- הוסף לסימניות
כנראה אמהות שלא שולחות למעונות או משפחתונים עד 4אין טעם להיתממות
בתוך עמי אנוכי יושבת ושומעת על אימהות שנותנות נורופן לילד עם חום...
עוד לא נמצא הנורופן שישרוד 8 שעות +
כנראה אמהות שלא שולחות למעונות או משפחתונים עד 4אין טעם להיתממות
בתוך עמי אנוכי יושבת ושומעת על אימהות שנותנות נורופן לילד עם חום...
והקשר בין נורופן להקאה הוא?!?!חבל על הוויכוח....רואים אם ילד קיבל נורופן......
במיוחד עם הוא מתחיל להקיא...ומלכלך את הגן.....
הגדיל אבא אחד לעשות....שהגננת התקשרה שהילד לא מרגיש טוב...אז הגיע להביא אקמול....
קשר ישיר.....והקשר בין נורופן להקאה הוא?!?!
אהמ...קשר ישיר.....
ילד שלא מרגיש טוב מקבל נורופן.....
ילד שלא מרגיש טוב ....מקיא....אפילו שקיבל נורופן.....[ונשלח לגן.......]
די להיתממות....אז כן אם כל פעם שילד יראה למטפלת נודניק או לא חש בטוב או נראה לה שלקח בבית נורופן או הקיא פעם יחידה
היא תורשה להחזיר אותו הביתה
זו בהחלט תהיה בעיה.
מענין באמת למה בסוף הילד אוהב את אבא ואמא יותר מהגננת...די להיתממות....
הגננת מכירה את הילד לפעמים יותר מההורים......
בגן נמצאים מ8 עד 4....בבית מ4 עד שהולכים לישון......
כששולחים עם נורופן...קולטים את זה בגן.....כמו שאמא מרגישה שהילד על נורופן.....
נכון זה לא עומד בכללים של שליחה הביתה....אבל למחרת מי שישב ליד הילדה...נהיתה חולה[סיפור אמיתי]
סליחה שאני שואלתומה שלא עומד בכללים של שליחה הביתה - הוא לא מדבק
התחשבנו.להתחשב ולא לכעוס כל היום
אני מבינה שאנחנו המיעוט...הנה המטפלות הגיעו....
מה לא מסתדר לך?אני מנסה להבין
אחת כותבת שאם ילד לא מרגיש טוב עליו להשאר בבית מה עם זה קורה כל שבוע ילד אחר בחורף?
ואחת כותבת שזו חוצפה לבקש לקחת ילד מוקדם כי היא מחויבת טוטלית לעבודה וגם בעלה...
איך זה מסתדר???????
אני בכיף הייתי מתחשבת אם רק הייתי יכולה@mina
כן וכן וכן וכו
מותר להתחשב במטפלות שעובדות כל השנה בשכר נמוך מאודדדדד
גם אני עובדת וביקשו ממני וממש לא כעסתי העובדות במעון הן בני אדם!!!!!
להם גם מגיעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני חושבת שבעבודה שליאני מקבלת קצת יותר מהם ומגיעה פעם ב... להתחשב ולא לכעוס כל היום
ואם בא לי לנוח צהריים כשהילד במעון? למה ההתנצלות הזאת כל הזמן???הורים שהולכים לעבוד - בד"כ לא עושים את זה כי כיף להם לא לגדל את הילדים שלהם בין השעות 1 ל 4 בצהריים..
זה קשור אוד, כי גם אם הן לא כתבו אותו הן ידעו את זה כשנכנסו לעבודה. גם אני לא מחליטה על השעות שלי, ובכל זאת אני עובדת בחנוכה וידעתי את זה מראש.כי החוזה לא קשורה למטפלות ואין להם מה לעשות מול זה
ולמעון לא מעניין בכלל טובת המטפלות והם רק ירצו את ההורים כל הזמן
ולכן המטפלות מבקשות יפה טובה
לא יקרה כלום, חוץ מלהפסיד שעות עבודה ולחטוף עצבים מהבוסית, שאגב - מי אמר שתאשר בכלל את היציאה המוקדמת? אני לא יושבת בבית וחוגגת בלי הילד, אני גם עובדת!אולי תתחשבו במטפלות של הילדים שלכם
כמו שאת רוצה להיות בהדלקת נרות גם היא מאד מאד רוצה
אז תפרגני לה !!!!!
זה לא יוצא כ"כ הרבה ימים
תחשבי שהיא כל יום עם הילד שלך המון שעות אז כמה ימים שהיא רוצה שתתחשבי ברצונות שלה לא יקרה לכם
כלום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים