דרוש מידע ביקשו ממני קוד אישי!!!

• הוסף לסימניות
צחקקתי כשקראתי את זה...
אבל תאמת אני חייבת להדגיש לך ולכולם-
היה אינספור פעמים בנושאים אחרים שאת קוראת על כאלה שנפלו בפח, ואת אומרת כרגיל "לי זה לא יקרה".
אבל פתאום נשלח אליך מישהו שמדבר בשפה שלך, בדיוק שעזבת עבודה, ומקשקש לך במח שהוא יעשה לך סדר בבלאגן ויאסוף לך את כל הקופות שאת "זכאית" להם, ויחסוך לך כאב ראש ובקיצור -בלה בלה בלה בלה בלה.....
זה יכול לקרות לכל אחד באלף נושאים...ושלא יקרה לאף אחד באף נושא...
קיצר-זהירות...

לגמרי.
כתבתי מאמר עם הסיפור שלי בנושא, הוא מחכה עכשיו לאישור.
תוך כדי כתיבה הבנתי שדווקא הרקע שלי בפיננסים, גרם לי להיות אדישה לסימני האזהרה, כי בתת מודע חשבתי שאין סיכוי שיצליחו לעבוד עליי.

• הוסף לסימניות
לגמרי.
כתבתי מאמר עם הסיפור שלי בנושא, הוא מחכה עכשיו לאישור.
תוך כדי כתיבה הבנתי שדווקא הרקע שלי בפיננסים, גרם לי להיות אדישה לסימני האזהרה, כי בתת מודע חשבתי שאין סיכוי שיצליחו לעבוד עליי.
מענין לקרוא... זה יפורסם במשפחה???מתי?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יתכן שהרעיון לפנותצ לחברת ביטוח זה רעיון מצויין
אנחנו עובדים עם מוטי גפנר מאלעד
שירות מקצועי מאד

• הוסף לסימניות
בשום אופן לא לתת קוד אישי!
כמה צריכה לשלם להם על איתור [בהנחה ואת ממשיכה עד הסוף?]

• הוסף לסימניות
לתשומת לב - חשוב תמיד לפנות למישהו עם המלצות והכרות אישית.
לתת את האיזור האישי ברשות המיסים למישהו לא מוכר יכול להיות מאוד בעייתי, הרבה יותר מ 20%

• הוסף לסימניות
בשום אופן לא לתת קוד אישי!
כמה צריכה לשלם להם על איתור [בהנחה ואת ממשיכה עד הסוף?]
20% מהסכום ש"איתרו"
לתשומת לב - חשוב תמיד לפנות למישהו עם המלצות והכרות אישית.
לתת את האיזור האישי ברשות המיסים למישהו לא מוכר יכול להיות מאוד בעייתי, הרבה יותר מ 20%
יש לך יכולת לעזור??

• הוסף לסימניות
מענין לקרוא... זה יפורסם במשפחה???מתי?

כאן באתר:
ותודה, בזכותך כתבתי אותו סוף סוף...

איך נראית הונאה - סיפור אישי ומדריך לנעקץ המתחיל

איך נראית הונאה - סיפור אישי ומדריך לנעקץ המתחיל

וכך היה מעשה: במשך תקופה היינו ללא סוכן ביטוח פעיל. היה לנו אוסף של קופות פנסיה, ביטוחים וכל מיני, ללא יד מנהלת. דיברנו כמה פעמים על כך ש'צריך לעשות עם זה משהו'. לא עשינו כלום. והנה יום אחד הפציע אל פתחנו מר איקס - שקיבלנו עליו המלצה מבעל עסק גדול שעבדנו איתו (בהמשך התברר שאיקס הונה גם אותו אך...

• הוסף לסימניות
אז לא
20% מהסכום ש"איתרו"
אז לא נראה שיש מה להפסיד מלריב איתם..., בטח לא לעומת להמשיך, אני במקומך הייתי מתקיל אותם על כל צעד ושעל, לא חותם על כלום, לא נותן פרטים, בטענה שזה לא נראה לי סביר לתת וכו' ואולי הם יתייאשו ממך, מקסימום יקחו 20 אחוז, אם תמשיכי איתם אולי יקחו הכל...

• הוסף לסימניות
סיכמתי עם חברת פתרונות לאיתור ומשיכת כספים שיבצעו לי עבודת איתור כספים מכל קופות הפנסיה שלי מהעבודות הקודמות.
הענין הוא שמשמים, לא בדקתי את הענין לעומק ומפה לשם כל רגע אני מתחרטת יותר ויותר.
הם מבקשים ממני דברים הזויים!!
להיות זמינה כשהם מעלים נציגים מהחברות על הקו ולאשר שיתנו להם מידע,
ועכשיו הם ביקשו טפסים כמו ת"ז אישור ניהול חשבון להעברת הכסף ושאני יעביר להם קוד אישי לרשות המיסים כדי שיוכלו לבקש שהמשיכה תהיה ללא מס.
זה הגיוני שהם יבקשו דבר כזה?? כשהתנגדתי הם אמרו שזה בעיה שלי, המשיכה היה מלווה במס.
ויש לי דרך לצאת מהם אחרי שחתמתי איתם (בתואנה אולי שהתהליך שלהם לא מקובל ולא היה ידוע מראש?)
למישהו יש פיסת מידע בענין???
אנסה לסכם לכם במס' משפטים.
1. כנראה שאין להם כל רשיון לייצג אתכם, ולכן לכאורה לא יוכלו לגעת בכסף גם עם יפוי כח.
2. תפנו לחברת מנורה ולסוכן שלכם שישמרו על הכסף ולא ישחררו כלום ללא הזדהות אמיתית שלכם.
3. אל תעבירו שום קוד, כך הם לא יוכלו להגיש כלום בשמכם, ולכן לא יוכלו לבצע את השירות ולא יוכלו לדרוש כל תשלום.
4. לגבי ה20% אני לא רואה תרחיש שיתבעו אתכם על זה שלא העברתם להם את הקוד הסודי.
5. אם חשקה נפשכם לאתר את כספי החסכונות שלכם יש לכם בגדול 4 אפשרויות.
  • הר הכסף - שירות של משרד האוצר, אך המאגר הזה לא לגמרי מדוייק, הוא נוטה לפספס כספים, וכן לזכור מקומות ישנים שהועברו משם כל הכספים.
  • המסלקה הפנסיונית - שירות ממשלתי המפיק לכם דו"ח על כל חסכונותיכם בעלות של 14 ש"ח.
  • הוצאת דוח מסלקה פנסיונית חינם - דרך אתר הבנק.
  • הוצאת דוח מסלקה חינם דרך סוכני הביטוח.
6. בשום אופן לא להיגרר למשיכת כספים מהפנסיה.

נשמח אם תעדכנו במה שנסגר עם הסיפור הזה.

שמחתי לעזור.

• הוסף לסימניות
1. כנראה שאין להם כל רשיון לייצג אתכם, ולכן לכאורה לא יוכלו לגעת בכסף גם עם יפוי כח.
יפויי הכח לא מהווים להם אישור משיכה? אז איך הם התכוונו למשוך את הכסף?

@ה. שלמה אני מחדדת כמה נקודות, אשמח מאוווד אם תענה-

-כדי להוציא מידע ממנורה הם ביקשו את הזמינות שלי והעלו אותי על הקו. זרמתי עם זה בהתחלה ואישרתי הוצאת מידע בלבד.
-לאחר מכן ביקשו את הקוד האישי, מה שהיה לי ברור כלא חוקי.
-הם שכפלו את החתימה שלי ליפויי הכח, לכן אני חוששת מה הם עוד יכולים לעשות איתם..
-ה20% שהם דורשים זה על דמי ה"טרחה" שכתובים בחוזה.
והכי חשוב:
כמובן שלא הייתי מתחילה ולא חותמת על שום דבר אילו הייתי יודעת שאלו כספי פנסיה. הם הציגו לי את זה בתור כספים שמגיעים לי לאחר עזיבת עבודה והם "מאתרים" לי אותם.

כמובן שאני כעת מתכוונת להתעלם ולא לשתף פעולה, ולא למסור שום קוד.
אך מכל מה שהזכרתי-
במה אוכל להאחז חוקית ובוודאות שהם לא יתבעו אותי?

• הוסף לסימניות
זה לא נקרא לשכפל חתימה , זה כבר זיוף,
היית במשטרה?
צריך להגיש את הכול מסודר.

תתייעצי גם עם החברות שמחזיקה את הפנסיות והפיצויים שלך, אולי יש להם מחלקת ביטחון.
תעדכני את כל החברות הנ"ל שזייפו את החתימה שלך בייפוי כוח והציגו לך מצג שוא כמו שציינת , אני חושב שיש בחוק חיוב לגילוי נאות ורישיון ייעוץ פנסיוני.

וייתכן שהזיוף בייפוי כוח - יכול להפיל כל המסמכים שלהם, תראי איך אפשר להתגונןן מגניבת זהות עם כל הפרטים שכבר מחזיקים עלייך - ייועץ משטרתי או עו"ד אולי יעזור.

• הוסף לסימניות
יפויי הכח לא מהווים להם אישור משיכה? אז איך הם התכוונו למשוך את הכסף?

@ה. שלמה אני מחדדת כמה נקודות, אשמח מאוווד אם תענה-

-כדי להוציא מידע ממנורה הם ביקשו את הזמינות שלי והעלו אותי על הקו. זרמתי עם זה בהתחלה ואישרתי הוצאת מידע בלבד.
-לאחר מכן ביקשו את הקוד האישי, מה שהיה לי ברור כלא חוקי.
-הם שכפלו את החתימה שלי ליפויי הכח, לכן אני חוששת מה הם עוד יכולים לעשות איתם..
-ה20% שהם דורשים זה על דמי ה"טרחה" שכתובים בחוזה.
והכי חשוב:
כמובן שלא הייתי מתחילה ולא חותמת על שום דבר אילו הייתי יודעת שאלו כספי פנסיה. הם הציגו לי את זה בתור כספים שמגיעים לי לאחר עזיבת עבודה והם "מאתרים" לי אותם.

כמובן שאני כעת מתכוונת להתעלם ולא לשתף פעולה, ולא למסור שום קוד.
אך מכל מה שהזכרתי-
במה אוכל להאחז חוקית ובוודאות שהם לא יתבעו אותי?
אם לא מופיע בחוזה שעליכם למסור את הקוד האישי, תוכלו בוודאות להאחז בסעיף הזה.
אם מופיע שאת צריכה לתת קוד אישי, לכאורה זה הופך את כל החוזה ללא חוקי ולא חל.

• הוסף לסימניות
עצם זיוף המסמך ייפוי כוח, זה כבר לא חוקי ואף פלילי.
אם זייפו אחד יכולים להמשיך- זה יותר מטריד אותי.

• הוסף לסימניות
כמו שאמרתי- חתמתי לצערי:
מובהר בזאת כי ככל והלקוח ינתק קשר עם ..... מימון ופיננסים ו/או לא ישתף פעולה לקיומו של הסכם זה ו/אובמידה והלקוח ימשיך את התהליך לבדו ו/או עם מי מטעמו, וזו לאחר שאותרו הכספים אזי הלקוח יחויב בכל מקרה בשכר טרחה בסך של 20% מהסכום שאותר בצירוף 250 ₪ פתיחת תיק - הגבוה מביניהם.
ושוב- לא הציגו לי את זה כך, היא אמרה לי שזה כסף שאני זכאית לו!!
ואחרי זה שלחו לי את החוזה הנ"ל עם החתימה שלי משוכפלת!! על הדפים...
היה לא מזמן מישהו שסיפר שהוא גם חתם על הסכם כזה, תנסי לחפש
בכל אופן, המליצו לו לגשת לעורך דין ולשלוח מכתב דרך עורך דין, שיציג את הטענה שלך גם בעניין החתימות, ובכלל את חוקיות הטיפול.
הרבה פעמים הם מתקפלים ונעלמים

• הוסף לסימניות
אנסה לסכם לכם במס' משפטים.
2. תפנו לחברת מנורה ולסוכן שלכם שישמרו על הכסף ולא ישחררו כלום ללא הזדהות אמיתית שלכם.
3. אל תעבירו שום קוד, כך הם לא יוכלו להגיש כלום בשמכם, ולכן לא יוכלו לבצע את השירות ולא יוכלו לדרוש כל תשלום.
4. לגבי ה20% אני לא רואה תרחיש שיתבעו אתכם על זה שלא העברתם להם את הקוד הסודי.
5. אם חשקה נפשכם לאתר את כספי החסכונות שלכם יש לכם בגדול 4 אפשרויות.
  • הר הכסף - שירות של משרד האוצר, אך המאגר הזה לא לגמרי מדוייק, הוא נוטה לפספס כספים, וכן לזכור מקומות ישנים שהועברו משם כל הכספים.
  • המסלקה הפנסיונית - שירות ממשלתי המפיק לכם דו"ח על כל חסכונותיכם בעלות של 14 ש"ח.
  • הוצאת דוח מסלקה פנסיונית חינם - דרך אתר הבנק.
  • הוצאת דוח מסלקה חינם דרך סוכני הביטוח.
6. בשום אופן לא להיגרר למשיכת כספים מהפנסיה.

נשמח אם תעדכנו במה שנסגר עם הסיפור הזה.

שמחתי לעזור.
שלמתי לאחרונה ליועצת פנסיונית 100+מעמ רק על הוצאת דוח מסלקה שלי... האם היא עקצה אותי? אני רואה פה שאפשר להוציא את זה ב14 ש"ח...

• הוסף לסימניות
שלמתי לאחרונה ליועצת פנסיונית 100+מעמ רק על הוצאת דוח מסלקה שלי... האם היא עקצה אותי? אני רואה פה שאפשר להוציא את זה ב14 ש"ח...
מלבד התשלום על הבדיקה או היעוץ עליהם שלימתם בנפרד?, היא גבתה את הסכום הנ''ל רק עבור הפעולה הזו?
או שזה שירות שהיא קוראת לזה 'הוצאת דוח מסלקה ובדיקה ויעוץ לגביו'

• הוסף לסימניות
למה עוקץ?
כל ההתעסקות איתך לקחה לה לפחות חצי שעה?
אז היא לקחה על זה 86 שקל
זול לדעתי

• הוסף לסימניות
התקשרתי למשרד שלה בשביל לקבוע פגישה לתכנון פנסיוני העובדת שלה אמרה שבשביל להוציא את המסלקה העלות 100 ש"ח + מעמ ושלמתי, בנתיים עדיין לא קבעו לי פגישה אבל לפי מה שהבנתי ממנה מה ששלמתי זה רק בשביל הוצאת המסלקה.

התקשרתי למשרד שלה בשביל לקבוע פגישה לתכנון פנסיוני העובדת שלה אמרה שבשביל להוציא את המסלקה העלות 100 ש"ח + מעמ ושלמתי, בנתיים עדיין לא קבעו לי פגישה אבל לפי מה שהבנתי ממנה מה ששלמתי זה רק בשביל הוצאת המסלקה.
איזה סוג תכנון היה דרוש לכם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה