מידע שימושי בין שמרנים למודרנים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מעלה מחדש את הקישור, למי שמעוניין לאפיין את עצמו.

מאד מעניין אותי מה יצא הסטנדרט המצוי פה.
מה אומרים?
(יש לי ניחוש, האמת, אבל נשמור אותו לסוף).

(נ.ב. בדקתי עם הנהלת האתר, נמחק כי חשבו שזה פרסומת, אבל אחרי שוידאנו שלא אז עכשיו זה מאושר :) )

• הוסף לסימניות
מעניין ומקורי!
יהיה פרסום של כלל התוצאות?

בלי לחכות לסוף
ברור לי (ואולי גם לך) שרוב המשתמשים פה הם על הגבול של חרדים שמרנים בצורה כזו או אחרת,
הרשת גדולה ומסקרנת פי אלף מפרוג ואין לקהל האחר(הישראלי, העצמאי..) כ"כ מה לחפש פה...
כמובן מבלי להוריד חלילה מכבוד האתר החשוב והנשגב שמשרת את כלל גווני הציבור החרדי!!!!

• הוסף לסימניות
מעניין ומקורי!
יהיה פרסום של כלל התוצאות?

בלי לחכות לסוף
ברור לי (ואולי גם לך) שרוב המשתמשים פה הם על הגבול של חרדים שמרנים בצורה כזו או אחרת,
הרשת גדולה ומסקרנת פי אלף מפרוג ואין לקהל האחר(הישראלי, העצמאי..) כ"כ מה לחפש פה...
כמובן מבלי להוריד חלילה מכבוד האתר החשוב והנשגב שמשרת את כלל גווני הציבור החרדי!!!!
נכון גם לי יצא ככה זה די ברור

• הוסף לסימניות
נכון גם לי יצא ככה זה די ברור
הנהלת האתר תספוק כפיה בהנאה מתוצאות הסקר!
זה מפלח להם את נתוני הגולשים בצורה הכי מדוייקת שיש (בהסתמך על אלו שהתנדבו לענות כמובן ;))

• הוסף לסימניות
התקשיתי להבין את הגדרת 4 סוגי החרדים.. מעניין מאוד בכל אופן

• הוסף לסימניות
התקשיתי להבין את הגדרת 4 סוגי החרדים.. מעניין מאוד בכל אופן
בעיני זו לא חלוקה נכונה ל4 סוגי חרדים
כי יהודי שמזדהה עם יום העצמאות הוא ממש לא ראוי להקרא חרדי...

• הוסף לסימניות
חמוד!

• הוסף לסימניות
זה חלק ממחקר?

• הוסף לסימניות
זה חלק ממחקר?
מסתבר שכן...
1754499543896.png
1754499572338.png

• הוסף לסימניות
זה חוקרי חרדים שהכוונות שלהם לא בטוח טהורות, תעשו חיפוש על תתי"א בגוגל
בגיידסטאר-

יעדי הארגון לשנת 2024​

חקר החברה החרדית
הגבת המודעות לצרכי החברה החרדית
הכשרת מנהיגות קהילתית
תמיכה בעמותות המקדמות את פעילות העמותה
חקר החברה החרדית

• הוסף לסימניות
לא השאלה בעייתית אלא השואלים בעייתיים!!!
כי מכיון שאני מצווה לציית לרב זה לא העסק שלי אם הוא יכול לטעות!!

אבל כש"מכון המחקר החרדי" שואל אם רב יכול לטעות, כוונתו שאם כן, אז בא נחשוב פעמיים לפני שנשמע לו, או שלא נחשוב בכלל אם לשמוע לו אחרי פעם אחת ש"נראה לנו" שהוא טעה.

תגידו לי (להבדיל) רופאים יכולים לטעות?? אהה כן? אז בא נשאיר את הקרוב שלנו גוסס?? ונחכה להוא שלא טעה אף פעם... בינתיים נחלוק בירושה...

• הוסף לסימניות
מעלה מחדש את הקישור, למי שמעוניין לאפיין את עצמו.

מאד מעניין אותי מה יצא הסטנדרט המצוי פה.
מה אומרים?

(נ.ב. בדקתי עם הנהלת האתר, נמחק כי חשבו שזה פרסומת, אבל אחרי שוידאנו שלא אז עכשיו זה מאושר :) )
זה כן פרסומת, הם מחפשים חרדים שיקבלו סקרים למייל תמורת תשלום, אין צורך לתת להם במה פה ועוד בחינם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה