דרוש מידע ביקשו ממני קוד אישי!!!

• הוסף לסימניות
סיכמתי עם חברת פתרונות לאיתור ומשיכת כספים שיבצעו לי עבודת איתור כספים מכל קופות הפנסיה שלי מהעבודות הקודמות.
הענין הוא שמשמים, לא בדקתי את הענין לעומק ומפה לשם כל רגע אני מתחרטת יותר ויותר.
הם מבקשים ממני דברים הזויים!!
להיות זמינה כשהם מעלים נציגים מהחברות על הקו ולאשר שיתנו להם מידע,
ועכשיו הם ביקשו טפסים כמו ת"ז אישור ניהול חשבון להעברת הכסף ושאני יעביר להם קוד אישי לרשות המיסים כדי שיוכלו לבקש שהמשיכה תהיה ללא מס.
זה הגיוני שהם יבקשו דבר כזה?? כשהתנגדתי הם אמרו שזה בעיה שלי, המשיכה היה מלווה במס.
ויש לי דרך לצאת מהם אחרי שחתמתי איתם (בתואנה אולי שהתהליך שלהם לא מקובל ולא היה ידוע מראש?)
למישהו יש פיסת מידע בענין???

• הוסף לסימניות
אי אפשר פשוט לחתוך? להפסיק לתקשר איתם?
לא מר שבסוף לא מעונינים?

• הוסף לסימניות
סיכמתי עם חברת פתרונות לאיתור ומשיכת כספים שיבצעו לי עבודת איתור כספים מכל קופות הפנסיה שלי מהעבודות הקודמות.
אין עבודה כזו. זה שירות חינמי שהמדינה נותנת לכל אחד באתר ’הר הכסף’.

לגבי המשיכה, משהו כאן לא ברור. את רוצה שימשכו עכשיו את הכסף? יש לך זכאות לפטור ממס? או רק שיאחדו קופות? דיברת עם סוכן ביטוח? כי זו עבודה של סוכני ביטוח והם עושים אותה דרך הייצוג שלהם, ללא שום צורך בקודים שלך.

בגדול שום בעל מקצוע לא אמור לבקש ממך קודים אישיים. אם הוא אכן בעל מקצוע (סוכן ביטוח/רואה חשבון/עו’ד וכדומה) שחתמת לו על ייצוג, יש לו את הפרטים וההרשאות לגבי התיק שלך במערכים שהוא מייצג, והוא לא אמור לבקש ממך כלום.

• הוסף לסימניות
זה קצת בעייתי... כי אני חתומה איתם.
אין לי ענין להסתבך עם תביעה.
אני רוצה לדעת את הדרך החוקית... מי שמבין בזה יש לי את ה"חוזה" אם הוא יכול לעזור.
הכל לטובה:)

• הוסף לסימניות
למה את מושכת ?
תשאירי בפנסיה שלך כל שאר הכספים מתישהו יתאחדו להם לקופה אחת ע"פ חוק
הכי טוב לנתק מגע ולסרב

• הוסף לסימניות
זה לא עולה כסף, יש אתר חינמי ממשלתי הר הכסף.

ואחרי שאת מאתרת את המשיכות יכולה לעשות לבד. וכבר יגידו לך בטלפון על מס

• הוסף לסימניות
אין עבודה כזו. זה שירות חינמי שהמדינה נותנת לכל אחד באתר ’הר הכסף’.

לגבי המשיכה, משהו כאן לא ברור. את רוצה שימשכו עכשיו את הכסף? יש לך זכאות לפטור ממס? או רק שיאחדו קופות? דיברת עם סוכן ביטוח? כי זו עבודה של סוכני ביטוח והם עושים אותה דרך הייצוג שלהם, ללא שום צורך בקודים שלך.

בגדול שום בעל מקצוע לא אמור לבקש ממך קודים אישיים. אם הוא אכן בעל מקצוע (סוכן ביטוח/רואה חשבון/עו’ד וכדומה) שחתמת לו על ייצוג, יש לו את הפרטים וההרשאות לגבי התיק שלך במערכים שהוא מייצג, והוא לא אמור לבקש ממך כלום.
נשמע שיש לך נסיון בענין, אולי תוכלי לעזור לי...
זה בדיוק הנקודה- הסכמתי להליך הזה בגלל שעבדתי בכמה עבודות ולא היה לי כח לחפש כל עבודה באיזה קופה וכ'.
היא הציגה לי את זה בתור כסף שמגיע לי לאחר שאני עוזבת עבודה- לא בתור כסף שאני מושכת מוקדם...אבל אין לי הקלטה.
ובקשר למס- היא אומרת שהם (כשאני יביא להם את הקוד הסודי) יבקשו בשבילי פטור ממס.
מה אפשר לעשות??
ברעיון כתוב בחוזה שאם אני מנתקת קשר אני יהיה חייבת לשלם דמי טרחה- 20 אחוז מהסכום.

• הוסף לסימניות
למה את מושכת ?
תשאירי בפנסיה שלך כל שאר הכספים מתישהו יתאחדו להם לקופה אחת ע"פ חוק
הכי טוב לנתק מגע ולסרב
כמו שאמרתי- חתמתי לצערי:
מובהר בזאת כי ככל והלקוח ינתק קשר עם ..... מימון ופיננסים ו/או לא ישתף פעולה לקיומו של הסכם זה ו/אובמידה והלקוח ימשיך את התהליך לבדו ו/או עם מי מטעמו, וזו לאחר שאותרו הכספים אזי הלקוח יחויב בכל מקרה בשכר טרחה בסך של 20% מהסכום שאותר בצירוף 250 ₪ פתיחת תיק - הגבוה מביניהם.
ושוב- לא הציגו לי את זה כך, היא אמרה לי שזה כסף שאני זכאית לו!!
ואחרי זה שלחו לי את החוזה הנ"ל עם החתימה שלי משוכפלת!! על הדפים...

• הוסף לסימניות
היא הציגה לי את זה בתור כסף שמגיע לי לאחר שאני עוזבת עבודה
אם את לא מוכרחה את הכסף דחוף, כדאי תמיד להשאיר אותו בשביל הקצבה, לא מומלץ למשוך כספי פיצויים אם זה לא קריטי לך הכסף עכשיו.
ולגבי הקוד שהם מבקשים ממך, זה נשמע נוכלות.
הלוואי וידעתי באמת איך לעזור לך

• הוסף לסימניות
כמו שאמרתי- חתמתי לצערי:
מובהר בזאת כי ככל והלקוח ינתק קשר עם ..... מימון ופיננסים ו/או לא ישתף פעולה לקיומו של הסכם זה ו/אובמידה והלקוח ימשיך את התהליך לבדו ו/או עם מי מטעמו, וזו לאחר שאותרו הכספים אזי הלקוח יחויב בכל מקרה בשכר טרחה בסך של 20% מהסכום שאותר בצירוף 250 ₪ פתיחת תיק - הגבוה מביניהם.
אולי @איצ'ה קו המידע ידע לעזור?
לא נשמע חוקי כל הדבר הזה

• הוסף לסימניות
הי, תבקשי מהם הסבר ברור , למה הם מושכים את הכסף, ועוד עם תשלום מס.
בעיקרון ממש לא כדאי למשוך את הכסף!! אלא רק לאחד קופות ולתת לכסף להמשיך ולהרוויח!

כמו שאמרו - איתור הכספים אפשרי בחינם באתר "הר הכסף"
כאן הם עושים קופה על חשבונך...

• הוסף לסימניות
כמו שאמרתי- חתמתי לצערי:
הם כבר איתרו לך כספים?
כי אם לא יש לך דרך יציאה .
ממש מכעיס ואם כבר מכאן תצא הקריאה לסמינרים הכנה פיננסית בסיסית של תלמידים
בבקשה!

• הוסף לסימניות
הם כבר איתרו לך כספים?
כי אם לא יש לך דרך יציאה .
ממש מכעיס ואם כבר מכאן תצא הקריאה לסמינרים הכנה פיננסית בסיסית של תלמידים
בבקשה!
איתרו לי כבר:cautious:דרך יציאה בכל אופן???

החתימה שלי משוכפלת!!!
@HMB ו- @Ins ראיתי באשכול אחר תגובות שלך- את/ה יודע משהו שיכול לעזור לי??

• הוסף לסימניות
.
תקחו עו''ד, יכול להיות שתצאו מזה בפלוס

וכמו שכתבו, 20% מהכספים זה יכול להיות המון, תלוי כמובן בסכומי השכר ובוותק.

• הוסף לסימניות
כמו שאמרתי- חתמתי לצערי:
ה לא נשמע טוב. אני גם פניתי למישהי שמומחית בנושא הפנסיה לשחרר כספים. והיא הסבירה לי הכל מראש ולא החתימה על כלום. אישית שחררתי את הכסף ושלמתי מס. לא נראה לי ששייך שחרור מוקדם בלי מס.
ממליצה גם כן לפנות לעו״ד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה