נכתב ע"י BRO;1215061:גם אני לא יודעת על מה את מדברת,
יש לי בבית כזו בימבה, וילדי נהנים מזה מאד מאד!!!
נכתב ע"י נ פלוס;1214867:קודם כל שיהיה לך ברור! כמה שאת נהנת מזה שזה אצליך בבית קצת שקט! (בגלל הגלגלי סילקון) קחי בחשבון שהשכנה שלך מלמטה סובלת!! זה מרעיש בצורה לא רגילה! (אין לי את זה! וגם לשכנה שלי מלמעלה אין את זה... אבל שמעתי מכמה שיש לשכנים שלהם מלמלה וזה ממש ממש מרעיש הרבה יותר מבימבה רגילה! וזה לא נותן מנוחה! וכמובן כמה פעמים אפשר לבקש משכנה ולהסביר שזה נורא מפריע?!)
שנית- שמעתי מכמה (וגם ראיתי) שזה לא שווה, וזה נשבר מהר מאוד (זה מחזיק מעמד בערך חצי שנה)
בהצלחה....
נכתב ע"י רותי בן שימול;1215452:היא אמנם העלתה את התמונה הנ"ל אך היא אומרת שלה ולשכנתה אין כזה ולכן על סמך שמיעה מאחרות היא כנראה חיברה בין התמונה לבין "הבימבה שעושה את הרעש".
הבימבה הזאת אמנם מרעישה אבל בטח לא במימדים שאליהם מתכונים כשמדברים על בימבה אוירון.
בבר-כל יש הרבה פעמים מבצעים על הבימבה הזאת.
נכתב ע"י מוריה ח;1215456:השכנים שלנו סובלים מאוד מהבימבה ג'וק.
יותר נכון, סבלו.
עד שהעזו להתלונן, ומאז החבאתי את הבימבה ג'וק.
צודקים. זוג מבוגר, והרעש הפריע להם מאוד.
אז כשהולכים לקנות דירה - תבדקו קודם את השכנים מלמטה.
נכתב ע"י מוריה ח;1215456:אז כשהולכים לקנות דירה - תבדקו קודם את השכנים מלמטה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים