצור החלטתי שהיא סתם מפונקת וזהו!! ועוד יותר היא הרגיז אותי- פעם אחד שהגעתי להורים שלי אחרי המון זמן שלא הייתי, והבן שלי נסע עם הבימבה..... הפעם היא לא דפקה בדלת! אבל מאוחר יותר מצאנו פתק על הדלת "שעות שאפשר לנסוע עם המשחק של הילד" א-ה מהשעה ** עד השעה **. יום שישי בשעות ** ..............................................
אבל חז"ל אומרים לנו "אל תדין את חבריך עד שתגיע למקומו"
בדיוק השבוע אחותי סיפרה לי שהשכנה שלה מלמעלה קנתה כזה בימבה "ועכשיו היא מבינה את השכנה של ההורים שלי" זה מרעיש משהו לא נורמלי!!! וכמובן כמובן שהיא לא הולכת להגיד לשכנה מלמעלה! אבל היא סובלת!!!! היא אומרת לי שזה עושה לה פשוט "כאבי ראש"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה ח;1215456:

ברור!
כמו אצלי שאלתי אותה אם מפריע לה שאנחנו עושים על ההליכון ב5 בבוקר התשובה הייתה:
שאני ערה זה לא מפריע לי ושאני ישנה אני לא שומעת :)

על הרעש של הבימבה אני לא יודעת אבל הבימבה הזו היא מאוד אהובה על הילדים שלי ולא מראה סימנים של שבירה גם אחרי שנה.

לקחת את זה לגינה זה כיף לא כמו לקחת בימבה גדולה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה