דרוש מידע ביקשו ממני קוד אישי!!!

• הוסף לסימניות
ומה העניין שלהם לעשות את זה?
מה יצא להם מזה?
מה יש להם לעשות עם הרשאות למשיכת כספים?
פשוט לקחת את כספי ההפקדה לחשבון הפרטי שלהם??
עם רמאים (וכל מי שלא הוכח אחרת הוא רמאי...) לא מתעסקים!
אם את מכירה איזה עו"ד שיסכים לחתום לך על מכתב זה הכי טוב
תכתבי מכתב שמאחר והם הטעו אותך והשתמשו בחתימה שלך שלא כדין את חוזרת בך מהעיסקה

אני לא יודעת מה חומרת המעשה אבל אולי בכלל לפנות למשטרה על נסיון הונאה?

• הוסף לסימניות
מה יש להם לעשות עם הרשאות למשיכת כספים?
פשוט לקחת את כספי ההפקדה לחשבון הפרטי שלהם??
עם רמאים (וכל מי שלא הוכח אחרת הוא רמאי...) לא מתעסקים!

לא ענית על מה ששאלתי.
שאלתי את מי שהגיבה לי מה יצא לאנשים מלהגיש לי במס הכנסה דו"ח שיעשה לי צרות.

• הוסף לסימניות
ומה העניין שלהם לעשות את זה?
מה יצא להם מזה?
אחוזים מכל מיני כספים שהיו אמורים להישאר לפנסיה, לדוגמא
הם "מוצאים" את הכספים, מגישים בקשה בשמה למשוך את הכספים
מקבלים אחוזים לפי מה שכתוב בחוזה (לא הלכתי רחוק עד כדי לקחת את כל הכסף לעצמם כמו שהציעה @כוכב103 )
וכש @מדינאית מגיעה לגיל פרישה היא מגלה שיכלה לקבל כל חודש עוד סכום מכובד אם לא היתה מושכת אז...

• הוסף לסימניות
לא ענית על מה ששאלתי.
שאלתי את מי שהגיבה לי מה יצא לאנשים מלהגיש לי במס הכנסה דו"ח שיעשה לי צרות.
אתה יוצא מתוך מקודת הנחה שמדובר באנשים מהיישוב, ולכן אתה מניח הנחות.

אבל גם לשיטתך הם יכולים להגיש בשמך דו''ח מתוך מטרה לבקש להחזר מס ולא למלא אותו כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
@מדינאית באיזה חברה הכספים?
כתבת שהכל בחברה אחת, את יכולה פשוט לפנות לש"ל של אותה חברה ולספר מה קרה ולבקש שיחסמו את הקרן ממשיכה עד להודעה חדשה
ככה גם אם הם יחתמו בשמך על המסמכים זה לא יבוצע
זה השלב הראשון לוודא שהכסף לא יילך לפח
אח"כ אם הם יתקשרו בטענות אליך שאת אמרת לחברה לא לבצע פדיון תסבירי להם שהם הטעו אותך ואת לא מעונינת למשוך כספי פנסיה, הם יכול להיות יאיימו בתביעת עו"ד על ביטול חוזה אבל קשה לי להאמין שבאמת יעשו את זה...

• הוסף לסימניות
כבר חתמת על טפסי הבקשה למשיכה?
אם לא,
פשוט בינתיים תמרחי אותם תגידי להם שאין לך איך לתחום כי אין לך מחשב ובעבודה אסור לך להשתמש במחשב
תמציאי משהו
אם חתמת אני באמת לא מבינה בעניינים האלה

מה שכן אם החברת ביטוח שמה התראת משיכה כמו שכאלו הציעו זה בדרך כלל שיש עיקול על שמך

באיזה חברה הכסף שלך?

אני עובדת בחברה מסוימת ואם זה שם אני אנסה לבדוק בשבילך אם אפשר לשים התראה

• הוסף לסימניות
חשוב מאוד,
לקבוע פגישה חד פעמית עם סוכן ביטוח מורשה,
להראות את כל ההתכתבויות עם החברה,
ולהבין על מה חתמתם ומה הם עשו,
במקרה שיש סיכון להונאה לקבל ייעוץ מעורך דין.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
זוהי אותה חתימה בדיוק על כל הדפים!
אני חתמתי רק על כמה שורות,
והם הדביקו את זה על החוזה ויפויי הכח!!!
הם נוכלים!!
באיזה חברה הם רוצים למשוך כסף? תפני לחברה ישירות ותבקשי מהם לבטל את כל התהליכים

• הוסף לסימניות
תקשיבו אין על עמ"י אני כל פעם מתרגשת פה בפרוג איך כולם מנסים לעזור... :D
אז ככה-
לא
@מדינאית באיזה חברה הכספים?
כתבת שהכל בחברה אחת, את יכולה פשוט לפנות לש"ל של אותה חברה ולספר מה קרה ולבקש שיחסמו את הקרן ממשיכה עד להודעה חדשה
באיזה חברה הכסף שלך?

אני עובדת בחברה מסוימת ואם זה שם אני אנסה לבדוק בשבילך אם אפשר לשים התראה
מנורה מבטחים

אני מכירה מאוד טוב עו"ד , אבל היא מתעסקת בקרקעות ולכן אני מנסה למצוא את העילה החוקית בעצמי ורק להשתמש בחתימה ובההרתעה שלה...
אח"כ אם הם יתקשרו בטענות אליך שאת אמרת לחברה לא לבצע פדיון תסבירי להם שהם הטעו אותך ואת לא מעונינת למשוך כספי פנסיה, הם יכול להיות יאיימו בתביעת עו"ד על ביטול חוזה אבל קשה לי להאמין שבאמת יעשו את זה...
לחברה בוודאי אני יתקשר שלא ימשכו אך אני מנסה למצוא פתרון שלא יתבעו אותי....

• הוסף לסימניות
אני מנסה למצוא פתרון שלא יתבעו אותי....
הם בחיים לא יתבעו אותך
נוכלים מהזן הנ"ל ונוכלים באופן כללי משתדלים לשמור מרחק מגורמי האכיפה 😉
הרווח שלהם הוא בשיטת מצליח מאנשים שלא התעוררו בזמן או שלא היה להם את האומץ לעצור אותם

• הוסף לסימניות
דעתי הלא מקצועית:
הם עובדים בשיטת מצליח, אף אחד לא יתבע אותך על משהו שבבית המשפט הם רק יסבכו את עצמם אולי גם פלילית.

אני הייתי פשוט מתעלם מהחתימה ומכל הסיכום, מודיע להם חגיגית שאני לא מעוניין בשום פעולה יותר, ושיש לי מידע מפליל עליהם. וזהו, בלי להרחיב מילה מיותרת.

מכניס לרשימה שחורה את המספר שלהם.
יתכן וזה יסתיים כאן.
יתכן וישלחו מכתב איום, ולדעתי בזה תם הטקס.

• הוסף לסימניות
אבל לא צריך להרים טלפונים לאף אחד.

העבודה הקשה ביותר של 'לאתר את כל הפנסיות שלך מכל העבודות מכל השנים', היא שירות *חינמי* *קליל* ו*פשוט* שניתן לכל אזרח בישראל.

כל אזרח בן 18 ומעלה מוזמן להכנס לכאן ולקבל מידע על הכספים הצבורים על שמו.

הרמאים האלה, כמו עוד חברות שנותנות 'שירותים' דומים, משקרים לאנשים כביכול מדובר בעבודה קשה. במקום להגיד להם שזה שירות אינטרנטי חינמי.

(כך למשל בהנפקת נסח חברה: ברשם החברות הממשלתי זה שירות פתוח לציבור שעולה כמה פרוטות אגרה, אבל חברות גזלניות כמו זו, מציעות את ה'שירות' בתשלום).

לאחר איתור כל הפנסיות שנעשה חינם, מי שאמור לסייע לבנאדם להחליט על איחוד/העברה/משיכה, זה אך ורק סוכן ביטוח או יועץ פנסיוני. עם רשיון. בתוקף. והוא לא צריך להרים שום טלפון לאף חברה.
כנ"ל הוצאת נסח טאבו, עולה פחות מעשרים שקלים בשירות הממשלתי.
חברה בקשה ממני טובה להוציא לה נסח טאבו ונתנה לי פירטי אשראי שלה. תוך כדי שאני מדפיסה אני רואה סכום העמלה - 80 שקלים!!!
חברה רמאית קידמה עצמה בגוגל לכתובת הראשונה שנפתחת כשמחפשים נסח טאבו!

• הוסף לסימניות
אתה יוצא מתוך מקודת הנחה שמדובר באנשים מהיישוב, ולכן אתה מניח הנחות.

אבל גם לשיטתך הם יכולים להגיש בשמך דו''ח מתוך מטרה לבקש להחזר מס ולא למלא אותו כמו שצריך.
לא יוצאת משום נקודת הנחה.
שואלת באמת ובתמים, יצא להיכנס לאזור האישי ברשות במיסים, וגם יש לי מישהי שנכנסת אלי ומגישה לי את הדו"ח.
למרות שהיא לא מייצגת כבר כמה שנים טובות.
שואלת גם אם הבנאדם גנב או שקרן, מה הוא יכול לעשות עם האזור האיש במס הכנסה, אם הוא לא שונא אותי?

• הוסף לסימניות
אם לא,
פשוט בינתיים תמרחי אותם תגידי להם שאין לך איך לתחום כי אין לך מחשב ובעבודה אסור לך להשתמש במחשב
תמציאי משהו
אם חתמת אני באמת לא מבינה בעניינים האלה
נשמע שבכל מקרה הם משכפלים את החתימה, מה יעזור לה שלא כתבה.

אבל הרעיון לפנות לחברת הביטוח הוא טוב, עבדתי בעבר בחברת ביטוח בתחום פנסיה וגמל, ונתקלנו במקרים כאלו שאנשים פנו וטענו שהחתימו אותם על מסמכים, בד"כ היינו מכניסים התראה כי בכל פעולה של שינוי או משיכה בחשבון צריך זיהוי מחמיר של מנהל צוות מול הלקוח, וזה יעיל בד"כ

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכרגע את צריכה עו"ד שמבין בנושא,
מכתב ממנו עם חתימה מפחיד את החברות האלו - וחשוב שיהיה מישהו שמבין בתחום של חוזים וחברות כאלו - לפעמים עצם המכתב מאדם כזה - לך לא יעלה הרבה כסף אבל אותם זה יוריד מהעץ.

• הוסף לסימניות
מצחיק שקוראים לך מדינאות אבל את המהלך הזה לא הצלחת לתכנן מראש...;)

בהצלחה!
צחקקתי כשקראתי את זה...
אבל תאמת אני חייבת להדגיש לך ולכולם-
היה אינספור פעמים בנושאים אחרים שאת קוראת על כאלה שנפלו בפח, ואת אומרת כרגיל "לי זה לא יקרה".
אבל פתאום נשלח אליך מישהו שמדבר בשפה שלך, בדיוק שעזבת עבודה, ומקשקש לך במח שהוא יעשה לך סדר בבלאגן ויאסוף לך את כל הקופות שאת "זכאית" להם, ויחסוך לך כאב ראש ובקיצור -בלה בלה בלה בלה בלה.....
זה יכול לקרות לכל אחד באלף נושאים...ושלא יקרה לאף אחד באף נושא...
קיצר-זהירות...

• הוסף לסימניות
צחקקתי כשקראתי את זה...
אבל תאמת אני חייבת להדגיש לך ולכולם-
היה אינספור פעמים בנושאים אחרים שאת קוראת על כאלה שנפלו בפח, ואת אומרת כרגיל "לי זה לא יקרה".
אבל פתאום נשלח אליך מישהו שמדבר בשפה שלך, בדיוק שעזבת עבודה, ומקשקש לך במח שהוא יעשה לך סדר בבלאגן ויאסוף לך את כל הקופות שאת "זכאית" להם, ויחסוך לך כאב ראש ובקיצור -בלה בלה בלה בלה בלה.....
זה יכול לקרות לכל אחד באלף נושאים...ושלא יקרה לאף אחד באף נושא...
קיצר-זהירות...
כמובן שהכל היה בהומור וצריך להזהר וכו' ופשוט שלא הייתה כוונה לזלזל בחשיבות של הזהירות בנושאים האלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה