- הוסף לסימניות
בצד המסך יש 3 עיגולים תכנס לשם,ואז תלחץ על רענן תמונות כמה פעמים ותרענן את הדף, לי זה עבד...אני עם נטפרי
ואני לא יכול לראות את התמונות![]()
בצד המסך יש 3 עיגולים תכנס לשם,ואז תלחץ על רענן תמונות כמה פעמים ותרענן את הדף, לי זה עבד...אני עם נטפרי
ואני לא יכול לראות את התמונות![]()
ניסיתי,לא מופיעה לי האפשרות החינמית הזאת במודלים...צריך להשתמש במודל שנקרא GOOGLE IMAGEN הימני הוא חינמי
צפה בקובץ המצורף 1941092
https://creator.nightcafe.studio/model/imagen-v3-fastניסיתי,לא מופיעה לי האפשרות החינמית הזאת במודלים...
תעשי צילום מסך של המקטע של המודליםניסיתי,לא מופיעה לי האפשרות החינמית הזאת במודלים...
כתבתי פעם הנחיה למישהו אני חושב שזה רלוונטי גם כאןניסיתי,לא מופיעה לי האפשרות החינמית הזאת במודלים
יש מגבלה על המודל הזה הוא מאוד שמור בכל הקטע של אנשים ספציפייםלמה הוא לא נותן לי לעשות תמונות של רבנים ואנשים מפורסמים?
ואם אין אפשרות האם יש למישהוא מידע איזה בינה כן עושה כאלה דברים?
GPT גם לא נותן לייש מגבלה על המודל הזה הוא מאוד שמור בכל הקטע של אנשים ספציפיים
גם gpt היה כזה אבל בעידכון האחרון שינו את זה והוא נותן גם תמונות של אנשים מפורסמים ורבנים הבעיה בו שהוא יוצר
ממש מעט תמונות והוא לא שימושי כל כך בחינמי לשימוש תכוף
תוכל לומר לי מה כתבת לו או לשתף תמונה שיצרת שם (סתם תמונה של אדם או חיה)GPT גם לא נותן לי
ביקשתי ממנו למשל את בנימין נתניהו לומד גמראתוכל לומר לי מה כתבת לו או לשתף תמונה שיצרת שם (סתם תמונה של אדם או חיה)
אני כותב בעבריתזה ממיקרוסופט
צפה בקובץ המצורף 1942780
וזה מנייטקפה
צפה בקובץ המצורף 1942784
תמונות ישנות לא זוכרת פרומפט, אבל בגדול תיאור של בן אדם חרדי עם פיאות (לשים לב למילה הנכונה באנגלית) שטריימל, כובע חליפה.... הוא הבין בסוף![]()
נסה לפתוח משתמש מחשבון גוגל אחר ,ביקשתי ממנו למשל את בנימין נתניהו לומד גמרא
והוא כותב לי שהוא לא יכול ליצור תמונות של אנשים אמיתיים כי זה יכול לפגוע ברגשות שלהם
וגם הכנסתי לו תמונה של רב ובקשתי ממנו שיעשה אותו בכל מיני סיטואציות והוא כותב לי שהוא לא יכול כי זה פגיעה בזכויות יוצרים וגם עלול לפגוע ברגשות של אנשים
ובכללי הוא לא נותן לעשות שום תמונה על בסיס משהו שאני מעלה
במייקרוסופט לא חייב.אני כותב בעברית
חייב לכתוב באנגלית?
מותר לדעת מה כתבת לו? יש פרומפט או משהו.ואוו הייתי בטוח שגימיני תמונות לא עובד עם נטפרי. עשיתי מה שאמרתם ויצא לי:
צפה בקובץ המצורף 1941239
זה תלוי איזה מודל , לדוגמא מודל גוגל כן מבין בעבריתפעם נייט קפה קבל פרומפטים בעברית, כעת הוא כבר מקבל רק באנגלית. מישהו נתקל בזה או מבין למה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //