- הוסף לסימניות
אשמח להערות ולביקורת המומחים כאן בנוגע למהירות, חוויית גלישה וכו'
https://yo-w.co.il/
https://yo-w.co.il/
טעינה מהירה מאד.
אתר יפה.
בקטנה - את כל הplacholder יש לתרגם... מכיון שהאתר בעברית, רצוי לכתוב 'חפש' במקום 'Search' וכן בשאר השדות
כנ"ל בבאנר רשום 'להרשמה לחץ כאן', אבל הוא לא לחיץ. אולי כדאי שלחיצה עליו תגלול לסוף האתר -שם יש הרשמה
אין לי הרבה זמן,
אבל מה שבלט לי דבר ראשון, כמשתמשת פעם ראשונה באתר - לא ברור מה האתר רוצה לומר לי ומה התחום המדובר. רק לאחר גלילה הבנתי שמדובר בעיצוב כריכות וכו'.
וזה הדבר הכי חשוב.
אם אתה רוצה למכור או לעודד מכירה דרך האתר אתה חייב ראשית כל ליידע את האנשים לאן הם הגיעו.
תוכל לעשות זאת במספר דרכים. ראשית כל, להוסיף סלוגן / כמה מילים מתחת לאייקון הלוגו.
מבט חוזר באתר מגלה לי את הטקסט שבשמאל שמתאר את מטרת האתר.
אך במבט ראשון מה שתפס את העין - זה ברוכים הבאים.... וחבל. כי העיקר מתפספס..
רצוי מאד, באתר תדמיתי, שדף הבית יהיה עמוד סטטי, ולא ארכיון
כפי שניכר מהאתר, זה לא בלוג, אלא אתר תדמית עם בלוג....
תודה רבה!
נתתי לטקסט ההוא רקע ואנימציה כדי שזה יותר יבלוט
אשמח אם תבדקו אם כעת זה בסדר, או שמא טו מאצ'
ואהבתי את האתר שלכם, הוא נח ומקורי מאד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים