פנינה ריימונד
סטיילינג זה כל הסיפור :)
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
•
יוצרי ai
- הוסף לסימניות
לזה התכוונתי...4.30זה שעה רשמית במשפחתון תמת (לא מעון)
3:00 זה לא שעה רשמית
לזה התכוונתי...4.30זה שעה רשמית במשפחתון תמת (לא מעון)
לאהאם זו בקשה לגטימית?
רק לי לא הזוי שכמעט יולדת גמורה ועייפה רצתה לנוח באמת כמה דקות וקמה אחרי שעתיים? (מניחה אין עוד ילדים בבית ברקע)ועכשיו לצד השני (סיפור לא טרי ולא מהיום)
מטפלת שאמורה לסיים ב4.30 מחכה לאמא שתיקח את הילד (4+ חודשים)
עבר רבע שעה עדיין מחכה חצי מחליטה להתקשר האמא לא עונה מנסה5-10 פעמים עוברת לנסות את האבא, כנ"ל
שעה שעה וחצי ואין מענה (ונזכיר תינוק שאוכל רק חלב אם! וכל יום מקבל טרי שזה אומר שהוא כבר רעב) אחרי שעה וחצי המטפלת מתקשרת לגיסה של האמא אולי קרה משהו והיא לא שמעה על כלום מתקשרת לבעלה שהולך לכולל של האבא שהולך הבייתה מעיר את אישתו שרק רצתה לנוח "5 דקות" אחרי העבודה (שסיימה ב4)וב6+ וחצי לקחו את המסכן הקטן
סיפור הזוי שצריך לעבור לרווחה, מסכים.
לכל כלל יש יוצא מן הכלל ויש אנשים הזויים בכל מקום ואם תחפשו תמיד תמצאו את הרע שבאנשים
למטפלת מותר לבקש ולהורים מותר להתחשב
במיוחד שרוב הכוללים מסיימים באזור 3 כך שלאבא זה לא ככ קשה (ולדעתי הורה שיכול לקחת ולא לוקח לא ברור בשביל מה הוא מביא ילדים לעולם? כדי שהמטפלת תגדל אותם? יש לך זמן! הילד שלך! גם ככה רוב היום הוא אצל מטפלת!)
למה?לעבוד במעון זאת עבודה שהגיוני לבקש מההורה לבוא לקחת מוקדם באזור 3
אגב זה מקרה הרבה יותר נדיר ממקרים (שאני שמעתי באופן אישי לא פעם ולא פעמיים) של מטפלת שעובדת בבית ונרדמת יחד עם הילדים וההורים מתייבשים בחוץ כשהם באים לאסוף את הילד.... ובסדר, מחליקים ועוברים הלאה כי זה באמת לא קורה כל יום.רק לי לא הזוי שכמעט יולדת גמורה ועייפה רצתה לנוח באמת כמה דקות וקמה אחרי שעתיים? (מניחה אין עוד ילדים בבית ברקע)
לא אומרת שהיא בסדר
לא
אבל רווחה? בואו לא נגזים
(אאכ זה מקרה שחוזר על עצמו)
מרבית המטפלות והמעונות ברוך השם לא כאלו.כל האשכולות האלה פשוט עושים לי רע
ואני כמו מזוכיסטית נכנסת ולא מצליחה לדלג על שום הודעה
עוד אימהות בסרט הזה?
אני לקחתי אתמול את בני בשעה 15:00,מדובר בבני אדם
ולהזכיר לכן
בנשמות שהופקדו אצלכם (לא במעון)
הביטויים חוצפה ופשע - אין מקומן בתקשורת בין בני אדם בהקשר של חגי ישראל המטפלת רוצה קצת לחוש אותם
אם אתן עובדות קשה אדרבה צריכות לרחם על כמוכן שעובדות קשה...
חוץ ממקרים חריגים (חד- הורי , אולי הבעל גם עובד קשה)
במשפחות שלנו האבא שותף מלא בגידול הילדים ולא נרתע מלאסוף אותם ולהשגיח עליהם עד שאמא תחזור מהעבודה.
במעון -סך הכל מעניין אותי, אם לא כל ההורים יכולים לבוא ב-3:00, אז מה יעזור שחלקם כן באו?
פחות ילדים יותר מנוחה אולי?
אגב, יש הרבה סיבות למה הורה לא יכול לקחת את הילד מוקדם. לא רק עבודה. נקודה.
ברור שזה עוזר,סך הכל מעניין אותי, אם לא כל ההורים יכולים לבוא ב-3:00, אז מה יעזור שחלקם כן באו?
תכלס בכל מקרה יש את ההורים שלא באים מוקדםסך הכל מעניין אותי, אם לא כל ההורים יכולים לבוא ב-3:00, אז מה יעזור שחלקם כן באו?
מרכזים כמה כיתות ביחדתכלס בכל מקרה יש את ההורים שלא באים מוקדם
ובכל מקרה הם נשארות עד 4
ואפשר גם להתגמשסך הכל מעניין אותי, אם לא כל ההורים יכולים לבוא ב-3:00, אז מה יעזור שחלקם כן באו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים