ביצוע המרה לאופק חדש ללא עלות

אני מצרפת קובץ מלא
הציעו לי ניהול בשכר לפי אופק חדש
האם הנתונים שהכנסתי שלי כמורה יכולים ללמד מה יהיה השכר שלי בתור מנהלת
מנהלים זו טבלת שכר שונה
ולכן לא משנה מה יש לך כעת
(גם אם אין תואר שני)

@יועץ ארגוני פדגוגי
אשמח לשמוע מה תהיה הדרגה עם
תואר ראשון
16 גמולים
7 שנות ותק
24 ש"ש
מורה מקצועית
בקרוב בע"ה יהיה תינוק, האם אוטומטית תתעדכן לי משרת אם? סליחה על הבורות..

תודה רבה

לא ז-ח
אני מלמדת 24 ש"ש א- ו
הדרגה 3, ולפי משרת אם הדרגה היא 4 (מצורף סימולטרים.
האם נחשב משרת אם - לכאורה אם בחודש ההמרה כבר את אם יש לחשב לפי משרת אם, אם לא אז להבנתי לא.
מהו חודש ההמרה? במעבר בתוך משרד החינוך או בתוך מוכש"ר, זה לפי חודש מרץ שקדם למעבר, במעבר ממוכש"ר למשרד החינוך לפי חודש 9 של שנת המעבר (חודש המעבר).
תחשבי לפי זה.

קבצים מצורפים

• המרה - אם.pdf
    KB 59.3 · צפיות: 19
  • המרה.pdf
    KB 59.3 · צפיות: 22
הדרגה 3, ולפי משרת אם הדרגה היא 4 (מצורף סימולטרים.
האם נחשב משרת אם - לכאורה אם בחודש ההמרה כבר את אם יש לחשב לפי משרת אם, אם לא אז להבנתי לא.
מהו חודש ההמרה? במעבר בתוך משרד החינוך או בתוך מוכש"ר, זה לפי חודש מרץ שקדם למעבר, במעבר ממוכש"ר למשרד החינוך לפי חודש 9 של שנת המעבר (חודש המעבר).
תחשבי לפי זה.
כך שיכול להיות ששוה לחכות עם הכניסה לאופק עד לאחר הלידה

אשמח לעזרה
גננת
בעלת תואר ראשון
16 גמולים
משרת אם
6 שנות וותק

- נעשתה לה המרה לפני תקופה- ועודכן לה דרגה 3 (לפנ"כ היה מעודכן רק 4 שנות וותק, ולכן הדרגה הייתה 2)
יש באפשרותנו להשיג אישורים על עוד 2 שנות וותק אך זה כרוך במאמץ לא קטן.

שאלתי היא: אישורים על עוד שנתיים וותק (סכ"ה יהיה 8) ישפרו את הדרגה לגבוהה יותר או שבכל מקרה היא תישאר על דרגה 3?
ומה באשר לאישור וותק רק על עוד שנה אחת (סכ"ה יהיה 7)?
מתלבטים אם להתאמץ
תודה מראש
@איש את רעהו

נערך לאחרונה ב:
אשמח לעזרה
גננת
בעלת תואר ראשון
16 גמולים
משרת אם
6 שנות וותק

- נעשתה לה המרה לפני תקופה- ועודכן לה דרגה 3 (לפנ"כ היה מעודכן רק 4 שנות וותק, ולכן הדרגה הייתה 2)
יש באפשרותנו להשיג אישורים על עוד 2 שנות וותק אך זה כרוך במאמץ לא קטן.

שאלתי היא: אישורים על עוד שנתיים וותק (סכ"ה יהיה 8) ישפרו את הדרגה לגבוהה יותר או שבכל מקרה היא תישאר על דרגה 3?
ומה באשר לאישור וותק רק על עוד שנה אחת (סכ"ה יהיה 7)?
מתלבטים אם להתאמץ
תודה מראש
@איש את רעהו
האמת היא שניסיתי לבדוק את ההמרה לפי 6 שנות ותק ויצא לי רק דרגה 2.
ככל הידוע לי גובה ההמרה לגננת הוא רק 16% בכל מקרה, כל שלפי חשבון שלי אמור לצאת דרגה 2 (מצורף סימולציה)
אם את מעוניינת תשלחי את ההמרה שביצעו לך ביוניק ונראה לפי מה קיבלת דרגה 3, וע"פ נוכל לחשבן כמה יעלה לך 2 שנות ותק.
בכל אופן כפי שציינו פה כדאי לך להוסיף שנות ותק משום שזה מועיל לשכר גם בלי קשר לדרגה

קבצים מצורפים

• סימולציה המרה לגננת.pdf
    KB 59.4 · צפיות: 22
אשמח לעזרה בחישוב המרה:
B.A.
15 שנות ותק.
3 גמולים
27 ש"ש חינוך בכיתת חנ"מ.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה