nightcafe בינה חרדית

• הוסף לסימניות
ניסיתי,לא מופיעה לי האפשרות החינמית הזאת במודלים...
https://creator.nightcafe.studio/model/imagen-v3-fast

אפשר למצוא את כל המודלים החינמיים באמצעות הפילטר 'מודלים חינמיים' במסך בחירת המודלים -

1744127534940.png

• הוסף לסימניות
ניסיתי,לא מופיעה לי האפשרות החינמית הזאת במודלים
כתבתי פעם הנחיה למישהו אני חושב שזה רלוונטי גם כאן

להיכנס לאתר נייט קפה הנה קישור https://creator.nightcafe.studio/studio?open=choose_model

צריך להירשם (אם אין לך חשבון ) לא מסובך, (הדגש חשוב יש לך מספר קרדיטים ליצירת תמונה אבל הם מוגבלים וצריך להשתמש בהם בצורה נכונה את תמצאי אותם בלוגו של הפעמון למעלה )אחרי שתירשמי יהיה לך כפתור ורוד למעלה שכתוב עליו באנגלית crate צריך ללחוץ עליו ואז בצד שמאל יופיע מקום שתוכלי לכתוב שם טקסט יהיה כתוב שם Text Prompt
לפני שאת כותבת את הטקסט יש למעלה בעמודון שאת נמצאת בו (בצד שמאל )כפתור שכתוב עליו Advanced mode צריך ללחוץ עליו ואז יופיע לך באנגלית AI Model מתחת לשלוש התמונות הקטנות שיופיעו יש כפתור שכתוב עליו Browse All Models תלחצי עליו ואז יופיע לך כל מיני תמונות שאפשר לבחור שזה המודלים , בכותרת יש מספר אפשרויות לבחור יהיה שם בית ,כוכב ושלוש אפשריות באנגלית תלחצי על Checkpoints תחפשי את התמונה שמופיע שם פיל יהיה כתוב מתחת לתמונה Google Imagen 3.0 Fast תלחצי עליה וזהו עכשיו תעתיקי את הטקסט שכתבתי (את יכולה לשפר אותו בגוגל תרגום אלא עם כן את יודעת אנגלית ואז זה יותר קל ) ותדביקי אותו איפה שכתוב ...type something תלחצי Create image וזהו אמור להיות לך תמונה (אם את לא מרוצה מהתמונה אפשר לשפר את הפרומפט כלומר את הפקודה ששלחת)

• הוסף לסימניות
למה הוא לא נותן לי לעשות תמונות של רבנים ואנשים מפורסמים?
ואם אין אפשרות האם יש למישהוא מידע איזה בינה כן עושה כאלה דברים?

• הוסף לסימניות
למה הוא לא נותן לי לעשות תמונות של רבנים ואנשים מפורסמים?
ואם אין אפשרות האם יש למישהוא מידע איזה בינה כן עושה כאלה דברים?
יש מגבלה על המודל הזה הוא מאוד שמור בכל הקטע של אנשים ספציפיים

גם gpt היה כזה אבל בעידכון האחרון שינו את זה והוא נותן גם תמונות של אנשים מפורסמים ורבנים הבעיה בו שהוא יוצר

ממש מעט תמונות והוא לא שימושי כל כך בחינמי לשימוש תכוף

• הוסף לסימניות
יש מגבלה על המודל הזה הוא מאוד שמור בכל הקטע של אנשים ספציפיים

גם gpt היה כזה אבל בעידכון האחרון שינו את זה והוא נותן גם תמונות של אנשים מפורסמים ורבנים הבעיה בו שהוא יוצר

ממש מעט תמונות והוא לא שימושי כל כך בחינמי לשימוש תכוף
GPT גם לא נותן לי

• הוסף לסימניות
זה ממיקרוסופט

Designer (53).jpeg

וזה מנייטקפה
חרדים אמיתים סופסוף (3).jpg

תמונות ישנות לא זוכרת פרומפט, אבל בגדול תיאור של בן אדם חרדי עם פיאות (לשים לב למילה הנכונה באנגלית) שטריימל, כובע חליפה.... הוא הבין בסוף :)

• וואו!
Reactions: @F@
  • הוסף לסימניות
תוכל לומר לי מה כתבת לו או לשתף תמונה שיצרת שם (סתם תמונה של אדם או חיה)
ביקשתי ממנו למשל את בנימין נתניהו לומד גמרא
והוא כותב לי שהוא לא יכול ליצור תמונות של אנשים אמיתיים כי זה יכול לפגוע ברגשות שלהם
וגם הכנסתי לו תמונה של רב ובקשתי ממנו שיעשה אותו בכל מיני סיטואציות והוא כותב לי שהוא לא יכול כי זה פגיעה בזכויות יוצרים וגם עלול לפגוע ברגשות של אנשים
ובכללי הוא לא נותן לעשות שום תמונה על בסיס משהו שאני מעלה

• הוסף לסימניות
זה ממיקרוסופט

צפה בקובץ המצורף 1942780

וזה מנייטקפה
צפה בקובץ המצורף 1942784

תמונות ישנות לא זוכרת פרומפט, אבל בגדול תיאור של בן אדם חרדי עם פיאות (לשים לב למילה הנכונה באנגלית) שטריימל, כובע חליפה.... הוא הבין בסוף :)
אני כותב בעברית
חייב לכתוב באנגלית?

• הוסף לסימניות
ביקשתי ממנו למשל את בנימין נתניהו לומד גמרא
והוא כותב לי שהוא לא יכול ליצור תמונות של אנשים אמיתיים כי זה יכול לפגוע ברגשות שלהם
וגם הכנסתי לו תמונה של רב ובקשתי ממנו שיעשה אותו בכל מיני סיטואציות והוא כותב לי שהוא לא יכול כי זה פגיעה בזכויות יוצרים וגם עלול לפגוע ברגשות של אנשים
ובכללי הוא לא נותן לעשות שום תמונה על בסיס משהו שאני מעלה
נסה לפתוח משתמש מחשבון גוגל אחר ,

• הוסף לסימניות
פעם נייט קפה קבל פרומפטים בעברית, כעת הוא כבר מקבל רק באנגלית. מישהו נתקל בזה או מבין למה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה