- הוסף לסימניות
שואלת אותך ואת כל מי שטוענת ככה-אז תפרגני לה !!!!!
לא רק בחנוכה אתן מפרגנות נכון? המטפלות יכולות גם לבקש בסתם חודש שבשבוע הקרוב תבואו שעה-שעתיים מוקדם יותר ואתן תפרגנו ותעשו כל מאמץ לבוא מוקדם יותר, נכון?
שואלת אותך ואת כל מי שטוענת ככה-אז תפרגני לה !!!!!
גם אם כל החברים הולכים, התפקיד של הגננת הוא לדאוג שהילד לא יהיה מסכן.
בקבוצה של התינוקת שלי במעון כל האמהות (ואני ביניהן) עוסקות בהוראה.
לרוב, אם אין סיבה מיוחדת הן מוציאות את הילדים בשתיים.
גם אני בד"כ מוציאה בשתיים, אבל ביום הארוך שלי התינוקת נשארת עד ארבע.
בהתחלה חששתי מזה שהיא תישאר לבד שעתיים, ואולי המטפלת תרגיש קצת כעס על זה שרק בגללה היא נשארת, וזה ישליך על התינוקת.
כששאלתי את המטפלת, היא התייחסה לזה בתור זמן האיכות שלה עם הבת שלי.
(זכינו במטפלת מדהימה ב"ה)
כשילד נשאר לבד אפשר בהחלט לנצל את זה ליחס אישי ושהוא לא ירגיש רע עם זה.
אבל אם המטפלת משדרת לו שהיא מחכה שהוא כבר ילך, הוא כנראה באמת יהיה מסכן בגלל זה.
סליחה אם אני אהיה קרציהגם אם כל החברים הולכים, התפקיד של הגננת הוא לדאוג שהילד לא יהיה מסכן.
בקבוצה של התינוקת שלי במעון כל האמהות (ואני ביניהן) עוסקות בהוראה.
לרוב, אם אין סיבה מיוחדת הן מוציאות את הילדים בשתיים.
גם אני בד"כ מוציאה בשתיים, אבל ביום הארוך שלי התינוקת נשארת עד ארבע.
בהתחלה חששתי מזה שהיא תישאר לבד שעתיים, ואולי המטפלת תרגיש קצת כעס על זה שרק בגללה היא נשארת, וזה ישליך על התינוקת.
כששאלתי את המטפלת, היא התייחסה לזה בתור זמן האיכות שלה עם הבת שלי.
(זכינו במטפלת מדהימה ב"ה)
כשילד נשאר לבד אפשר בהחלט לנצל את זה ליחס אישי ושהוא לא ירגיש רע עם זה.
אבל אם המטפלת משדרת לו שהיא מחכה שהוא כבר ילך, הוא כנראה באמת יהיה מסכן בגלל זה.
להזכירך, עם אופק חדש ועוז לתמורה- גם עובדות הוראה עובדות עד קרוב ל 16:00סליחה אם אני אהיה קרציה
אבל בגלל עובדות ההוראה שלא באמת צריכות מעון עד 4
לי (שאני עובדת עד 4) אין מקום במעון.
לא מצליחה להבין למה עובדת הוראה צריכה מעון עד 4, ומעון בזמני החופשות.
ואם יש לה ילד על הרצף, והיא צריכה לצאת איתו 3 פעמים בשבוע בצהריים?אבל בגלל עובדות ההוראה שלא באמת צריכות מעון עד 4
אני עובדת הוראה ועובדת משרה מלאה (גן חנ"מ מורכב)סליחה אם אני אהיה קרציה
אני באמת לא צריכה כל יום את המעון עד ארבע.סליחה אם אני אהיה קרציה
יש כללים מתי ילד נחשב "חולה" ומתי הוא רק "לא מרגיש טוב"סליחה שאני שואלת
מנין לך שילד שלא מרגיש טוב אינו מדבק?
הרי יש מלא וירוסים מסתובבים, שפעת כל מיני מחלות שאינן מלוות בחום
ולכאורא את יכולה להגיד "הוא רק לא מרגיש טוב, הוא לא חולה"-
אבל נראה לך הגיוני לשלוח לגן ילד שבאמת מרגיש לא טוב?
למה הוא והגננת אמורים לסבול? ואיך את יודעת שהוא לא מדבק אם הוא רק 'לא מרגיש טוב'? הרי לא הלכת על הבוקר לרופא הילדים שאמר שזה לא מדבק, נכון?
ולדעתי ילד שצריך נורופן לא אמור להישלח לגן. וזה לא משנה אם את קוראת לזה חולה או לא מרגיש טוב או שקראת כללים כאלו ואחרים... אנחנו לא יודעים לאבחן בעצמינו, וכולנו רואים שבחורף כולם מסתובבים ומדביקים אחד את השני גם בלי להיות 'חולים נורא'... וילד שאינו מרגיש טוב צריך להיות בבית ולנוח, כמה שזה לא נעים ומבאס שכל שבוע ילד אחר חולה...
ואם כל הילדים החולים היו נשארים בבית, הילדים היו נדבקים פחות ונשארים בבית פחות.
כל הבעיה והה ידבקות הקיצונית נוצרים בגלל אנשים שחושבים כמוך שאין בעיה לשלוח ילד שלא מרגיש טוב לגן.
(ואני לא מדברת על ילד עייף). מבינה היטב שזה לא נעים ולא פרקטי ואנחנו מפסידות עבודה וה' ירחם... אבל ככה זה!
לסיכום אחרי שחפרתי: ילד שצריך נורופן צריך להישאר בבית, נקודה.
אף אחת שלא עובדת עד 4 אינה קודמת לרעותה שעובדת עד 4סליחה אם אני אהיה קרציה
סבסוד מקבל כל מי שמרוויח מעל 3500 שקלואם יש לה ילד על הרצף, והיא צריכה לצאת איתו 3 פעמים בשבוע בצהריים?
לא כדאי אף פעם! אבל אף פעם להיכנס לקישקעס של השני.
אם מאשרים סבסוד במעון לכאלו שעובדים קצת שעות בד"כ מסתתר משהו מאחורה.
כמו שאנחנו רוצות להיות בהדלקת נרות גם היא מאוד רוצהאולי תתחשבו במטפלות של הילדים שלכם
כמו שאת רוצה להיות בהדלקת נרות גם היא מאד מאד רוצה
אז תפרגני לה !!!!!
זה לא יוצא כ"כ הרבה ימים
תחשבי שהיא כל יום עם הילד שלך המון שעות אז כמה ימים שהיא רוצה שתתחשבי ברצונות שלה לא יקרה לכם
כלום
תעשו את מקסימום ההשתדלות בשביל לפרגן לה מכל הלב!!!
אם תהיה לה סיבהשואלת אותך ואת כל מי שטוענת ככה-
לא רק בחנוכה אתן מפרגנות נכון? המטפלות יכולות גם לבקש בסתם חודש שבשבוע הקרוב תבואו שעה-שעתיים מוקדם יותר ואתן תפרגנו ותעשו כל מאמץ לבוא מוקדם יותר, נכון?
גם אם את רוצה להיות אנושית.....נכון. הבוס שלי לא מפרגן לי. הוא משלם לי בדיוק לפי שעה גם יום לפני חתונה של ילד.
אני רוצה להיות יותר אנושית כשאני יכולה
במיוחד כשאני הכי בעולם רוצה שהמטפלת של הילד שלי תרגיש שאמא שלו אוהבת אותה ומפרגנת לה יותר מהרגיל
אם אני יכולה - למה לא.
יש אמהות שמביאות למטפלת שוקולד .. מתנות. זה שקול בעיני
סתם סקרנות......לסיכום אחרי שחפרתי : ילד שאינו חולה יכול ללכת למעון גם אם קיבל נורופן לשיכוך כאב כלשהו , נקודה.
לאגם אם את רוצה להיות אנושית.....
אפשר לדרוש את זה?
בוודאיסתם סקרנות.....
את מודעת לעובדה שילד מעל 38 חום לא יכול ללכת לגן....
ויצטרכו 24 שעות ללא....זאת אומרת שגם למחרת אסור לשלוח....
או שזה קלישאה???
לא יודע איזה תלונהלא
אני חוזרת ואומרת כל הזמן
שהדרישה אינה חוקית ואינה הגיונית.
אבל התלונה על מי שבוחר בכל זאת לעשות מאמץ כלשהו ולפרגן
אפילו אם המטפלת אמרה את זה בתור דרישה
אינה במקומה.
זכותינו לפרגן.
גם אם זה גורם שאיזה ילד שאמא שלו לא יכולה / רוצה
יישאר בגלל זה היחיד.
אני חושבת שאנשים כועסים על המעון, ועל ההנהלה שלא אוכפת את הכללים כמו שצריך,אני חושבת שבעבודה שליאני מקבלת קצת יותר מהם ומגיעה פעם ב... להתחשב ולא לכעוס כל היום
לא הבנתי איך את משווה אותנו לפעוטות, ברור שאת הולכת לעבודה כשאת לא מרגישה טוב... אבל את אישה בוגרת שיכולה להתגבר והכל יהיה בסדראנחנו בעצמינו הולכים לעבודה כשאנחנו "קצת לא מרגישים טוב" ? בדרך כלל כן.. אלא אם כן יש לנו בוס נדיב שמממן.
ברור שבעולם אוטופי על כל כאב ראש או כאב בטן או נזלת הכי טוב שנשאר בבית.
את נשק יום הדין, מוציאים כשיום הדין מגיעמענין לערוך בדיקה אם המטפלות התכוונו שתצאו מהעבודה או תמצאו פתרון שבטוח י שלכם שמור בארסנל כאשר זה משתלם...
אופס יצא ציני?!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים